Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.
![](img/t.gif)
Autoritatile din tara cantoanelor, in dilema Meniu elvetian: supe si sosuri cu lapte de mamaInca din primele zile ale vietii savuram din plin ceea ce mamele nostre poarta in sani. In felul acesta crestem mari si sanatosi. La asta s-a gandit si proprietarul restaurantului Sorchen din statiunea elvetiana Winterthur cand a introdus in meniu supe si sosuri care au in componenta cel putin 75%...lapte de mama, relateaza editia online a cotidianului "Telegraph". Numai ca, de aceasta data, meniul este pentru toate varstele. "Toti am crescut cu lapte de mama, de ce nu l-am introduce in dieta?", a afirmat Hans Locher, care a devenit brusc cel mai controversat proprietar de restaurant din Elvetia. El a atras atentia presei dupa ce a publicat, in ziarele locale, anunturi potrivit carora cumpara lapte de mama. "Am experimentat gustul minunat atunci cand s-a nascut fiica mea", a explicat el. Momentan insa, autoritatile elvetiene au o problema. Cum legislatia nu reglementeaza folosirea laptelui uman in alimentatie, nu stiu daca sa interzica meniul restaurantului sau sa ia actiunea elvetianului ca pe o ciudatenie.
Z.O.
|