Ziua Logo
  Nr. 4191 de luni, 24 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

"Lido" suspendat

Curtea Suprema a decis suspendarea provizorie a retrocedarii Complexului hotelier Lido si a Casei Lido, la o saptamana dupa ce mostenitorii de drept au executat silit cel din urma imobil. Potrivit unui comunicat al SC Lido Bucuresti, citat de Rompres, instanta suprema "a admis in 20 martie 2008 noua cerere de suspendare in urma noilor evenimente aparute in acest caz". Conform site-ului Inaltei Curti, instanta a admis "cererea de ordonanta presedentiala", dispunand "suspendarea provizorie a executarii pana la 14 aprilie 2008". (A.G.)

Acrosat de Politie

Un autoturism al Politiei Iasi a accidentat un tanar aflat pe o motocicleta, care nu a oprit la semnalele agentilor rutieri. Potrivit Mediafax, tanarul a fost depistat de radar ruland cu o viteza de 116 kilometri la ora, motiv pentru care politistii au creat filtre si l-au somat pe acesta sa opreasca. Motociclistul a ignorat insa semnalele, continuandu-si drumul. "Politistul a scos bastonul de circulatie pe geam, moment in care motociclistul nu a redus viteza, masina lovind motocicleta", se arata intr-un comunicat al IJP Iasi. In urma impactului motociclistul a fost ranit usor. (A.G.)

Copil legat de pat

O femeie este cercetata de politistii constanteni pentru rele tratamente aplicate minorului, deoarece isi tinea legat de pat copilul in varsta de doi ani, lipsindu-l de conditii minime de alimentatie si ingrijire. Politistii au gasit intr-o baraca un copil in varsta de doi ani, care era legat de pat cu un cordon de circa doi metri, micutul fiind preluat de asistentii sociali. (B.C.G.)

Scandal in Sectorul 3

Trei persoane au fost agresate si cinci masini distruse la sfarsitul saptamanii trecute, intr-un scandal produs intre doua grupuri de persoane din Sectorul 3 al Capitalei. "In fata unui imobil se afla un grup de aproximativ sapte persoane, pe langa care a trecut o Dacie, iar intre sofer si cei sapte a avut loc un schimb de replici. Soferul s-a deplasat pe aceeasi strada, la cateva case distanta, de unde s-a intors insotit de mai multe persoane inarmate cu bate si sabii, agresandu-i pe cei din jur", spun politistii. (B.C.G.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Echilibristica in varful scarii (2090 afisari)
 Pomana de un miliard (2037 afisari)
 Biserica Sfanta Vineri va fi recladita (1950 afisari)
 Italienii ancheteaza falsurile clanului Maghiar (1815 afisari)
 Anarhismul in Romania (1521 afisari)
 A slabit 70 de kilograme in trei luni (8085 afisari)
 Un manechin aflat la limita infometarii a pozat pentru un fotograf german (7097 afisari)
 Noua Dreapta raspunde liderilor politici maghiari (4090 afisari)
 Ultima dorinta a unei fetite bolnave de a-si vedea tatal, refuzata de autoritati  (3883 afisari)
 ATENTIE, IMAGINI SOCANTE! Ikizukuki - mancarea care te musca de buza (3826 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00504 sec.