Ziua Logo
  Nr. 3982 de luni, 16 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Copos s-a luat de Coman

Boss-ul din Giulesti l-a criticat pe fotbalist pentru disputa verbala avuta cu V. Moldovan

Copos a declarat ca nu este normal ca portarul sa aiba "astfel de iesiri la adresa conducerii" si a precizat ca nu crede ca se impun sanctiuni in acest caz, insa anumite masuri se pot lua. "Coman este un jucator foarte valoros, de care avem mare nevoie in continuare, dar nu este normal sa aiba astfel de iesiri la adresa conducerii. Fiecare jucator trebuie sa stie ca la acest club exista un Regulament de Ordine Interioara, reguli care trebuie respectate, mai ales de catre jucatorii care nu sunt in ultimele sase luni de contract. Nu stiu ce fel de comportament a avut si nu prea cred sa se impuna sanctiuni, dar anumite masuri se pot lua. Moldovan este cel care decide astfel de lucruri", a spus patronul din Giulesti.

Copos a ajuns sambata in Elvetia, unde Rapid se afla in cantonament. El a explicat ca s-a deplasat in Elvetia si pentru a urmari meciul amical cu Sochaux, dar si pentru a rezolva problema lui Coman. "Ii vom prelungi contractul cu inca un an si daca vrea ii vom pune si o clauza de reziliere. Vom discuta impreuna cu Viorel Moldovan si speram ca acest conflict sa se incheie in cele din urma", a mentionat Copos. Coman a declarat saptamana trecuta, inainte de a pleca impreuna cu lotul echipei in cantonament in Elvetia, ca vrea sa plece din Giulesti, deoarece are o oferta de transfer de 1,2 milioane de euro. Insa miercuri, directorul sportiv al Rapidului, Viorel Moldovan, a afirmat ca nu exista nici o oferta pentru Coman si a precizat ca fotbalistul si impresarul sau urmaresc doar o marire a salariului. Ca urmare a acestor declaratii, Coman a refuzat sa joace miercuri seara in partida amicala pierduta cu 0-1 in fata celor de la Bastia. Ulterior, portarul a declarat ca a luat decizia de a continua la Rapid, acceptand oferta de majorare a salariului sau anual dupa o discutie cu Copos, dar si dupa o disputa verbala cu Moldovan. "A venit prea repede din teren la birou si a stat prea mult la mare. Sa nu vorbeasca el de bani", a spus Coman, ca replica la acuzele lui Moldovan.

Infrangere cu Sochaux

Rapid a pierdut sambata, scor 1-2, amicalul cu Sochaux, detinatoarea Cupei Frantei, in cel de-al patrulea meci de verificare din cadrul stagiului de pregatire efectuat in Elvetia. Desi initial meciul urma sa se dispute la La Chaux-de-Fond, langa Neuchatel, giulestenii au mai parcurs aproximativ 40 km pana la locul ales in final de organizatori. Rapidistii au deschis scorul in minutul 8, prin Maftei, care a fructificat o lovitura libera executata de Grigorie. Cu doua minute inainte de pauza, slovenul Birsa a egalat pentru Sochaux dintr-un penalty provocat de Coman. In minutul 78, Isabey a fixat rezultatul final, 2-1 pentru Sochaux. Potrivit site-ului oficial al gruparii giulestene, la scorul de 1-1, arbitrul central al intalnirii, o femeie, a anulat un gol perfect valabil inscris de brazilianul Tamandare, la semnalizarea arbitrului de rezerva, tot o femeie. Antrenorul Cristiano Bergodi a trimis in teren urmatorul "11": D. Coman - Sapunaru, Maftei, M. Constantin, Bozovic - Maldarasanu, C. Lazar, Grigorie - Cesinha, Mazilu, Burdujan. Dupa pauza au mai fost folositi Andrade, Tamandare, I. Rada, Perja, N. Grigore, R. Stancu, Buga, Boya, Dobroiu si Raduta.

Ultimul meci al turneului va avea loc astazi, cand Rapid va intalni divizionara secunda elvetiana FC Fribourg. (MIG)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Hahalera de la Cotroceni si frica de lustratie (3948 afisari)
 Combinatorul Stolojan (3798 afisari)
 Periculosul Passaris ar putea evada (3283 afisari)
 Cneji si voievozi romani innobilati ungureste! (2934 afisari)
 La Sighet, Pintilie si-a descris "colaborarea" cu Securitatea (2372 afisari)
 Tonomat pentru inchiriat DVD-uri (104 afisari)
 Romania, fara marca inregistrata Dracula (95 afisari)
 Blocaj la Primaria Capitalei (87 afisari)
 Ping pong politic pe uninominal si somatii (63 afisari)
 Problema euro - transata azi la Toulouse (58 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00555 sec.