Ziua Logo
  Nr. 4459 de miercuri, 11 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

Greva in administratie

Functionarii publici vor declansa pe 27 februarie greva generala. Protestele sunt declansate din cauza deciziilor guvernamentale referitoare la diminuarea veniturilor prin neplata sporurilor si a orelor suplimentare. Reprezentantii Sindicatului National al Functionarilor Publici au anuntat, ieri, calendarul protestelor care prevede miting in fata Guvernului, pe 16 februarie, greva de avertisment pe 20 februarie si apoi greva generala din 27 februarie. (C.P.)

Despagubiri pentru pod

Ministerul Transporturilor va plati despagubiri de 7,35 milioane de lei pentru exproprierea unor terenuri cu o suprafata totala de peste 26,7 hectare necesare executiei infrastructurii conexe la podul peste Dunare de la Calafat la Vidin. Terenurile apartin unor persoane fizice si juridice din Calafat. Finantarile sunt asigurate din bugetul Transporturilor, in limita prevederilor anuale. (C.P.)

In spital dupa vaccin

Doua adolescente spaniole vaccinate saptamana trecuta impotriva cancerului de col au fost spitalizate de urgenta, dupa ce s-au simtit rau la cateva ore de la administrarea dozelor, informeaza AFP. Una dintre fete a iesit de la terapie intensiva in acest weekend, cealalta este inca spitalizata, dar ambele sunt in stare stabila in prezent. Avand in vedere posibila legatura cu vaccinul Gardasil, Ministerul spaniol al Sanatatii a ordonat retragerea tuturor dozelor din lotul respectiv. Gardasil si Cervarix sunt cele doua vaccinuri care s-au folosit si in Romania in campania de vaccinare impotriva cancerului de col. (C.P.)

Internetul poate dauna

Parintiii, copiii si profesorii au acum un site special cu informatii privind pericolele la care se expun minorii care acceseaza Internetul. Ieri, odata cu lansarea acestui site, cu ocazia "Zilei pentru un internet mai sigur", organizatia Salvati Copiii a atras atentia ca principalele riscuri la care sunt expusi utilizatorii sub 18 ani sunt hartuirea cibernetica (pe site-uri sau prin mesaje trimise pe telefoane mobile), manipularea psihologica (cazul in care un adult se imprieteneste cu un copil cu intentia de a-l abuza sexual), precum dezvaluirea de informatii personale. In martie va fi lansat si un serviciu tip hot-line unde pot fi raportate diferite abuzuri descoperite pe Internet. (C.S.)

Vacantele verii

Turistii varste peste 65 de ani beneficiaza acum de o oferta speciala, lansata pe piata de catre agentia Flynova. Acestia isi pot achizitiona vacante beneficiind de o reducere de 10%. De asemenea, pentru 2009, aceasta agentie de turism ofera reduceri pentru vacantele cumparate in luna februarie, de pana la 20% si in luna martie, 15% in orice destinatie sau hotel. Tot ieri, Flynova a lansat catalogul vacantelor pentru 2009 cu oferte speciale pentru tinerii casatoriti, familii cu

copii etc. (C.S.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Drumul armelor de la Ciorogarla (8697 afisari)
 Se stie ucigasul! (3909 afisari)
 Rusii speriati (2965 afisari)
 Atac antisemit in revista lui Felix (2765 afisari)
 Ucisa de laptele mamei (2367 afisari)
 Solistul trupei Iris, Cristian Minculescu, internat intr-o clinica din Germania, pentru ca boala s-a agravat (4541 afisari)
 A gasit o comoara de 3 miliarde de dolari pe Google Earth (3736 afisari)
 Monica Belluci, sexy si tandra sub dus! (FOTO) (3291 afisari)
 Oligarhii rusi sunt gata sa plateasca sute de mii de euro pentru niste penisuri uriase (3159 afisari)
 Primul documentar de educatie sexuala din lume (VEZI VIDEO) (2647 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00498 sec.