Ziua Logo
  Nr. 4153 de vineri, 8 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

Stoenescu si Borcea la DNA

Fostul presedinte executiv de la Dinamo, Mircea Stoenescu, s-a prezentat din nou, ieri, la DNA, unde a dat o declaratie in dosarul in care este cercetat alaturi de alti oameni din fotbal. Stoenescu a stat aproximativ o ora la sediul DNA si nu a dorit sa faca vreun comentariu nici la intrare, nici la iesirea de la intalnirea cu procurorii. In schimb, avocatul sau, Viorel Spanu, a confirmat faptul ca acesta a venit pentru a da declaratii. De asemenea, aparatorul a precizat ca Stoenescu le-a dat procurorilor fisa postului si un proces-verbal incheiat cu mai multi ani in urma. Tot ieri, la audieri a fost chemat si actualul presedinte al clubului Dinamo, Cristian Borcea, care, de asemenea, nu a dorit sa ofere vreo declaratie. Avocatul lui Borcea, Gheorghe Diaconescu, a declarat, citat de Mediafax, ca acesta nu a dat o declaratie in fata procurorilor, depunand o cerere privind chestiuni "absolut procedurale". (A.G.)

Coincidenta nefericita

O matusa a presupusei victime a accidentului produs, la sfarsitul anului trecut, de ministrul Ludovic Orban, a fost lovita de o masina, in urma cu doua zile, in cartierul Cotroceni, chiar in apropierea locului unde s-a petrecut evenimentul in care a fost implicat demnitarul. Potrivit Mediafax, Simona Grosceanu, de 45 de ani, a fost lovita de un taximetru care se deplasa dinspre Podul Cotroceni catre strada Iuliu Maniu. La intersectia cu strada Severin, masina, condusa de Adrian E, de 26 de ani, a lovit-o pe femeia care traversa neregulamentar, desi in apropiere erau doua treceri de pietoni. Victima a fost transportata la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde personalul medical a supus-o la mai multe investigatii, inclusiv rezonanta magnetica. In urma controlului s-a constatat ca femeia are o contuzie la ochi si o plaga la spranceana, motiv pentru care a parasit spitalul imediat dupa investigatii. (A.G.)

Sofer in coma alcoolica

Un sofer de TIR s-a urcat beat la volan, plecand intr-o cursa de la Pucioasa spre Targoviste si s-a rasturnat cu masina intr-un sant, pe DN 71, in zona localitatii dambovitene Doicesti, politistii stabilind ca barbatul era aproape de coma alcoolica. Dupa ce a circulat 12 kilometri, barbatul s-a rasturnat cu TIR-ul intr-un sant. Potrivit politistilor, soferul era aproape de coma alcoolica, avand o alcoolemie de 0,96 miligrame alcool pur in aerul expirat. Politistii damboviteni spun ca se putea intampla un carambol cu raniti si morti, mai ales ca TIR-ul a circulat pe contrasens pe o distanta de aproximativ 150 de metri. Politistii damboviteni i-au retinut barbatului permisul de conducere si i-au intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. De asemenea, o persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite, miercuri noaptea, dupa ce microbuzul in care se aflau a iesit de pe sosea si s-a rostogolit de mai multe ori pe un camp, in apropierea localitatii Miercurea Sibiului. (D.E.I.)

Cerere depusa in dosarul lui Morega

Gheorghe Diaconescu, avocatul liderului PNL Gorj, Dan Ilie Morega, s-a prezentat ieri la DNA, pentru a depune in numele clientului sau o cerere la dosarul cauzei. "Am depus doar o cerere pe niste chestiuni de ordin procedural, care nu implicau prezenta clientului meu", a declarat aparatorul. Morega a fost audiat de procurorii anticoruptie la sfarsitul lunii trecute, in legatura cu dosarul privindu-l pe ministrul Muncii, Paul Pacuraru. Morega este acuzat alaturi de Pacuraru in acest dosar, pentru infractiuni de coruptie. (A.G.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Rusia si China ameninta SUA (3603 afisari)
 Agentul BNR (2856 afisari)
 Invazia extraterestrilor (2646 afisari)
 Amanta secreta a lui Dodi al Fayed (2565 afisari)
 Hotii privati de pensii (1950 afisari)
 Milionarul de la Loto a fugit in Dubai de frica mafiei (4082 afisari)
 Japonezii lanseaza avioane de hartie sa vada daca se intorc pe Pamant (2507 afisari)
 Un satelit spion va lovi Pamantul  (1969 afisari)
 Si-a otravit barbatul cu antigel (1260 afisari)
 Casa noua cu mort in baie (1096 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00445 sec.