Ziua Logo
  Nr. 3974 de vineri, 6 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Stoican a semnat cu Dinamo

Fundasul dreapta a semnat ieri contractul cu gruparea din "Groapa", astazi are in program efectuarea vizitei medicale la INMS, iar maine va pleca in Austria, acolo unde "cainii rosii" sunt intr-un stagiu de pregatire.

"Am semnat un contract valabil pe doi ani. Acum voi face vizita medicala si apoi se va face probabil o conferinta de presa pentru a fi prezentat oficial. Primul meu gand cu Dinamo este sa reusim sa intram in grupele UEFA Champions League. Ceea ce isi doreste toata lumea, de altfel. Asta este cel mai important lucru acum. Concurenta nu are de ce sa ma sperie. Cu cat e concurenta mai mare pe fiecare post cu atat mai bine. Pana la urma, cel care este mai bun sau se afla intr-o forma mai buna, va juca", a spus Stoican, care s-a declarat fericit ca va juca din nou pentru Dinamo. Stoican a mai evoluat la Dinamo in perioada 2002-2004, iar apoi a ajuns la Sahtar Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu. Dupa doua sezoane in care a castigat titlul in Ucraina, Stoican s-a accidentat si a fost operat la Bologna, iar in iarna a fost imprumutat la Metalist Harkov. Altfel, Dinamo incepe maine seria amicalelor din Austria, acestea fiind urmatoarele: cu Burghausen (Germania) - pe 8 iulie, cu Eintracht Frankfurt (Germania) - pe 10 iulie, cu Motherwell (Scotia) - pe 12 iulie si cu Sparta Praga (Cehia) - pe 15 iulie. De asemenea, pe 18 si 20 iulie, Dinamo va participa la "Wuestenrot Versicherungs Cup", de la Zell Am See, unde mai sunt inscrise Budejovice, MSV Duisburg si Besiktas Istanbul. Dinamo va juca primul meci cu Budejovice (18 iulie, ora 16), apoi va evolua in finala mare sau in finala mica (20 iulie, ora 18 sau 20).

In schimb, mijlocasul angolez Ze Kalanga este aproape de o despartire de Dinamo. Asteptat de mai bine de 10 zile la echipa, Ze Kalanga a negociat intre timp cu gruparea turca Sivasspor. Cotidianul turc "Sabah" a scris ca angolezul urma sa ajunga ieri la Istanbul, pentru a semna contractul cu Sivasspor, varianta confirmata si de Bulent Uygun, director tehnic al echipei din Super Lig. Se pare ca Ze Kalanga are in contract o clauza conform careia poate pleca pentru o suma de transfer de 300.000 USD. (MIG)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Despre principii (2631 afisari)
 Ucraina modifica granita cu Romania (2520 afisari)
 Aromanii sunt sau nu romani? (2245 afisari)
 Strategia nationala de politie politica (1994 afisari)
 Fenomene extreme la Londra (1822 afisari)
 Vaduva Neagra si Dragonul de mare pun pe jar litoralul romanesc (318 afisari)
 Autostrada accidentelor in lant (194 afisari)
 Nunta in gasca "Nevestelor disperate" (76 afisari)
 Suma record pentru o pictura de Rafael (75 afisari)
 Privatizarea Automobile Craiova ar putea fi incheiata pana la 1 septembrie (57 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00425 sec.