Ziua Logo
  Nr. 3963 de sambata, 23 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Zotta l-a avertizat pe atacant ca va fi suspendat daca nu va reveni la Rapid

Ultimatum pentru Buga

Directorul general al clubului din Giulesti a declarat ieri ca ii va transmite o adresa scrisa atacantului, in care il va anunta ca in cazul in care nu se va prezenta la antrenamente va fi suspendat pe o perioada nedeterminata. "Acum ii transmitem o adresa scrisa lui Buga, il informam si pe impresarul sau ca daca maine nu se va prezenta la antrenament va fi suspendat pe o perioada nedeterminata. El pare hotarat sa nu mai vina, cred ca este ceva in spatele acestei decizii a lui, nu stiu, insa noi, clubul, nu putem accepta un astfel de comportament. Chiar daca vine o oferta foarte buna pentru el, tot va fi suspendat pe intreaga perioada a contractului", a spus Zotta.

Oficialul rapidist sustine ca cerintele lui Buga, care doreste dublarea salariului de 170.000 de euro anual, sunt de neacceptat. "Am incercat sa-l readucem la echipa si sper ca in ceasul al doisprezecelea se va razgandi si se va intoarce la antrenamente. Dar cerintele lui sunt de neacceptat. Deranjeaza de asemenea si modul in care pune problema", a afirmat Zotta. Acesta l-a contrazis pe atacant, dupa ce Buga a dezvaluit ca salariul sau este de 90.000 de euro pe sezon si nu 170.000 de dolari asa cum sustine conducerea clubului. "Accept sa-i platesc eu diferenta din salariu daca el pe anul 2007 primeste mai putin de 170.000 de dolari! Eu ii dau diferenta de la mine", a mentionat Zotta. Directorul general al clubului giulestean a precizat ca Buga putea gasi intelegere la conducerea clubului de a pleca la o alta echipa daca respecta programul de pregatire. "I-am cerut sa vina sa se pregateasca, pentru ca este fotbalist profesionist. Trebuie sa fie pe teren, sa dovedeasca faptul ca poate continua, cu Rapid sau cu alta echipa, intr-o alta situatie. Dar acum, avand contract cu Rapid, el trebuia sa continue aici. In situatia in care erau si alte variante noi eram deschisi chiar si la o discutie cu el. Noi pana acum nu am fost contactati de nici un club pentru Buga. Cu exceptia Stelei la inceputul sezonului, cu care nu am fost de acord", a spus oficialul rapidist. Zotta a mai afirmat ca nu sunt sanse ca atacantul francez Cyril Thereau sa fie transferat la Rapid avand in vedere pretentiile financiare ale Stelei. El a adaugat ca directorul sportiv Viorel Moldovan "a plecat in strainatate pentru negocierea unui transfer important". Buga nu s-a prezentat la reunirea echipei si nici la antrenamente, fiind amendat cu cate 1000 de dolari pentru fiecare actiune de la care lipseste.

Maftei: "Echipa a slabit in valoare!"

Capitanul rapidist Vasile Maftei a declarat ieri ca Buga nu se va razgandi in ceea ce priveste revenirea la echipa. "Buga a spus ca nu mai vine. Am vorbit cu el si mi-a spus ca a luat o decizie si nu se mai intoarce. Am incercat sa-l conving, dar mi-a zis ca are niste probleme de familie", a explicat Maftei. Acesta a mai spus ca Rapid este mai slab acum decat in sezonul precedent pentru ca au plecat 4-5 jucatori titulari. "Au plecat Zicu, Badoi, Maldarasanu, Ganea, Buga, Moldovan, au venit trei jucatori, dar mai trebuie sa vina si altii ca sa ne intarim. Acum astia suntem, n-a mai plecat nimeni. Cand mai intarzie cate unul ne facem griji, dar asta este. Avand in vedere ca au plecat 4-5 jucatori de baza, eu cred ca suntem mai slabi decat sezonul trecut. Speram sa ne intarim si sa fie bine. O sa mai vina jucatori, doar nu o sa ramanem asa. Suntem foarte putini la antrenamente, avem zece juniori la echipa si va fi greu cu ei", a spus Maftei. Referitor la trecerea la sistemul de joc 4-3-3, odata cu instalarea italianului Cristiano Bergodi in functia de antrenor principal, Maftei a afirmat ca aceasta schimbare nu reprezinta o problema. "Pentru un fotbalist profesionist nu conteaza ca joci in trei, patru sau cinci jucatori in aparare, trebuie sa te adaptezi la sistemul care este impus. O sa lucram tactic si nu va fi nici o problema", a precizat Maftei. (MIG)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Talpes interlopul (3088 afisari)
 Regatul homosexualilor (2898 afisari)
 Geniu cu pampers (2687 afisari)
 Cazut din harta (2439 afisari)
 Dezvaluiri din culisele diplomatice (2302 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00598 sec.