Ziua Logo
  Nr. 4245 de vineri, 30 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

Nastase nemultumit

Fostul premier a criticat miercuri campania PSD din Capitala, spunand ca nu s-a speculat in aceasta starea de nervozitate si nemultumire anti-Basescu care exista in Bucuresti. "Am fi avut o foarte buna ocazie sa facem acest lucru. Cei de la PD incearca sa transforme ceea ce trebuia sa fie in Bucuresti, o batalie pro-Basescu, anti-Basescu intr-o batalie pro-Basescu si pro-Iliescu. A fost o formula de a evita discutia despre mostenirea dezastruoasa. Nu am stiut sa mobilizam nemultumirea populatiei impotriva lui Basescu", a explicat Nastase. (C.A.)

Telverde pentru alegeri

Asociatia Pro Democratia (APD) a anuntat ieri ca pentru turul I al alegerilor locale a acreditat 1700 de observatori. De asemenea, pentru monitorizarea procesului electoral APD a pus la dispozitia cetatenilor o linie telefonica gratuita pentru a reclama neregulile sesizate. "Numarul 0800 070 100 poate fi accesat gratuit din retelele RomTelecom, Orange si Vodafone, linia telefonica fiind disponibila in data de 1 iunie, intre orele 6.00 si 22.00", au precizat reprezentantii Pro Democratia. (C.A.)

Parteneriat BNS-PNL

Liderul Blocului National Sindical Matei Bratianu, cel al filialei din Maramures, Marcel Giurge, si presedintele PNL Maramures, Cristian Anghel, au semnat ieri un acord de parteneriat prin care BNS va sprijini PNL in timpul alegerilor locale si dupa desfasurarea acestora, la nivel judetean. Totodata, prin acest acord si sindicalistii vor ca revendicarile lor sa fie sprijinite de liberali.

Presedintele BNS a declarat ca prin semnarea protocolului "PNL va avea 400 de consilieri voluntari, numar care reprezinta factorii postali din judet". (R.I.P.)

Bregovici fara curent

Liberalii buzoieni l-au acuzat pe primarul municipiului Constantin Boscodeala (PSD) ca a oprit curentul in timpul repetitiilor lui Goran Bregovici dinaintea concertului pe care acesta urma sa il sustina ieri seara. Ei afirma ca edilul pesedist a conditionat redeschiderea accesului la curentul electric de nedifuzarea imnului de campanie al candidatului liberal, care contine si referiri critice la adresa primarului. Pentru a salva situatia, liberalii au contractat generatoare

electrice. (O.B.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cicciolina la inchisoare (2601 afisari)
 Procurorul pistolar (1556 afisari)
 Pupaza, simbolul Israelului (1059 afisari)
 "Unde-mi esti, cetatenie?" (993 afisari)
 McCartney are o iubita noua (991 afisari)
 Corneliu Vadim Tudor a facut scandal intr-o emisiune la televiziunea publica  (2598 afisari)
 Avion atacat cu sageti de un trib primitiv din Brazilia (1941 afisari)
 Transfagarasanul, soseaua care traverseaza cei mai inalti munti din Romania, se deschide pe 11 iunie (1550 afisari)
 Miracol: Copil nascut dintr-un ovar, un caz unic in lume (1343 afisari)
 Apocalipsa in viziunea Al-Qaeda: Washington-ul, ras de pe fata pamantului de un atac nuclear (1294 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00450 sec.