Ziua Logo
  Nr. 4031 de marti, 11 septembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stiri pe scurt

Federer a castigat US Open

Tenismanul elvetian Roger Federer a castigat, pentru a patra oara consecutiv, US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce l-a invins in finala, cu 7-6 (7/4), 7-6 (7/2), 6-4, pe sarbul Novak Djokovic. Nici un jucator nu a reusit aceasta performanta la Flushing Meadows dupa anii 1920, atunci cand americanul Bill Tilden a castigat sase titluri consecutive (1920-1925). Elvetianul in varsta de 26 de ani detine 12 titluri de Grand Slam si ocupa locul doi in topul celor mai titrati jucatori din istorie, la egalitate cu australianul Roy Emerson, la doua succese de recordul americanului Pete Sampras (14). Federer este primul jucator din istorie care a reusit patru ani la rand sa obtina dubla Wimbledon - US Open. Roland-Garros ramane singurul turneu major pe care nu l-a castigat niciodata, in ciuda a doua finale pierdute in fata lui Nadal. (MIG)

Tudor, Corpodean si Balaj in Europa

UEFA a comunicat FRF delegarile unor arbitri romani la meciuri din primul tur al Cupei UEFA. Astfel, Sorin Corpodean va arbitra meciul din prima mansa dintre FC Sochaux (Franta) si Panionios NFC (Grecia), din 20 septembrie. Alexandru Tudor a fost delegat la partida AZ Alkmaar (Olanda) - FC Pacos de Ferreira (Portugalia), mansa a doua a primului tur, de pe 4 octombrie. Tot la mansa retur, din 4 octombrie, a fost delegat si Cristian Balaj, la jocul Steaua Rosie Belgrad (Serbia) - Groclin Grodzisk Wielkopolski (Polonia). Arbitrii asistenti si cel de-al patrulea oficial urmeaza sa fie numiti de catre Comisia Centrala a Arbitrilor din cadrul FRF. (MIG)

Schneider in locul lui Gomez

Selectionerul Germaniei, Joachim Low, a renuntat la atacantul Mario Gomez (VfB Stuttgart), care acuza o raceala puternica, si l-a chemat la lot pe mijlocasul Bernd Schneider de la Bayer Leverkusen pentru meciul amical cu Romania de miercuri, informeaza site-ul oficial al Federatiei Germane (DFB). Mario Gomez nu a putut fi recuperat in timp util, iar duminica seara a parasit cantonamentul nationalei Germaniei de la Koln. Fundasul Christian Pander (Schalke 04) este incert pentru intalnirea cu "tricolorii", avand probleme la coapsa. Totodata, conform presei germane, Low nu-i va folosi miercuri pe portarul Jens Lehman (Arsenal Londra), lovit la cot, si Per Mertesacker (Werder Bremen), care are meci de campionat vineri, la Dortmund. Meciul amical Germania - Romania va avea loc miercuri, de la ora 21,30, pe Stadionul "Rhein Energie" din Koln. (MIG)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Britney Spears s-a facut de ras la gala premiilor MTV (3497 afisari)
 Cu turma de oi pe Autostrada Soarelui (3095 afisari)
 Blestemul Armatei de teracota (3064 afisari)
 Portretul viitorului Patriarh (3019 afisari)
 Pentru cine vorbeste ben Laden? (2952 afisari)
 Liberation: Liderul teroristilor a folosit un numar de telefon inregistrat in Romania (527 afisari)
 Salariile diplomatilor ar putea fi majorate (206 afisari)
 ULTIMA ORA: Doi militari romani au fost raniti in Irak (121 afisari)
 Ministrul Silaghi, reclamat la Parchet pentru abuz in serviciu (112 afisari)
 Consulul roman de la Chisinau, Alexandru Rus, nu mai revine la post (74 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00465 sec.