Ziua Logo
  Nr. 4361 de luni, 13 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Felix Turnatorul murdareste familia

Cand am vazut, intr-un tabloid, cum a intinat Dan Voiculescu memoria sotiei si necazul medical al tatalui sau, pentru a sensibiliza alegatorii din Sectorul 4, am vrut sa scriu un pamflet. M-am gandit ca Felix Turnatorul - Felix the Rat, in argou CIA - trebuie satirizat la modul urmator: eu nu cred ca cei care ii conduc campania l-au sfatuit pe Voiculescu sa cheme paparazzi de la un tabloid sa-l fotografieze cum pleaca de acasa cu unul dintre nepoti - un pui de om, blond, simpatic foc - direct la cimitir, cum varsa o singura lacrima, de aur, in unica zi din an cand se reculege la mormantul sotiei care i-a stat alaturi, la bine si la rau, 30 de ani, pentru ca apoi sa faca jonctiunea cu restul familiei la un spital, unde venerabilul sau tata se trateaza de o boala minora.

Nu, eu nu cred ca domnul profesor poate fi atat de inuman cand e vorba despre fosta lui consoarta si despre tatal sau in varsta de 90 de ani, astfel incat sa faca din ei port-drapel electoral. Eu cred ca, de fapt, acesti ticalosi de paparazzi l-au hartuit cu nemernicia lor chiar si in sfanta zi de reculegere a eminentului profesor doctor Dan Voiculescu. Eu cred ca paparazzi s-au comportat ca o haita de sacali, ca au ascultat orbeste de sefii de la tabloid, ca l-au fotografiat printre cruci cand varsa lacrima de aur in singura zi din an, de 7 ani incoace, de cand tot merge la mormantul sotiei si ca paparazzi l-au siluit intelectual si i-au violat intimitatea intr-un mod grotesc.

Si as fi continuat sarada pe acest ton al negatiei adevarului simplu ca buna ziua: ca, de fapt, toata mascarada cu safari-ul publicat de ziarul de scandal in care a picat "victima inocenta" Voiculescu cand a mers la cimitir, si apoi la spital, a fost pusa la cale de Felix the Rat si de stafful de campanie in speranta sensibilizarii alegatorilor din Sectorul 4. Practic, Voiculescu a transformat un moment intim intr-un argument electoral, in tentativa disperata de a specula emotional bucurestenii.

Ei bine, dupa ce ex-parlamentarul Dan Voiculescu, ca un ticalos fara frontiere, s-a cocotat la balconul Camerei Deputatilor alaturi de cativa pensionari si a votat, la figurat, legea privind renationalizarea caselor nationalizate mosita de PC, mi-am dat seama ca aceasta marioneta a Securitatii este atat de infectat de virusul antiomenesc, incat nu merita nici macar sa fie satirizat. Nu, Felix the Rat trebuie calcat in picioare, trebuie nimicit ca un gandac ce umbla insetat de sange in arsita verii prin bucatariile pensionarilor din Sectorul 4, carora le cerseste acum votul salvator. Trebuie eliminat din viata politica pentru a nu umple de raie oile mioritice din Parlament - si asa destul de capiate si ahtiate dupa "cascaval". Evident, toate aceste asasinate sunt la figurat.

Felix the Rat este un rau care nu ne trebuie. Este o umbra medievala, un feudal pentru care nici memoria sotiei nu conteaza. Dupa ce si-a bagat fata - pe Camelia - in procese penale, dupa ce a comandat articole tip paparazzo in care apare, chipurile, fara voia lui, in postura de batranel cumsecade, dupa ce a infiintat "spontan", prin intermediul Fundatiei Voiculescu, un Consiliu al Seniorilor Pensionari, taman in Sectorul 4 unde candideaza si pe care il mituieste cu excursii la manastiri, urmeaza, cu siguranta, cumpararea de voturi.

Felix the Rat ne-a demonstrat ca este capabil de orice pentru a pune labutele sale securiste pe un nou mandat de senator. Parsiv pana in maduva oaselor, Martanul Turnator va folosi circa 1,5 milioane de euro ca sa cumpere voturile alegatorilor din Sectorul 4. Prin acest editorial atragem atentia Parchetului ca trebuie sa-i supravegheze pe Voiculescu, pe unii consilieri si pe unii angajati apropiati ai primarului Sectorului 4, Popescu-Piedone, care vor participa la cumpararea de voturi cu bani primiti, probabil, de la Fundatia Voiculescu.

Din informatiile pe care le detinem, oamenii Motanului securist i-au contactat pe administratorii varstnici de bloc din Sectorul 4. Fiecare administrator va fi "uns" cu 400 de euro. Tehnica de manipulare este simpla: administratorii sunt invatati sa le spuna batranilor alegatori ca, daca il voteaza pe Felix the Rat, in urmatorii patru ani vor achita doar jumatate din intretinerea de la bloc.

In final, trebuie sa recunosc ca Martanul Turnator a dus perfidia si nemernicia "pe culmi nebanuite" la care nici idolul sau Ceausescu - vezi casele nationalizate - nu a avut taria sa gandeasca.

Mihai PALSU
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Birchall si-a "reperat" onoarea (5147 afisari)
 Felix Turnatorul murdareste familia (3143 afisari)
 100% PSD va ieftini gazul si curentul (2116 afisari)
 "Omorati-l pe Obama!" (1667 afisari)
 Basarabia la mezat (1469 afisari)
 Pamela Anderson a uitat sa isi ascunda celulita! (FOTO) (6133 afisari)
 Actorul Guillaume Depardieu a murit, luni, din cauza unei pneumonii severe (4003 afisari)
 George Clooney, de nerecunoscut: imbatranit, pletos si mustacios!  (3207 afisari)
 Viata dubla: A descoperit, dupa 18 ani de casnicie, ca sotul ei avea, in vecini, o alta familie (2933 afisari)
 Lupta de la Gheboaia: Jandarmii i-au prins pe cei sapte haiduci din Tiganie (2398 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00470 sec.