Ziua Logo
  Nr. 4260 de marti, 17 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

Scoala de vara

Aproape 1000 de tineri, cu varste cuprinse intre 14 si 35 de ani, pot participa gratuit la cel mai mare program de educatie nonformala, Universitatea de Vara, inscrierile incepand de ieri, informeaza ANSIT. Programul, care se desfasoara in acest an la Mamaia si Paraul Rece, ofera cursuri gratuite in perioada 1 iulie - 19 septembrie. Programul este gratuit si este structurat pe 20 de module acreditate si neacreditate (comunicare, lucru in echipa, leadership, negociere etc). (C.S.)

Saispe' de zece

In toata tara sunt 16 candidati la admiterea la liceu cu media 10, informeaza site-ul Ministerului Educatiei, precizeaza AM Press. Cei mai multi absolventi care au obtinut media 10 atat la tezele cu subiect unic, cat si in cei patru ani de gimnaziu sunt in judetul Iasi (n.r. - trei provin de la Colegiul National "Costache Negruzzi" din Iasi, doi de la Colegiul National Iasi si unul de la Colegiul National "Emil Racovita"). (M.S.)

Disney la Baneasa

Baneasa Shopping City si Revista SuperBEBE aduc, maine la ora 15:00, vedetele "Disney live! Winnie the Pooh" pentru micutii vizitatori ai mall-ului. "Cel mai mare mall de fashion din Romania, Baneasa Shopping City gazduieste pana pe 29 iunie campionatul de fotbal pentru copii, desfasurat intre scolile bucurestene: "Little Euro 2008". In acest context, micutii vor fi cu siguranta bucurosi sa se intalneasca cu personajele din minunata poveste ecranizata de Disney: Winnie the Pooh", a afirmat Loredana Croicia, Communication & Promotion Manager - Baneasa Shopping City. (F.B.)

Portul Tulcea sufocat

Traficul in Portul Tulcea va reprezenta si in 2008 o problema pentru autoritatile portuare, din cauza numarului mare de nave care vor acosta concomitent, informeaza Tulcea. Directorul Capitaniei Zonale Tulcea, capitan sef de port Dan Iulian Ichim, a declarat ca in acest an 200 de nave vor acosta in Portul Tulcea, existand perioade in care traficul naval intern se va suprapune cu cel international. "Exista perioade cand un numar mare de nave vor ajunge in Portul Tulcea si vom inregistra si in aceasta vara perioade de congestie portuara", a afirmat Dan Iulian Ichim. (C.P.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Falimentul lui Basescu (3199 afisari)
 Masteratul obligatoriu pentru cariera (2110 afisari)
 Extaz la Independentu' (1907 afisari)
 Chisinaul interzice studiile in Romania (1818 afisari)
 Razvan Temesan castiga la CEDO impotriva Romaniei (1495 afisari)
 Silezia ameninta Polonia cu secesiunea si un scenariu tip Kosovo (1892 afisari)
 "Burlacul" George Clooney nu se dezminte: mini-vacanta cu doua brunete (1790 afisari)
  Iliescu: Il bag in ma-sa pe Basescu (1742 afisari)
 Ghid sexual publicat de un calugar catolic (1714 afisari)
 Furtuna a distrus planurile ucrainenilor de a inaugura "obiectivul turistic" Insula Serpilor (1688 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00429 sec.