Ziua Logo
  Nr. 4160 de sambata, 16 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Copos minte cu acte in regula!

Circul legat de Stadionul "Valentin Stanescu-Giulesti", arena pe care Rapid o solicita insistent din partea Ministerului Transportului si pretinde ca nu o primeste, continua. Constantin Zotta, presedintele executiv al giulestenilor, a organizat miercuri o conferinta de presa in cadrul careia a acuzat din nou MT ca se opune planurilor de investitii masive pe care le are clubul patronat de Copos cu arena din Giulesti. Acum doua saptamani, ZIUA a aratat ca, de fapt, Copos vrea sa ia gratis stadionul, pe 49 de ani, fara sa se angajeze la nici o investitie. Conferinta de presa a lui Zotta a inflamat din nou spiritele in Ministerul Transporturilor.

"Acum doua saptamani am primit o propunere de prelungire a contractului de inchiriere a stadionului din partea CS Rapid si, implicit, din partea Ministerului Transporturilor, prin care noi eram obligati sa investim trei milioane in modernizarea acestui stadion vechi de 60 de ani. Proiectul pe care noi l-am inaintat ministerului este al unui stadion compact de 30.000 de locuri, care sa corespunda normelor UEFA, dar cei de la minister au refuzat si ne-au oferit o prelungire a contractului de inchiriere, nu o concesionare. Noi refuzam acest lucru pentru ca am propus ministerului sa ne concesioneze stadionul si sa construim altul in locul lui, pentru ca actualul stadion trebuie daramat", a afirmat Zotta. "Niste minciuni incredibile!

Noi am discutat cu Rapidul, de fapt chiar cu Zotta, numai despre concesionare, am negociat pe modelul de contract adus de el! Ministerul este gata sa concesioneze stadionul pe 29 de ani, cu conditia unor investitii de 2,5-3 milioane de euro in primii doi ani. Iar ei ies in presa si anunta ca nu vrem decat inchiriere, ceea ce este o minciuna grosolana!", ne-a declarat un oficial din MT. Acesta a comentat si o alta afirmatie a lui Zotta, potrivit careia Rapid a gasit o sursa de finantare de 45 de milioane de euro pentru reconstruirea in totalitate a arenei. "Astea sunt niste proiecte vanturate pe la ziare si televiziuni, pot sa fac si eu un astfel de proiect pe calculator intr-o jumatate de ora. Dar de ce nu spune care sunt sursele de finantare? Adica nu se angajeaza sa investeasca trei milioane in doi ani, dar au 45 de milioane sa faca un stadion nou?", se intreaba acelasi oficial din minister. "Nu s-a schimbat nimic, este doar presiune mediatica. Copos incearca sa-l forteze pe ministrul Orban sa accepte conditiile sale, iar prin aceasta presiune incearca sa-i puna suporterii Rapidului in cap, in conditiile in care este an electoral, iar Ludovic ar putea sa candideze la Primaria Capitalei", a mai dezvaluit sursa. In prezent, clubul de fotbal este chirias la CS Rapid, care administreaza stadionul aflat in proprietatea MT, si plateste o chirie lunara de 750 de euro, in conditiile in care doar utilitatile (apa, gaze, curent) se ridica la 2000-2500 de euro, bani platiti de CS. Ultima propunere venita de la MT era una rezonabila: concesionare pe 29 de ani, o chirie lunara de 3000 de euro si plata utilitatilor, plus angajamente ferme de investitii.

Copos i-a dat cu flit lui Zaharia

Surse autorizate din cadrul FC Rapid sustin ca, acum trei zile, George Copos l-a dat afara din biroul sau pe Mihai Zaharia, presedintele CS Rapid. Acesta venise sa-i solicite plata chiriei restante pe ultimele luni, cateva mii de euro, fapt care l-a infuriat teribil pe boss-ul din Giulesti. Practic, chiriasul i-a dat cu flit proprietarului care isi cerea dreptul! (B.G.)

Bogdan GHEORGHE
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Taxa auto in varianta Mediu (3117 afisari)
 Kosovo - reduta mafiei islamice din Europa (II) (3038 afisari)
 Kosovo, Serbia si romanii timoceni (2230 afisari)
 Tariceanu nu a renuntat la afaceri (2170 afisari)
 Operatiune SIE esuata (1719 afisari)
 Cel mai gras om din lume are o iubita fotomodel (4943 afisari)
 Colegii de generala ai Elenei Basescu: Operatiile estetice i-au schimbat mult infatisarea (4266 afisari)
 Kosovo, exemplu pentru liderii maghiari din Romania (1955 afisari)
 Eclipsa totala de luna in Romania pe data de 21 februarie 2008 (1616 afisari)
 Desi risca puscaria, un cuplu incestuos nu poate renunta la dragostea lor bolnava (1530 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00484 sec.