Ziua Logo
  Nr. 4240 de sambata, 24 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

La un porc sanatos merge un Merlot vartos!

Cu tot regretul pentru sfaturile medicului, un pahar - hai, maxim doua! - dintr-un Merlot sec sau demisec ar putea ajuta mai bine la digestie. Iubitorii de bere (mai ales neagra) ar putea considera alegerea asta drept o tradare, mai ales ca berea neagra "a contribuit" la reteta, iar acum e data la o parte fara menajamente. Exista, totusi, un motiv pentru care vinul e mai indicat (daca sunteti dispusi sa-l credeti): carnea de porc si ciupercile au un gust prea puternic pentru a fi contracarata de bere, e neaparat necesara interventia unei arme mai grele, cu tanini vigurosi. Analiza "situatiei" de azi recomanda asadar, cu necesitate, un vin rosu destul de puternic. Ne-am oprit asupra unui Merlot de la Segarcea, din 2004, a carui savoare de fructe va completa fericit gustul carnii. Combinatia poate fi irezistibila, dar - cum vinul de azi are 13,5% alcool - mai sigur ar fi sa va opriti dupa al doilea pahar.

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Misterul otravirii lui Iuscenko (2445 afisari)
 Manipularea Insulei Serpilor (1909 afisari)
 Naravul Vulpii (1753 afisari)
 Marea frauda contabila (1681 afisari)
 Ocupare Insulei (1544 afisari)
 Poze in premiera cu noua iubita a actritei Jodie Foster (2957 afisari)
 Se ieftinesc apartamentele vechi (2702 afisari)
 A intrat aproape goala pe teren la meciul Sportul Studențesc - FC Brașov  (2348 afisari)
 Cinci puteri mondiale se bat pentru petrolul si gazele Arcticii (1708 afisari)
 Un "vietas" a scapat de dupa gratii la Brasov (1544 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00465 sec.