Ziua Logo
  Nr. 4089 de sambata, 17 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

"Tineretul" s-a distrat cu Malta

Echipa nationala de tineret a Romaniei a defilat ieri in fata reprezentativei similare a Maltei, in preliminariile Campionatului European, intr-un meci disputat la Piatra Neamt. Elevii antrenorului Emil Sandoi i-au depasit clar pe maltezi, scor 4-0, golurile "tricolorilor mici" fiind reusite de Sarghi (20), Bogdan Stancu (45, 50), respectiv Liviu Ganea (53). Dupa cum se stie, echipa noastra isi disputa suprematia in grupa impreuna cu Franta, formatie impotriva careia a remizat de doua ori, urmand ca anul viitor sa intalneasca de doua ori Tara Galilor. Pana atunci, romanii, liderii grupei la momentul actual, vor disputa marti un meci amical la Venlo, contra echipei Olandei. (C.D.)

Craiova, conturi deblocate

Curtea de Apel Craiova a hotarat ieri suspendarea deciziei Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj de a bloca conturile clubului Universitatea, pana la finalizarea procesului cu Primaria Craiovei, care va incepe la 6 decembrie, informeaza Mediafax. Suma de 1.800.000 de lei nu va mai fi extrasa din contul Universitatii pana la solutionarea procesului cu Primaria Craiova. Directorul executiv al clubului Universitatea Craiova, Lucian Mitu, s-a aratat multumit de decizia Curtii de Apel. "Cred ca cei care au judecat acest caz au facut dreptate. Se vedea clar ca este rautate din partea celor care au decis acest lucru si in special a primarului Solomon. Este incredibil de mare suma pe care trebuie sa o platim. Asteptam sa inceapa procesul prin care sa dovedim ca avem dreptate. In 6 decembrie va incepe un nou proces si sunt convins ca se va decide o noua reevaluare. Sumele sunt umflate de ei de aproape 3000 de ori. Sunt convins ca vor fi vizibil micsorate", a precizat Mitu. Directia Generala a Finantelor Publice Dolj a decis miercuri sa blocheze conturile gruparii Universitatea Craiova, dupa ce clubul a primit o citatie din partea Primariei pentru plata impozitului din ultimii trei ani, in valoare de 1.800.000 lei. (B.G.)

Hanescu semifinalist in Ucraina

Tenismanul Victor Hanescu s-a calificat, aseara, in semifinalele challenge-ului gazduit de Sala Sporturilor din Dnepropetrovsk, intrecere dotata cu premii in valoare totala de 125.000 de dolari. Cotat al saselea cap de serie in competitia din Ucraina, Hanescu a evoluat din nou la inaltime si l-a invins si pe francezul Fabrice Santoro (cap de serie nr. 3), cu scorul de 3-6, 6-3, 6-4, la capatul unei dispute dominate clar de reprezentantul nostru. Astfel, Hanescu ar avea sansa de a se intalni pentru a doua oara in cariera cu "rivalul" Andrei Pavel, care, aseara tarziu, dupa inchiderea editiei, l-a intalnit in sferturile de finala pe rusul Dmitri Tursunov. Pe de alta parte, conform site-ului oficial al forului profesionist de tenis, Hanescu si-a asigurat prin prezenta in semifinalele de la Dnepropetrovsk un cec in valoare de 6275 de dolari si un bonus de 40 de puncte ATP, care-l va propulsa din nou in Top 100. (T. RIST)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Originea tiganilor, teorii contradictorii (7716 afisari)
 Asasinarea lui Kennedy - pista sovietica (5260 afisari)
 Basescu plesnit de fostii aliati (3094 afisari)
 Cinci romani au devastat un bar in Italia (3014 afisari)
 Presedintele uman (2236 afisari)
 Serviciile secrete ne "spioneaza" calculatoarele (680 afisari)
 Ambasadorul Doru Costea: Etnia roma, discriminata in Romania (362 afisari)
 Regizorul Bernando Bertolucci a semnat un manifest in apararea romanilor (332 afisari)
 Ploi din plin si vant puternic (272 afisari)
 Basescu ataca dur "o anumita parte" a clasei politice (256 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01469 sec.