Ziua Logo
  Nr. 4207 de vineri, 11 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

500.000 de euro pentru Pandurii

George Copos a anuntat ieri ca stie cu cat au fost recompensati fotbalistii de la Pandurii pentru victoria cu 2-1, de etapa trecuta, de pe terenul lui CFR Cluj. "Gigi Becali le-a dat celor de la Pandurii 500.000 de euro pentru victoria cu CFR Cluj. Sunt convins ca, in acest fel, Steaua nu va mai pierde nici un punct pana la finalul campionatului", a declarat George Copos ieri, inaintea meciului pe care ros-albastrii l-au sustinut la Bistrita. (B.G.)

Radoi, rupt la incalzire

Mirel Radoi, capitanul Stelei, s-a accidentat ieri in timp ce se incalzea inainte de startul partidei pe care ros-albastrii au sustinut-o la Reghin, cu Gloria Bistrita. Internationalul a suferit o leziune musculara si a fost schimbat in primul unsprezece cu Sorin Ghionea, urmand ca astazi sa afle daca este vorba despre o ruptura musculara, care ar necesita o pauza de minimum doua saptamani, sau o simpla intindere, care i-ar permite sa revina in cateva zile. (B.G.)

Scandal in volei

Convocarea Adunarii Generale de alegeri a FR Volei pentru 14 aprilie a starnit furtuna la fileu, Gheorghe Visan fiind acuzat de contracandidatul sau, Octavian Dimofte, ca incalca Legea 161/2003 si ca face presiuni asupra cluburilor scolare folosindu-se de functia pe care o are la MEC. Contestatarii sustin ca vor sesiza ANFP pentru ca Visan nu poate candida la alegerile FRV deoarece este functionar public si incalca prevederile legislative. In replica, Visan spune ca functia de inspector MEC nu este incompatibila cu cea de presedinte FRV si ca n-a facut lobby in teritoriu.(T.R.)

Pugilistii spre JO

Boxul romanesc isi poate mari, azi, numarul de vize pentru JO 2008, pugilistii Georgian Popescu, Petrisor Gananau si Cristian Ciocan urmand sa boxeze in semifinalele turneului preolimpic de la Atena cu biletele olimpice pe masa. Conform programului, Ciocan va boxa cu englezul David Price, Popescu se va ciocni cu polonezul Krzysztof Szot, iar Gananau va lupta cu grecul Ilias Pavlidis. "Acum depinde doar de ei cat de mult isi doresc sa ajunga la JO", a spus antrenorul Ilie Captari, adaugand ca pana acum doar Ionut Gheorghe a obtinut viza pentru JO. (T.R.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Nu mi-am batut nevasta! (2618 afisari)
 Nabucco contra South Stream (2409 afisari)
 Cand s-a incheiat al Doilea Razboi Mondial? (2253 afisari)
 Hotii de cai (1810 afisari)
 Matiz de 1780 de euro (1437 afisari)
 Cand Britney Spears face plaja goala (3939 afisari)
 Baza secreta din Iran, fotografiata din satelit (2370 afisari)
 Sotia miliardarulului Tetra Pak: Ne-am apucat de droguri pentru ca ne-am plictisit de traiul perfect (2174 afisari)
 Fotografia nud a Carlei Bruni s-a vandut cu 91 de mii de dolari (2057 afisari)
 Nicoleta Luciu, fortata de iubit sa renunte la sarcina (1974 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00468 sec.