Ziua Logo
  Nr. 4421 de luni, 22 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Mitrea cu coltii in beregata lui Geoana

Mitrea e hotarat sa nu se lase pana nu-l "rupe" pe proaspatul presedinte al Senatului Mircea Geoana, potrivit unei convorbiri pe care ex-seful de campanie ar fi purtat-o, vineri, probabil cu sotia, si care acum circula pe Internet. Inregistrarea, de slaba calitate, insotita de stenograma, a fost trimisa redactiei de un expeditor anonim si poate fi ascultata pe www.ziua.net.

Convorbirea dezvaluie un Miron Mitrea furios pe seful partidului, impotriva caruia planuieste o razbunare crunta: "Mi-am bagat coltii in gatul lui, pana nu-i rup beregata nu ma las. Nu-s probleme. Sunt cu coltii in beregata lui si nu-i mai dau drumul. Mie imi pare rau ca l-am bagat pe Dan Voiculescu in treaba asta, eu chiar n-am nicio treaba cu asta, dar cu Geoana am. Cu Geoana am probleme. Mi-am bagat dintii in beregata si nu-i mai scot. Asta e! Numai lu' ala i-am rupt beregata, nu-l mai las. La urmatoarea sedinta mai atac o data, mai atac o data, mai atac o data, pana il rup". Motivul e simplu si apare inca de la inceputul convorbirii: "Am vrut sa candidez la functia de vicepresedinte al Senatului si mi-a spus ca nu pot ca e functia PC-ului. (...) Eu am plecat. Am vazut ca nu ma lasa...Au votat 30 de papagali. Papagali... oameni simpli, care i-a pacalit Geoana ca, daca nu se voteaza, nu mai e valabil protocolul, nu se mai face guvernarea". Mitrea povesteste si despre faptul ca in timp ce sedinta Senatului era blocata a fost sunat de colegi de partid care l-au anuntat ca senatorii PDL nu mai intra in sala. Apoi l-au contactat si pedelistii, care i-au cerut sa refaca votul, insa Geoana nu a fost de acord. Politicianul e constient ca din partea colegilor de la centru nu mai primeste nici un sprijin, insa afirma in convorbire ca si-a chemat "trupa din tara": "Mi-am adus cavaleria, au venit baietii mei seriosi".

Pana la inchiderea editiei, Miron Mitrea nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, desi a fost instiintat si prin intermediul unui sms despre aparitia acestei inregistrari.

Irina S. CHIROIU
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Perspectiva unei sanse senzationale (3395 afisari)
 Mitrea cu coltii in beregata lui Geoana (3005 afisari)
 Umbra lui Boc la Rachitele (2888 afisari)
 Dobanzi soc la euro (1891 afisari)
 "Reconfirmarea lui Predoiu este un semnal foarte bun" (1128 afisari)
 Socant: Un politist beat opreste toate masinile si se prabuseste in plina strada (3604 afisari)
 UPDATE 12:30 Iliescu, lovit cu oua si huiduit (VIDEO NECENZURAT) (3070 afisari)
 La 55 de ani, tanti Ilinca pozează nud studentilor de la Arte, unde e in anul I (2745 afisari)
 Ce se intampla cu Katie Holmes? E palida, incercanata si plina de bube! (2427 afisari)
 Calendar sexy cu frumuseti tatuate (VEZI FOTO) (2079 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00446 sec.