Ziua Logo
  Nr. 4268 de joi, 26 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Taher n-are datorii la Copos

Actionarul majoritar al Rapidului a declarat ieri pentru "NewsIn" ca pe 1 septembrie ii va achita integral lui George Copos banii pentru cele 80 de procente din clubul giulestean si ca nu il va lasa pe acesta sa se retraga definitiv din fotbal, asa cum intentioneaza.

"Avem un contract pe care il respectam. Intr-adevar, nu i-am dat toti banii lui Copos pentru tranzactie, pentru ca intelegerea a prevazut de la inceput plata in doua transe, una la semnarea contractului si inca una pe 1 septembrie. Pana acum, am respectat toate clauzele contractuale", a declarat Fathi Taher. In ceea ce priveste declaratia lui George Copos, care a anuntat ca ia in calcul o retragere definitiva din fotbal, Taher a spus: "Nici nu se pune problema! Nu o sa il las! Cum pot sa il impiedic? Nu exista nimic stipulat in contract care sa ii interzica acest lucru, dar si-a dat cuvantul ca parteneriatul va fi unul de durata. Asa a fost intelegerea, el sa ramana sa conduca in continuare clubul, ca are experienta mare in domeniu. Copos nu se va retrage definitiv, si-a dat cuvantul, si la mine acest lucru conteaza mai mult decat un act semnat". Copos a anuntat acum cateva zile ca intentioneaza sa renunte si la cele 20 de procente pe care le mai detine din clubul giulestean si astfel sa se retraga definitiv din fotbal. Tot Copos a mai spus ca tranzactia cu Taher nu este finalizata, deoarece iordanianul nu a achitat integral suma prevazuta in acte. (MIG)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Vadim fara partid (3076 afisari)
 Romanii, cei mai buni spioni din NATO (2911 afisari)
 Ceausescu TV (1813 afisari)
 Laszlo Tökes reclama BOR la Bruxelles (1249 afisari)
 Oprescu incalca legea pentru Iliescu (1195 afisari)
 Gisele Bundchen, ipostaze fierbinti din timpul unei sedinte foto (2842 afisari)
 Aparata de avocatul lui Cioaca, judecatoarea Elena Turcu vrea capul politistilor care au prins-o beata la volan (2310 afisari)
 Un avion era sa ajunga la alta destinatie pentru ca pilotii dormeau (1681 afisari)
 Oficialii chinezi, tradati de amante (1438 afisari)
 Soferii americani isi risca viata pentru benzina ieftina din Mexic  (1292 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00470 sec.