Ziua Logo
  Nr. 4247 de luni, 2 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

Bani pentru IMM-uri

Un numar de 421 de intreprinderi mici si mijlocii (IMM) au depus, pana la sfarsitul saptamanii trecute, proiecte pentru sustinerea investitiilor de pana la 920.000 lei, potrivit informatiilor Ministerului pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale. Inscrierea pentru proiectele prin care firmele solicita fonduri nerambursabile de maxim 920.000 lei alocat pentru fiecare investitie productiva a inceput in 26 mai, bugetul total al programului ridicandu-se la 62,6 milioane

de euro. (G.M.)

Furnizori de garantii

Operatorii de telefonie mobila si bancile sunt printre posibilii furnizori de garantie de identitate electronica - OpenID - in vederea accesului in Sistemul Electronic National, a aratat, la sfarsitul saptamanii trecute, secretarul de stat din cadrul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), Constantin Teodorescu. "MCTI a demarat deja discutii cu principalii operatori de telefonie mobila, bancile care ofera servicii de Internet Banking si alte companii, pentru a identifica modalitatea optima prin care acestea ar putea garanta pentru identitatea unei persoane interesate sa acceseze Sistemul Electronic National", a spus Teodorescu. (G.M.)

Proprietatea la SNN

Participatia detinuta de Fondul Proprietatea la Societatea Nationala Nuclearelectrica (SNN), operatorul centralei atomo-electrice de la Cernavoda, va fi majorata de la 9,72%, la 20% din capitalul social, revenindu-se, astfel, la cota alocata in 2005 si redusa ulterior printr-o serie de majorari si diminuari succesive de capital, operate in ultimii doi ani. Modificarea apare intr-un proiect de ordonanta de urgenta finalizat de Ministerul Economiei si Finantelor, actionarul majoritar al Fondului. (G.M.)

Mall la Constanta

Neocity Group Romania, controlat de investitori israelieni, a inaugurat la Constanta, primul proiect de retail dezvoltat in Romania, mall-ul City Park, pentru care compania a alocat peste 70 milioane de euro. "Ne-am concentrat atentia asupra brandurilor mari, atat nationale, cat si internationale, deoarece am gandit intregul proiect astfel incat sa aduca ceva nou si diferit in Constanta, o piata extrem de pretentioasa si cu un ritm uluitor de crestere", a declarat Nimrod Ben-Ami, directorul executiv Neocity Group Romania. (C.P.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Jos palaria, domnule Cristoiu! (3096 afisari)
 Vot pentru pamant (2314 afisari)
 Blaga rastoarna sondajele (1623 afisari)
 UDMR invoca frauda la Targu Mures (1408 afisari)
 Voronin, cu para la UE (1267 afisari)
 Megan Fox, innebunita dupa sex (4788 afisari)
 Bin Laden construieste un pod de 200 de miliarde de dolari peste Marea Rosie (2613 afisari)
 Pentru ca s-a incapatanat sa traiasca, un muribund britanic a castigat pariul cu medicii si 10 mii de dolari (2196 afisari)
 Regele Mihai I se intoarce la Castelul Peles  (2186 afisari)
 A patra piramida din Valea Giseh (1961 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00463 sec.