Ziua Logo
  Nr. 4156 de marti, 12 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Ilie Dumitrescu amenintat cu pistolul in fata politistilor

Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu a fost amenintat cu arma, ieri dupa-amiaza, de trei barbati care au intrat in magazinul pe care acesta il detine in centrul Capitalei. Incidentul, la care a luat parte si fratele fostului international, Bogdan, s-a produs chiar in prezenta a doi politisti de la Sectia 10, chemati de Dumitrescu, pentru a le da o declaratie, ca urmare a mai multor amenintari pe care le-a primit in ultima vreme.

Potrivit oamenilor legii, agresorii au devastat, in jurul orei 13.00, magazinul pe care Ilie Dumitrescu il administreaza pe strada Lipscani, din Sectorul 3 al Capitalei. Unul dintre cei trei a fost retinut de politisti, ceilalti doi reusind sa fuga. Dupa primele cercetari la fata locului, s-a constatat ca actiunea a fost una de intimidare, comandata de un chirias al fostului fotbalist.

Conform anchetatorilor, cel care a comandat actiunea este un cunoscut al lui Ilie Dumitrescu, caruia acesta i-a inchiriat doua imobile. Chiriasul a adunat datorii la utilitati de aproximativ 150 de milioane de lei vechi, motiv pentru care i-a fost intrerupta furnizarea curentului electric. Nervos din aceasta cazua, chiriasul a trecut la amenintari, spunandu-i lui Dumitrescu sa-i rezolve problema curentului.

Daca la inceput amenintarile au fost doar verbale, la sfarsitul saptamanii trecute, fostul fotbalist a fost vizitat de aceleasi persoane care au intrat astazi peste el. Acestia chiar au trecut pe la el pe acasa pentru a-i transmite un mesaj foarte clar ca stiu unde locuieste. Dumitrescu a apelat atunci la Politie, declarand ca este amenintat, iar, ieri, doi agenti de la Sectia 10 s-au deplasat la galeria de arta detinuta de fostul fotbalist, pentru a-i audia pe toti angajatii in legatura cu acest caz.

Tocmai cand politistii discutau cu fostul fotbalist, la intalnire participand intamplator si fratele lui Ilie Dumitrescu, in birou au intrat trei persoane care au inceput sa ameninte. In acel moment, politistii s-au legitimat, insa nu au mai apucat sa schiteze vreun gest, pentru ca agresorii au scos imediat un cutit si un pistol, iar totul a degenerat intr-o incaierare. Din fericire, pistolul nu a fost folosit, singura persoana care a avut de suferit in urma altercatiei fiind Bogdan, fratele fostului international, cunoscut si sub numele de Butelie, ranit usor la o mana cu un cutit.

Politistii au reusit sa-l imobilizeze pe unul dintre agresori, in timp ce ceilalti doi au scapat. De asemenea, in urma altercatiei, mai multe bunuri din galeria de arta a lui Ilie Dumitrescu au fost distruse.

Datorii de peste 80.000 de euro

Anchetatorii au reusit identificarea celor doua persoane care au scapat, incercand acum prinderea lor. Potrivit NewsIn, agresorul care a fost retinut de politisti ar fi angajat al Jandarmeriei, informatie pe care oficiali din cadrul acestei institutii nu au putut sa o confirme.

Dumitrescu a declarat ca actiunea de intimidare, precum si amenintarile de la sfarsitul saptamanii trecute ar fi fost comandate de persoane pe care ar urma sa le evacueze silit in baza unor hotarari judecatoresti.

"Au intrat trei barbati inarmati in magazin. Sunt in litigiu pentru doua imobile. Cei trei au fost trimisi de alte persoane care, peste doua zile, vor fi supuse unei executari silite", a spus fostul atacant al Nationalei Romaniei. Fostul international a spus ca Florin Hoanca, barbatul caruia i-a inchiriat cele doua imobile, nu i-a mai platit chiria de foarte mult timp, acumulandu-se o datorie de peste 80.000 de euro. De asemenea, chiriasul nu ar fi platit nici utilitatile, cifrate la aproximativ 150 de milioane de lei vechi. (A.G.)

Andrei GHICIUSCA
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Decretele secrete (4711 afisari)
 Ilie Dumitrescu amenintat cu pistolul in fata politistilor (2561 afisari)
 Inapoi la Cotroceni (2270 afisari)
 Misterele de langa noi (2059 afisari)
 Puterea din umbra (2054 afisari)
 Martor la inmormantarea Ceausestilor (6561 afisari)
 Macel in Berceni (2704 afisari)
 Portavion american survolat de bombardiere rusesti (2597 afisari)
 Mercedes cu un picior la Cluj, Porsche, instalat la Dej (2457 afisari)
 Ion Iliescu si Nica Leon s-au porcait la Parlament (2315 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00472 sec.