Ziua Logo
  Nr. 4201 de vineri, 4 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Cristian Borcea: "Nu avem nici o lista!"

Presedintele executiv al lui Dinamo a declarat ieri, pentru site-ul oficial al clubului, ca nu exista o lista cu jucatori ce vor parasi gruparea la finalul sezonului, afirmatie sustinuta si de Mircea Rednic, anuntat ca antrenor din sezonul viitor.

"Avem un lot foarte valoros, cu care anul trecut am reusit sa castigam campionatul si sa ne calificam in primavara europeana. Din pacate, nu am reusit sa avem aceleasi rezultate dupa ghinionul teribil cu Lazio. Am trait foarte multe dezamagiri in ultimele luni, dar tot impreuna vom reusi. Rednic nu a facut nici o lista, le-am spus-o si jucatorilor in vestiar. Toate aceste incercari de a avansa liste de transferuri nu au decat un singur obiectiv, de a crea tensiune la Dinamo", a declarat Borcea. "Vreau sa clarific cateva lucruri de la bun inceput. Nu exista nici o lista! Am nevoie de toti jucatorii cu care am reusit sa facem performanta! Totul este o minciuna pentru a crea tensiune la Dinamo. Mai trebuie sa se spuna ca vine Rednic sa schimbe gazonul, iarba sau tribunele stadionului. S-a ajuns prea departe cu aceste minciuni. Cu conducerea clubului am vorbit doar de contract, de programul de pregatire din vara, de obiectivele echipei, de performantele pe care le asteptam toti", a spus Rednic.

Tot ieri, pe site-ul sau personal, portarul Bogdan Lobont a dezmintit ca ar fi avut vreun conflict cu colegii sai dupa infrangerea cu CFR. "In vestiarul lui Dinamo nu a existat niciodata un scandal intre jucatori, cel putin de cand sunt eu la echipa. Nu suntem numai colegi, suntem ca fratii si ne respectam intre noi. (...) Orice jucator poate prinde o zi mai putin reusita, insa nu exista reprosuri intre noi. Suntem foarte uniti, spre surprinderea celor care lanseaza astfel de zvonuri care nu au nici o legatura cu realitatea", a declarat Lobont. (MIG)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Sforile lui Putin (3384 afisari)
 Prea mic pentru un Summit atat de mare (2179 afisari)
 Snopiti in bataie (2174 afisari)
 Raul Castro reformistul (1618 afisari)
 Se intareste statul politienesc (1521 afisari)
 Premiera: Imagini sexy cu Angelina Jolie, pozand in lenjerie intima la 16 ani (4079 afisari)
 Fotografii incredibile cu peisajul muntos de pe Marte (2956 afisari)
 Grizzly sugrumat de un somnambul (2776 afisari)
 Florin Piersic are o fiica secreta (2465 afisari)
 Pe agendele Summitului NATO: Statul Voivodina, un nou vecin al Romaniei (2416 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00434 sec.