Ziua Logo
  Nr. 4361 de luni, 13 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

Tupeu la Conturi

Peste o suta dintre controlorii financiari din aparatul central al Curtii de Conturi au dat in judecata institutia la Tribunalul Bucuresti pentru a le plati primele de concediu din anii 2001-2007, prime echivalente cu un salariu, procese similare fiind si in tara.

Ei revendica primele de concediu, in conditile in care salariile controlorilor financiari, impreuna cu sporurile, pot ajunge si la 70.000 lei pe an, conform declaratiilor de avere pentru anul 2007 publicate pe site-ul Curtii de Conturi, potrivit Mediafax. (A.N.P.)

Arsenal in ograda

Zeci de bombe de aviatie si de cartuse de infanterie si peste o suta de grenade de mana provenind din primul razboi mondial au fost gasite in curtea unei familii din comuna suceveana Carlibaba, informeaza Mediafax. Potrivit ISU, arsenalul a fost gasit in urma unor lucrari de excavatie. Echipa pirotehnica a preluat 30 de bombe de aviatie de calibru 5 kilograme, 93 de grenade de mana defensive, 20 grenade ofensive, zece corpuri explozibile si 61 cartuse de calibru 7,62 milimetri. (A.N.P.)

CSM controversat

"In CSM sunt niste personaje mai controversate... sa nu folosesc un cuvant mai tare. Deci, niste personaje care un trecut greu in spate si nu poti sa privesti cu detasare o hotarare luata de CSM, fara sa te intrebi daca trecutul nu i-a ajuns din urma in anumite situatii", a declarat intr-o emisiune ministrul Justitei, citat de Mediafax. Declaratia a fost facuta in contextul modalitatii procedurii de numire a sefilor parchetelor, in varianta decizionala a CSM. (D.M.)

Mafia permiselor in arest

Cele 22 de persoane acuzate in scandalul permiselor emise fraudulos de autoritatile din Arges raman in arest. Potrivit Mediafax, Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins recursurile formulate de 21 dintre cele 22 de persoane aflat in arest, mentinand masura preventiva decisa de Curtea de Apel Bucuresti. Anterior, Curtea de Apel Bucuresti prelungise mandatele din 12 septembrie, pana la 11 octombrie, pentru 20 dintre arestati, iar din 13 septembrie pana la 11 octombrie pentru ultimele doua persoane arestate in acest caz. (D.M.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Birchall si-a "reperat" onoarea (5147 afisari)
 Felix Turnatorul murdareste familia (3143 afisari)
 100% PSD va ieftini gazul si curentul (2116 afisari)
 "Omorati-l pe Obama!" (1667 afisari)
 Basarabia la mezat (1469 afisari)
 Pamela Anderson a uitat sa isi ascunda celulita! (FOTO) (6133 afisari)
 Actorul Guillaume Depardieu a murit, luni, din cauza unei pneumonii severe (4003 afisari)
 George Clooney, de nerecunoscut: imbatranit, pletos si mustacios!  (3207 afisari)
 Viata dubla: A descoperit, dupa 18 ani de casnicie, ca sotul ei avea, in vecini, o alta familie (2933 afisari)
 Lupta de la Gheboaia: Jandarmii i-au prins pe cei sapte haiduci din Tiganie (2398 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00522 sec.