Ziua Logo
  Nr. 4098 de miercuri, 28 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

Cu arma in tribuna!

Unul dintre liderii galeriei lui CFR Cluj a declarat, pentru saptamanalul "Clujeanul", ca si-a cumparat un revolver, de teama confruntarilor cu fanii rivalei "U" Cluj, informeaza Mediafax. Suporterul clujean, care nu a dorit sa-ti dezvaluie identitatea, a precizat ca si-a cumparat un revolver pe care il poarta tot timpul la el, camuflat sub haina. El spera ca astfel sa se poata apara in eventualele conflicte cu suporterii Universitatii. "Sa indrazneasca cineva sa ma atace", a declarat suporterul pentru sursa citata. Galeriile celor doua echipe clujene de Liga I sunt cunoscute pentru rivalitatea dintre ele. Duminica, 2 decembrie, pe terenul liderului, CFR si "U" Cluj se vor intalni pentru prima data in Liga I dupa 21 de ani si 7 luni, in etapa a 17-a din Liga I. (MIG)

Ciao de la Zenga

Walter Zenga, antrenorul care si-a dat demisia de la Dinamo duminica, a fost prezent ieri la pranz in cantonamentul de la Saftica, pentru a-si lua ramas bun de la jucatori si de la ceilalti membri ai staff-ului tehnic, informeaza site-ul oficial al gruparii bucurestene. "Si ieri (n.r. luni) am trecut pe la club, dar daca nu am aparut la tv s-a speculat ca sunt indiferent. Nu este adevarat! M-am despartit de toata lumea in conditii civilizate. Le-am strans mana si le-am urat succes jucatorilor. Asa este normal! Toti ne-am dorit sa avem rezultate impreuna, dar nu am reusit. Le-am transmis ca trebuie sa fie uniti in continuare pentru a reusi", a declarat italianul pentru sursa citata. Walter Zenga si-a reziliat pe cale amiabila contractul cu Dinamo, incheiat in urma cu 80 de zile, fara nicio pretentie financiara din partea tehnicianului. (B.G.)

Premiile "Ioan Chirila" pe anul 2007

Luni seara, la Ateneul Roman, au fost decernate Premiile "Ioan Chirila", editia a III-a. Titlul de cronicarul anului a revenit lui Adrian Georgescu (Gazeta Sporturilor), in valoare de 5.000 euro. Celelalte premii au fost de 1.500 euro. Astfel, la sectiunea "Talentul anului" a castigat Dan Ionescu, pseudonimul Catalinei Pitis, comentatorul de radio al anului a fost desemnat Catalin Carnu (Radio Romania Actualitati), fotoreporterul anului - Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor), comentatorul TV al anului - Bogdan Cosmescu (TVR), sportivul anului - fotbalistul Adrian Mutu, reporterul anului - Roxana Maha (Cotidianul), editorialistul anului - Cristian Geambasu (Gazeta Sporturilor). Juriul nu a acordat anul acesta premiu pentru carte

sportiva. (C.V.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Lovitura de pedeapsa (3492 afisari)
 Telefoanele otravite II (3247 afisari)
 "Top 300" aduna 27% din PIB (2600 afisari)
 Tabula Peutingeriana - comoara romanilor (1924 afisari)
 Mireasa terorista (1813 afisari)
 Carlos Sacalul: Iliescu nu a uitat nimic (2817 afisari)
 Actorul George Ivascu si sotia sa au divortat tinandu-se de mana (2144 afisari)
 NASA a dat publicitatii o noua harta a Antarcticii (1569 afisari)
 Cele mai bune fotografii ale anului (1127 afisari)
 Azerbaidjanul ar putea reporni razboiul cu Armenia (1063 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00440 sec.