Ziua Logo
  Nr. 4323 de vineri, 29 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Victorie liberala

Cum-necum, exista toate semnele ca Guvernul Tariceanu isi va duce mandatul pana la capat. Sa fim sinceri: putini dintre noi au crezut acest lucru. Toate calamitatile au parut in acesti trei ani si ceva a se abate asupra Palatului Victoria: inundatii, seceta, criza petrolului, criza justitiei, crizele lui Cioroianu, motiuni, greve, disparitia Elodiei, disparitia unor tronsoane de autostrada, disparitia din partid si reaparitia intr-altul a unora dintre liberalii marcanti etc. Si, dintre toate, cea mai mare calamitate (pentru PNL): calamitatea Basescu. La un moment dat, Tariceanu semana cu Chaplin boxeur groggy "evoluand", intr-o celebra secventa, numai intr-un picior, gata sa cada pe spate. Dar, ca sa ramanem in spatiul limbajului pugilistic, acest premier cu alura de play-boy pe scuter si-a revenit din pumni, a mai tras de timp, si-a mai remaniat echipa ce-l asista in colt, a facut un interesant joc de glezne cu pensiile si iata-l acum fraiche, vioi, gata sa organizeze si sa ia in piept o noua runda de alegeri. Nu e putin lucru.

Una peste alta, n-ar fi deloc absurd ca prin decembrie sa-l vedem din nou cocotat pe un podium in Piata Universitatii, facand semnul victoriei. De data asta, singur. Sau impreuna cu suporterii stelisti sarbatorind iesirea cu bine a formatiei lui Gigi Becali din grupele Ligii Campionilor...

Ioan GROSAN
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cortegiul mafiotilor dupa Caiac (3438 afisari)
 Incepe batalia pentru miliardele lui Iosif Constantin Dragan (2863 afisari)
 Dansand cu lupii la Vladimirescu (2333 afisari)
 Informatiile Armatei pe cai mari (2133 afisari)
 Rusia poate sparge scutul SUA (2009 afisari)
 Ucraina, in pragul dezintegrarii (3636 afisari)
 Amiral rus: "Flota rusa ar putea distruge in 20 de minute navele NATO din Marea Neagra" (2685 afisari)
 MAE rus: Agravarea relatiilor dintre Rusia si SUA ar putea duce la o confruntare deschisa cu consecinte catastrofale (2134 afisari)
 Unitatea UE si a NATO, spulberate de gazul Kremlinului (2085 afisari)
 O femeie, pe jumatate dezbracata, cazuta pe strada a fost stropita cu apa de politistii care ar fi trebuit sa o ajute - VIDEO (1955 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00460 sec.