Ziua Logo
  Nr. 3956 de vineri, 15 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Gigi nu vrea nici fumatori

Dupa ce s-a declarat impotriva jucatorilor straini, a petrecaretilor si a celor deranjati ca sunt schimbati, patronul Stelei a anuntat ca in Ghencea nu sunt acceptati cei care fumeaza

Gigi Becali continua sa lanseze pe piata noi directive pentru jucatorii sai. Ultima se refera la fumat si vine dupa ce selectionerul Victor Piturca a declarat intr-o emisiune ca Mutu s-a lasat de acest viciu, in timp ce Lobont si Chivu fumeaza "ca serpii". Becali a decretat ieri ca in Ghencea nu sunt acceptati fotbalisti care pufaie, dupa ce anterior ii stigmatizase pe amatorii de discoteci si alcool (Bostina si Carlos), anuntase ca nu mai vrea straini la echipa, pentru ca ulterior sa-l transfere pe Emeghara si ca ii va amenda pe jucatorii care nu zambesc, mai ales daca sunt suparati ca nu au prins echipa sau ca au fost schimbati. Moda lansata acum cativa ani de Dinel Staicu la Craiova, care cerea atacantilor sa se retraga in aparare ca sa se odihneasca si propunea dusuri in aer liber pentru recreere in pauza, si-a gasit un urmas pe masura, fiind interesant ce alte idei de acest gen ii mai vin lui Becali.

"Jucatorii de la Steaua n-au voie nu o tigara, nici macar un fum sa traga. Cum a aprins o tigara, trebuie sa plece. Nu stai la Steaua daca fumezi. Fumezi? La revedere, nu ma intereseaza. Daca-l luam eu pe Lobont se lasa de fumat. Nu? La revedere, te dau la Dinamo. Nu se poate fuma pe furis, avem servicii secrete, imediat ii gasim", a precizat ieri Gigi Becali, desi are in lot si acum jucatori care fumeaza si pe care, se pare, serviciile sale secrete nu i-au descoperit inca. Altfel, Becali s-a enervat cand a auzit ca Mirel Radoi este dorit la RC Lens, ocupanta locului cinci in ultimul sezon de Ligue 1, afirmand ca patru jucatori sunt netransferabili. "Pe Nicolita nu-l dau nici pentru 40 de milioane. Le-am si spus la intalnirea cu ei inainte de vacanta: Mirel Radoi, Dica, Nicolita si Vali Badea nici sa nu se gandeasca la plecare. Nici sa nu discute cu alte echipe sau impresari, pentru ca nu pleaca de la Steaua pentru nici un ban din lume. Ei nu pot pleca de la Steaua si nu discut nici o oferta pentru ei. Sunt mai bogat ca patronii lor. Ce echipa sa-mi dea banii astia? Nu ma refer la Abramovici sau la Berlusconi, ci la altele, cum e Lens, care am vazut ca l-ar vrea pe Radoi. Pai cumpar eu toata echipa, tot clubul Lens, ca sa nu-l mai ia ei pe Radoi. Am vazut ca Paraschiv e dorit de Fiorentina, dar sigur stiu de Stancu si stiu sigur ca Radoi, Dica, Nicolita si Badea nu pleaca de la Steaua pentru nici o oferta din lume", a spus Becali. Apoi l-a adaugat si pe Lovin, despre care a spus ca nu va pleca nici el. Patronul Stelei a afirmat ca stadionul din Bulevardul Ghencea urmeaza sa fie modernizat. "Firma germana cu care lucram a venit cu un proiect de 120 de milioane. Multumim, nu ne intereseaza! Acum, lucram cu o firma romaneasca, cel mai mare institut de proiectari din Romania. Lucreaza si ei la un proiect. Trebuie sa vorbesc si cu Melescanu, care e baiat bun, dar daca se consulta cu Tariceanu nu o sa mai vrea. Vreau inca 20.000 de locuri in tribune si sa-l acopar", a spus Gigi Becali. Finantatorul FC Steaua urmeaza sa se intalnesca, joi, cu cativa suporteri. "Astazi urmeaza sa ma intalnesc cu suporterii. Au zis ca vin sa vorbim. Sunt niste pusti care au ramas socati cand i-am invitat aici. Au apreciat gestul. Au ei entuziasmul tineretii, vor ei sa fie consultati, cand o sa luam jucatori, vor sa ramana Elton dupa mintea lor", a precizat Becali, care a incheiat in stilu-i obisnuit: "Steaua va straluci incat va uimi Europa!".

Bogdan GHEORGHE
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Papagalul (5343 afisari)
 Crescatoria de papagali (4421 afisari)
 Abuz DNA la Curtea de Conturi (2499 afisari)
 Regii asfaltului prinsi la furat (2259 afisari)
 PNG s-a dezumflat sub 5% (2142 afisari)
 Mineriada, varianta Iliescu (326 afisari)
 Geoana: Daca nu se rezolva criza, PSD nu are retinere pentru motiune de cenzura sau anticipate (124 afisari)
 Razboi civil in Gaza (69 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00567 sec.