Ziua Logo
  Nr. 3971 de marti, 3 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Eveniment istoric la B'estival

Vedetele rockului Alice Cooper si Marilyn Manson s-au impacat pe scena la Bucuresti

Show-ul lui Alice Cooper a inceput cu cateva minute inainte de ora 21.00, mii de spectatori asteptandu-l cu sufletul la gura. Imbracat intr-un costum negru, imprimat cu panze de paianjen, capete de mort si scheleti, cu ochii innegriti in machiajul specific si cu manusi de piele, rockerul si-a facut intrarea

in scena.

Surpriza a venit insa la cea de-a doua piesa, atunci cand Marilyn Manson a aparut pe scena alaturi de Cooper. "Au scris istorie", au spus cei din public atunci cand i-au vazut cantand impreuna pe cei doi. Dupa ce Manson s-a retras inapoi in culise, Cooper si-a continuat concertul, prezentand publicului de la Bucuresti un show teatral, din scenografia caruia nu au lipsit o prostituata, o mireasa, un bebelus care sfarseste omorat de personajul lui Cooper, care mai apoi innebuneste si este spanzurat pe scena. Dar a revenit totusi la un bis cu piesa "Poison" si a plecat luandu-si la revedere de la public infasurat in steagul Romaniei, relateaza Mediafax. Marilyn Manson si-a facut aparitia pentru propriul recital la ora 23.00, deschizand concertul cu piesa "If I Was Your Vampire", de pe cel mai recent album al sau. Surprizele au continuat insa cand dupa piesa "Eat Me, Drink Me" a urmat celebra "Sweet Dreams", care a fost cantata nu doar alaturi de public, ci si alaturi de Alice Cooper. Acesta a revenit pe scena, iar duetul s-a incheiat in mod neasteptat chiar cu o imbratisare. Au mai urmat in spectacol piese de pe noul album, precum "Heart Shaped Glasses", cand Manson a coborat de pe scena pana la baricada cu spectatori, continuand cu "Dope Show", ce a marcat unul dintre momentele in care Manson si-a dat jos pantalonii, pe scena, in fata publicului.

Imbracat in diverse costumatii de culoare neagra, Manson a afisat celebrul sau look cu fata palida, gura si ochi intens colorati, plus lentilele de contact de culori diferite - albastru si rosu. Spectacolul lui s-a incheiat dupa o ora cu o nota "soft", cand doua tunuri de confetti albe au explodat peste spectatori, creand imaginea unei ninsori cu puf. Cea de-a treia seara de festival a mai cuprins, printre altele, un concert sustinut de trioul german Chicks on Speed, care a starnit reactii diverse in randul spectatorilor prin muzica sa electronica si show-ul neconventional. Fanii care stiau pentru ce venisera au raspuns pozitiv, insa rockerii intrigati de prestatia fetelor s-au manifestat agresiv, cu huiduieli si chiar gesturi obscene. "Daca vreti sa vedeti un show rock, mergeti si beti o bere, noi cantam muzica electronica", a fost raspunsul cantaretelor fata de reactiile publicului, pentru ca in final ele sa cheme chiar pe unul dintre rockeri pe scena, pentru ca acesta sa se poata exprima mai clar, provocandu-l sa cante la chitara. Situatia a fost tratata insa cu umor si, apoi, alti trei spectatori au ajuns pe scena pentru a participa la show-ul burlesc, acestia avand la dispozitie si un microfon pentru un scurt jam-session amatoresc.

Daca la Chicks on Speed publicul numara aproximativ 3-4000 de spectatori, pana la ora 19.30, cand si-au facut aparitia cei de la Wu-Tang Clan, numarul ajunsese sa fie de trei ori mai mare. Cele trei zile de festival au strans, potrivit estimarilor organizatorilor, aproximativ 50.000 de persoane. (D.M.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Moartea mega-spionului Mossad (4030 afisari)
 De ce Tariceanu nu merge la Washington (3299 afisari)
 Intelectualii lui Basescu si reteta lui Nastase (2794 afisari)
 America amenintata de un alt 9/11 (2320 afisari)
 "Tigareta III" (2223 afisari)
 ULTIMA ORA: Un terminal al aeroportului Heathrow, evacuat dupa descoperirea unui colet suspect (187 afisari)
 Mexicanul Carlos Slim Helu, cel mai bogat om din lume (83 afisari)
 Ar putea sa dea nastere propriei surori (71 afisari)
 Consiliul National de Integritate si-a ales presedintele (62 afisari)
 Ladislau Csendes, noul presedinte al CNSAS (57 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00534 sec.