Ziua Logo
  Nr. 4178 de sambata, 8 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

Basescu si primarii

Intre 12-15 martie are loc la hotelul Rin Grand din Bucuresti cea de-a XV-a Adunare Generala a Asociatiei Oraselor din Romania, eveniment ce reuneste peste 130 de primari de localitati mic urbane. La eveniment va fi prezent si presedintele tarii, Traian Basescu, fost presedinte al Asociatiei, pe vremea cand era primar general al Capitalei. Lucrarile vor fi deschise de premierul Calin Popescu Tariceanu. (M.S.)

Tramvaie suspendate

Incepand de astazi traseele liniilor de tramvai 16 si 19 vor fi modificate iar liniile 4 si 5 se suspenda din cauza lucrarilor de modernizare si reabilitare a caii de rulare. Astfel, Linia 16 va functiona de la ,,Platforma Industriala Pipera" pe traseul actual pana la intersectia Str. Maica Domnului/Str. Reinvierii/Str. Lizeanu, apoi modificat in ambele sensuri pe Str. Reinvierii, Sos. Colentina pana la "Sf. Gheorghe" cu intoarcere prin Str. Lipscani. Pentru preluarea calatorilor liniei 5 de tramvai se infiinteaza urmatoarele linii naveta: Linia 605 - intre ,,Sos. Bucuresti-Ploiesti" (cap linie 5) si ,,Foisorul de Foc". Linia 616, va functiona intre ,,Lacul Tei" (fostul capat de linie 682) si ,,Piata Sf. Gheorghe". Linia 19 va functiona intre ,,Complex RATB Titan'' si ,,Zetari'' prin Bd. Th. Pallady,

Str. Liviu Rebreanu, Bd. Camil Ressu, Cal. Vitan, Bd. Gh. Sincai, Sos. Giurgiului, Str. Anghel Alexandru, Str. Zetarilor. (C.S.)

Totul pentru Ford

Valabilitatea contractului de privatizare a Automobile Craiova, care expira la 14 martie, ar putea fi prelungita din nou, cu pana la 30 de zile, pentru a permite finalizarea tranzactiei, anticipata pentru finele lunii martie, au declarat surse apropiate negocierilor, potrivit Mediafax. "Saptamana viitoare, membrii comisiei de privatizare vor discuta cu reprezentantii Ford despre prelungirea valabilitatii ofertei de vanzare a pachetului de 72,4% din actiunile Automobile Craiova. (G.M.)

Mars pe autostrada

Peste 50 de transportatori rutieri au marsaluit ieri, cu autocamioane, autocare si dubite pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, protestand, "spontan", potrivit presedintelui Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT), Augustin Hagiu. "Asteptam ca indolenta autoritatilor sa treaca pe planul doi, iar pe primul loc sa vina interesul national", a spus Hagiu. (C.P.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 MISA, intre misiunea de salvare planetara si teoria conspiratiei (4195 afisari)
 Drepturi contra teritorii (3127 afisari)
 Putin, salvatorul Rusiei (2837 afisari)
 Dumnezeu a voit altfel decat Patriarhul (2517 afisari)
 Patriarhul lasat fara litera "s" (2504 afisari)
 Neamt: Elev roman obligat sa invete la scoala in limba maghiara (2414 afisari)
 Elena Basescu: Depoli.... depolitizarea... acestui sistem... sensibil.... acestui domeniu sensibil (2356 afisari)
 "Omul-plita" prajeste pestele in palme (2220 afisari)
 Masonii de la Palatul Buckingham (2062 afisari)
 Adomnitei revine la normal cu inscrierea la gradinita: 1-15 iunie (1599 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00495 sec.