Ziua Logo
  Nr. 4343 de luni, 22 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

Patru morti in Dambovita

Patru tineri au murit in masina, dupa ce autoturismul in care se aflau a plonjat in Dambovita, chiar in fata statiei de metrou "Semanatoarea", acest accident fiind cel mai grav produs in Bucuresti in ultimii zece ani, potrivit Politiei Capitalei. Toti patru au murit in chinuri groaznice, prinsi in masina care s-a scufundat dupa ce a aterizat cu plafonul in jos, in apa, potrivit Mediafax. Tragedia s-a produs din cauza vitezei excesive si a lipsei de experienta a soferului. Victimele nu aveau mai mult de 22 de ani.

Preot acuzat de viol

Un preot din comuna argeseana Slobozia este acuzat de o tanara de 20 de ani, care l-a rugat sa o ia cu masina pana intr-o alta localitate unde avea nevoie sa ajunga, ca ar fi violat-o pe un camp, informeaza Mediafax. Politia l-a audiat pe preotul in varsta de 30 de ani si a decis sa astepte rezultatele expertizei medicale, care vor confirma sau nu agresiunea sexuala. " Noi am identificat ulterior doua persoane care erau pe camp si care confirma prezenta fetei langa masina preotului", a declarat comisarul sef Ion Iacobescu, seful Politiei orasului

Costesti.

Carnagiu pe sosea

Patru barbati au murit intr-un accident, in judetul Salaj. Un profesor universitar din Cluj Napoca, aflat la volanul unei Dacii, a vrut sa depaseasca un grup de persoane si a acrosat un Volkswagen, iar in urma impactului patru barbati au murit, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei romane, citat de Mediafax. Dupa coliziune, ambele masini au parasit carosabilul, iar Volkswagen-ul a luat foc. Patru barbati din habitaclu, cu varste cuprinse intre 19 si 44 de ani, n-au avut nicio sansa de supravietiure. Conducatorul Volkswagen s-a ales cu leziuni usoare, la fel si profesorul, soferul Daciei.

Hot in Italia

Un roman a fost arestat intr-o suburbie a Romei dupa ce incerca sa fure dispozitivul GPS al unei ambulante al carei echipaj coborase pentru o urgenta, relateaza Il Messaggero in editia electronica. Carabinierii au observat un individ suspect in jurul unei ambulante oprita in suburbia Tor San Lorenzo. Patrula l-a surprins pe roman care incerca sa demonteze dispozitivul GPS al ambulantei. Desi a incercat sa fuga, a fost retinut. Asupra imigrantului a fost gasit si un alt dispozitiv GPS, furat cu putin timp inainte dintr-un alt vehicul.

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Atac sexual in partidul rozelor (7292 afisari)
 Se pregateste un deces (2826 afisari)
 Nea Nicu presedinte (1982 afisari)
 Dumnezeii falsi (1936 afisari)
 Atac la ortodoxie (1596 afisari)
 Ronaldo, in tandreturi cu o prostituata de 5.000 de euro pe noapte, mare consumatoare de cocaina (3360 afisari)
 Heidi Klum, dezbracata pe scena de patru barbati, la gala Emmy (2469 afisari)
 La varsta de 104 ani, flirteaza cu un fotomodel de 22 de ani! (2432 afisari)
 Au aparut primele imagini cu Windows 7 (2183 afisari)
 Oglinda, oglinjoara... Jennifer Lopez nu-i cam rotunjoara? (1844 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00483 sec.