Ziua Logo
  Nr. 4192 de marti, 25 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Piturca l-a penalizat pe Trica

Selectionerul a declarat ieri ca nu l-a convocat pe mijlocasul lui CFR pentru amicalul cu Rusia si din cauza comportamentului pe care l-a avut la partidele cu Steaua si Politehnica Iasi. "Pe Trica poate l-a costat convocarea din cauza comportamentului de la Iasi, dar si din cauza celui din Ghencea, de la meciul cu Steaua. Va imaginati cum era primit acum in Ghencea. Nu doar el e de vina, ci si conducerea clubului", a explicat Piturca.

Surprizele pentru amicalul de mainse seara (Stadion "Steaua", ora 20,30) sunt Marian Aliuta si Laszlo Sepsi. "Am fost obligat sa-i chem pe acesti jucatori din cauza accidentarilor. St. Radu nu a fost in deplinatatea fortelor si am decis sa nu-l fortam", a explicat Piturca. Acesta a adaugat ca fundasul lui Inter, Cristian Chivu, nu se poate opera la umar pana la sfarsitul Campionatului European. "Daca va suferi un accident mai grav si s-ar opera, nu cred ca si-ar putea reveni in timp util ca sa faca parte din lotul pentru Euro. Daca era sa se opereze, ar fi trebuit sa o faca acum trei saptamani, cand am si avut o discutie cu el. Insa conducatorii echipei lui au vrut ca el sa joace", a spus selectionerul. Piturca s-a plans de atmosfera din Liga I, una nepropice inaintea Campionatului European. "Certuri multe in campionatul nostru, nu? Pacat, pentru ca atmosfera nu este una buna inaintea acestui turneu final. Insa trebuie sa ne obisnuim, in Romania asta e atmosfera. Pacat, pacat!", a spus Piturca.

Lotul pentru meciul cu Rusia, care s-a reunit ieri, la Saftica, este urmatorul: Bogdan Lobont (Dinamo), Marius Popa ("Poli" Timisoara) - portari; Cosmin Contra (Getafe), George Ogararu (Ajax), Gabriel Tamas (Auxerre), Dorin Goian (Steaua), Cristian Chivu (Inter), Razvan Rat (Sahtior), Laszlo Sepsi (Benfica) - fundasi; Florentin Petre (TSKA Sofia), Banel Nicolita (Steaua), Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova), Ovidiu Petre, Mirel Radoi, Nicolae Dica (toti Steaua), Marian Aliuta ("Poli" Timisoara) - mijlocasi; Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (Stuttgart), Daniel Niculae (Auxerre), Marius Niculae (Inverness) - atacanti. (MIG)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Revolta coloneilor (4596 afisari)
 Vanghelie sare la Iliescu (2171 afisari)
 UE invinsa de presa (1868 afisari)
 Gigi, un satanist practicant (1859 afisari)
 Evolutionismul Bisericii Ortodoxe (1765 afisari)
 Priscilla Presley seamana tot mai mult cu o pisica (8185 afisari)
 Orase pustii in SUA, din cauza incapacitatii de plata a creditelor (3388 afisari)
 O fotografie nud a Carlei Bruni va fi licitata la Casa Christie's din New York (3362 afisari)
 Cristian Tantareanu a recunoscut oficial ca divorteaza (3247 afisari)
 A inviat cand medicii il pregateau de autopsie (2995 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00469 sec.