Ziua Logo
  Nr. 3843 de miercuri, 31 ianuarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

AEP in aer

Comisiile juridice reunite ale Parlamentului au votat, ieri, pentru mentinerea in functie a presedintelui si celor doi vicepresedinti ai Autoritatii Electorale Permanente (AEP), insa au dat un vot negativ raportului de activitate al institutiei pe perioada 2004- 2005.

Parlamentarii au respins propunerea subcomisiei care a cercetat activitatea AEP de revocare a celor trei, in ciuda concluziilor raportului de activitate al institutiei, potrivit carora nu exista comunicare intre presedintele Octavian Opris si vicepresedintii Ionel Flesariu si Alexandru Radu. "De doi ani de zile asistam, desi s-au facut eforturi pentru a crea un climat de intelegere in cadrul Autoritatii, la o incredibila galceava intre presedinte si cei doi vicepresedinti", a declarat secretarul Comisiei juridice din Senat, Valentin Dinescu. Si deputatul Cornel Stirbet, coordonatorul subcomisiei de ancheta, a subliniat: "De cand sunt in aceasta functie, cei trei nu au schimbat o vorba. Nu comunica nici in scris, nici verbal, iar fiecare isi vede de propria activitate". In plus, vicepresedintele AEP Ionel Flesariu s-a plans de faptul ca seful institutiei nu a introdus in raport nici o referire la activitatea vicepresedintilor, iar acestia nu au avut acces la raport. (R.I.P.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 PNL vrea suspendarea (4246 afisari)
 Presedintele Bancii Mondiale umbla cu sosete rupte (4047 afisari)
 Biserica tinta (3284 afisari)
 Devoratorul de eleve (3139 afisari)
 Aforismele apocrife ale lui Cornel Dinu (2125 afisari)
 Basescu: Voi face declaratii de politica interna la Bucuresti sau in aeronava spre Bucuresti, care e teritoriu national (518 afisari)
 Romani deshumati la Tighina (137 afisari)
 Autoritatile sustin ca au pastrat "discretia" asupra romanilor retinuti in Irak (134 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00559 sec.