Ziua Logo
  Nr. 4414 de sambata, 13 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Bine faci, bine gasesti

Pe parcursul intregii luni, Fundatia Anchor Grup deruleaza, la Bucuresti Mall si Plaza Romania, campania umanitara "Bine faci, bine gasesti", iar fondurile care vor fi stranse in urma acesteia vor fi redirectionate catre Fundatia Principesa Margareta pentru programul "Copii fara copilarie" prin care micutii de la centrul Comunitar "Generatii" vor beneficia de donatii care ii vor ajuta sa-si continue studiile, iar familiile acestora vor fi ajutate financiar.

Cele doua centre sunt impodobite cu decoratii speciale pentru sarbatorile de iarna, iar cei mici sunt invitati la diverse activitati.

La Mall, se pot intalni cu Mos Craciun intr-un glob urias de zapada, unde-i pot spune dorintele lor si vor putea admira figurinele realizate din bezea si martipan sub forma de casa, brad si om de zapada. Accesul in glob este 10 RON. De asemenea, vor avea loc spectacole si activitati distractive pe tot parcursul sarbatorilor, iar colindele romanesti si cele internationale vor fi interpretate de coruri si cvartete pe diferite ritmuri, de la cele traditionale, pana la jazz. Cativa dansatori profesionisti vor "incinge" atmosfera pe ritmuri latino-americane si de vals. Celor mici le este pregatita o zona special destinata lor, unde sunt asteptati de catre modelatori de baloane, magicieni.

La Plaza, in Rotonda, copiii sunt intampinati de un brad de 14 metri, iar langa acesta se gaseste "Casa lui Mos Craciun". Dupa sarbatori, aceasta va fi donata centrului "Generatii". Copiii se pot bucura si de roata gigant, si de trenuletul amplasate in parcare, unde accesul se face contra sumei de 3 RON. Vizitatorii vor putea audia muzica clasica si traditionala romaneasca si concerte de colinde.

In ambele centre se vor organiza tombole si promotii in acelasi scop caritabil.

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cum fentam taxa auto (4461 afisari)
 Anarhia organizata din Grecia (2179 afisari)
 Necazuri in PNL (2034 afisari)
 Calculatorul noului bir (1897 afisari)
 Giuliani catre Oprescu: "Totul e sa reziste populatia" (1763 afisari)
 Topul celor mai fierbinti scene de sex din 2008 (VIDEO) (4512 afisari)
 Inmormantarea fostei Miss, amanata de rude in ultimul moment. Apropiatii tinerei nu cred in varianta sinuciderii  (3885 afisari)
 La 70 de ani are un trup de sex simbol (3549 afisari)
 Bursa zvonurilor: Disputa pentru ministerele din Guvernul Stolojan este in toi (2955 afisari)
 Miss World 2008 e rusoaica! (2666 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00438 sec.