Ziua Logo
  Nr. 4218 de joi, 24 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

LACATUS A LOVIT!

"Fiara" a avut o altercatie cu traducatorul lui Dusan Uhrin la finalul partidei din Ghencea, pe care l-a lovit usor cu palma peste fata! Cristian Low a intrat pe teren si a facut gesturi de bucurie care l-au enervat pe Lacatus. Antrenorul stelist l-a lovit pe Low cu palma peste fata, fiind apoi calmat de I. Ganea. La vestiare, Uhrin i-a reprosat lui Lacatus gestul facut, stelistul spunandu-i ca

"nu se face asa ceva", referindu-se la gesturile traducatorului. In apararea lui Lacatus a sarit insa Gheorghe Chivorchian, presedintele executiv al lui "Poli". "Cel care a facut un gest nelalocul lui, nesportiv, a fost translatorul. M-a deranjat acest lucru si voi lua masuri, pentru ca rolul lui e de traducator, nu are alte atributii. A scapat mainele pe sus de bucurie", a spus Chivorchian. (MIG)

VISUL LUI MURESAN

Presedintele executiv al lui CFR a declarat ca echipa sa are sanse mai mari la castigarea titlului dupa pasul gresit facut de Steaua. "Avem presiunea asupra noastra, dar suntem obisnuiti. Acum presiunea este si asupra Stelei, pentru ca, in cazul in care cAstigam cu FC Vaslui (n.r. - meciul urma sa se joace aseara), suntem la egalitate de puncte. Avem sanse putin mai mari la castigarea titlului, dar trebuie sa castigam meciurile ramase. Sa nu mai pierdem puncte ca pana acum", a declarat Iuliu Muresan, care a laudat evolutia lui "Poli" si prestatia lui Coltescu. Muresan l-a felicitat pe Chivorchian pentru egalul smuls de "Poli" in Ghencea. (MIG)

Liverpool - Chelsea 1-1

Marti seara, in prima mansa din semifinalele UEFA Champions League, Liverpool a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), pe teren propriu, cu Chelsea Londra. "Cormoranii" au deschis scorul in minutul 43, prin Kuyt, iar Chelsea a egalat in minutul 90+5, dupa un autogol al lui Riise (foto). Partida retur se joaca miercuri, 30 aprilie. Celalalt meci din semifinale, FC Barcelona - Manchester United, urma sa se dispute aseara. (MIG)

Lucescu e lider

Sahtar Donetk a invins marti seara, in deplasare, cu 4-1, pe Zoria Lugansk, intr-un meci restanta din etapa a 18-a a campionatului Ucrainei si ocupa primul loc in clasament. La Sahtar, fundasul Razvan Rat a fost integralist. In clasament, cu patru etape inainte de finalul campionatului, conduce Sahtar Donetk, cu 62 de puncte, urmata de Dinamo Kiev, cu 61 de puncte, si de Metalist Harkov, cu 55 de puncte. (MIG)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Raia FSN (3718 afisari)
 Un evreu american a tradat SUA pentru Israel (1767 afisari)
 "Esplanada" la secret (1748 afisari)
 Zece cifre la telefonul fix (1532 afisari)
 Esti ceea ce a mancat mama ta (1294 afisari)
 Varianta restilizata pentru Logan Sedan (3958 afisari)
 Ce se naste din asa o mama, Dita von Teese se cheama (2205 afisari)
 Cea mai mare banca din Germania refuza sa mai deconteze "abonamentele" la bordel ale angajatilor (1909 afisari)
 Sir Paul McCartney isi ia a treia nevasta (1570 afisari)
 Si-a uitat vioara Stradivarius in taxi si a primit-o totusi inapoi (1300 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00445 sec.