Ziua Logo
  Nr. 3884 de marti, 20 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Toti primarii de sector se dau peste cap sa ne asfalteze viata de zi cu zi * Cel putin zece strazi, din fiecare sector, sunt blocate de ambitiile politice

Bucuresti, santier electoral

Toti edilii bucuresteni si-au programat investitii grandioase in acest an, pentru a da reparate cat mai multe artere rutiere inaintea alegerilor locale din iunie 2008. Lucrarile de reabilitare au inceput pe cel putin zece strazi din fiecare sector, astfel incat circulatia se desfasoara si mai greu ca pana acum. Campioni la proba de santier sunt primarii Liviu Negoita, Neculai Ontanu, Adrian Inimaroiu si Cristian Poteras.

Inimaroiu: "Avem bani si proiecte"

Primarul Adrian Inimaroiu a anuntat lucrari edilitare de amploare pe 80% dintre arterele Sectorului 4. "Urmarim, cu prioritate, modernizarea si reparatii capitale la sistemul rutier, introducerea retelei de apa si canalizare in zonele periferice, realizarea de parcari de resedinta si locuri de joaca. Au fost deschise santiere pentru reparatii capitale in zona str. Rezonantei si Tatulesti - cu alei adiacente cu tot -, Episcop Chesarie si Mircea Vasilescu. Lucrari de modernizare se desfasoara pe Str. Dumitru Dumitru, Penelului, Chiperesti, Florescu Nicolae, Muntele Mare si Aluviunii. In ceea ce priveste retelele de apa, pe str. Florescu Nicolae vor incepe lucrari de constructie in perioada imediat urmatoare. Acesta este doar inceputul. La sfarsitul acestui an, veti vedea ca sectorul 4 va avea o alta fata, mai moderna, iar locuitorii vor simti ca traiesc intr-adevar intr-o capitala europeana. Avem bani, avem si proiecte, iar rezultatele nu se vor lasa asteptate", ne-a declarat Adrian Inimaroiu.

Ontanu: "Modernizam 310 artere"

Primarul Neculai Ontanu a inceput saptamana trecuta lucrarile de reabilitare a strazilor Heliade intre Vii, Piatra Mare, Opanez, Orzari, Ghita Padureanu, Tepes Voda si Sos. Electronicii. Edilul are ambitii mari: modernizarea a 310 artere de circulatie, alaturi de asfaltarea a 80 de strazi si 60.000 mp de alei dintre blocuri. "In cazul lucrarilor de modernizare, procesul tehnologic prevede refacerea in totalitate a carosabilului, prin interventie la fundatia drumului, inlocuirea bordurilor si turnarea de mixturi asfaltice", ne-a declarat Ontanu.

Negoita: "Nici o strada fara utilitati"

Primarul Liviu Negoita a dat si el startul lucrarilor. "Am un obiectiv foarte clar: <<Nici o strada fara utilitati>>. Acest obiectiv va fi indepliniti, ne-a informat edilul Sectorului 3, mentionand ca si-a propus sa modernizeze sistemul rutier pe 101 strazi si sa repare alte 85. In prima etapa se desfasoara lucrari de modernizare pe strazile Catanoaia, Lacul Lala, Satelitului, Intr. Viseul de Sus si Tina Radu, reparatii pe Drumul Murgului, aleile adiacente Splaiului Unirii - Mircea Voda si aleea Odobesti, precum si extinderea retelelor pe str. Iosif Albu (apa si canal), Varasti (apa), Tinutului (canalizare), Statie de pompare Mostistea-Fizicienilor. Sistematizari pe verticala (parcaje in spic) se executa pe Drumul Murgului, Prevederii, Vlaicu Voda, Vlaicu Voda bl. V35, Prisaca Dornei, alei adiacente Splaiul Unirii-M. Voda, alei adiacente Camil Ressu bl. 2A1, Campineanca, Patulului bl. OM95, Iosif Hodos, Lipanesti, Gura Ialomitei-Perisoru, aleile din spatele Postei Vitan (Th. Sperantia), aleile Postavarului si Odobesti, str. Codrii Neamtului, Onisifor Ghibu si Rasinari. Cristian Poteras a lansat ieri lucrarile de reparatii pe 12 strazi din Sectorul 6, urmand ca saptamana viitoare sa intre in executie inca 16.

Magda SEVERIN
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Traian Basescu a incalcat omerta (3814 afisari)
 "Iisus cel Negru" isi viola si ucidea discipolele (2703 afisari)
 Rusia acuza din nou Romania ca fura licente de armament (2364 afisari)
 Gugustiucul Elwis (2229 afisari)
 Dacii saboteaza autostrada (1995 afisari)
 Solutia e in Parlament, nu la Cotroceni (253 afisari)
 Stanculescu si Chitac ar putea scapa basma curata (79 afisari)
 Romanii, mosieri in Cosmos (65 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00546 sec.