Ziua Logo
  Nr. 3840 de sambata, 27 ianuarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Copos se cearta cu Berceanu pentru Giulesti

SC FC Rapid SA vrea concesionarea arenei pentru 49 de ani, dar MTCT cere in schimb bani din care sa ajute sectiile CS Rapid

Principalul actionar al FC Rapid sustine ca daca nu i se va concesiona stadionul este dispus sa il roage pe ministrul Vasile Blaga sa ia in proprietatea Ministerului Administratiei si Internelor si arena de langa Podul Grant. SC FC Rapid SA a solicitat marti, in scris, Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, concesionarea Stadionului "Giulesti - Valentin Stanescu" pe o perioada de 49 de ani. Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, intentioneaza sa ceara SC FC Rapid SA o anumita suma de bani in schimbul concesionarii stadionului, prin care sa fie ajutate celelalte sectii sportive ale CS Rapid.

"O sa-l rog pe Blaga sa preia dansul si stadionul din Giulesti, pentru ca vad ca MAI poate sa ajute fotbalul. Eu, prin firmele mele, platesc anual zeci de milioane de euro la bugetul statului, dar Rapid nu poate sa ia in concesiune stadionul. Daca la alte ministere se poate, ba chiar investesc ele, cum e cazul stadionului lui Dinamo, cel mai bine ar fi ca si Giulestiul sa treaca in proprietatea Ministerului Administratiei si Internelor", a spus Copos. Acesta a mentionat ca in cazul unui raspuns negativ va muta gazonul in fata MTCT, pentru ca Berceanu sa vada meciurile echipei giulestene de la balcon. "Nu am primit deocamdata nici un raspuns din partea Ministerului Transporturilor. Eu am spus ca nu sunt in relatii prea bune cu Berceanu, dar daca va refuza sa ne concesioneze stadionul o sa luam si noi gazonul, in care am investit cateva sute de mii de euro, si o sa-l mutam in fata ministerului, ca sa vada Berceanu meciurile Rapidului de la balcon", a declarat Copos pentru Mediafax. "Berceanu mi-a demonstrat inca o data ca nu are nici o legatura cu fenomenul fotbalistic. Daca vrea bani in schimbul concesionarii stadionului, atunci ii concesionam si noi clubul Rapid pe viata. Ne luam echipa si gazonul si ne mutam de aici. Ii lasam stadionul lui Berceanu sa faca ce vrea cu el", a mai spus Copos pentru "NewsIn". Copos a precizat ca, in ciuda relatiilor nu tocmai cordiale dintre el si Berceanu, spera intr-un raspuns favorabil in privinta solicitarii sale de concesionare a stadionului. "Sper ca Berceanu sa dea dovada de inteligenta, pentru ca stiu ca e un tip inteligent, si va lua decizia cea mai buna. Sa nu uite ca noi suntem singura echipa din Romania care a investit intr-un stadion ce nu-i apartinea, atunci cand am refacut gazonul. Un gazon pe care a jucat si nationala Romaniei, si nu niste meciuri oarecare, ci cu Germania si cu Olanda. Dar acum nu se mai poate! Trebuie ca stadionul sa treaca in proprietatea noastra pentru a-l putea moderniza", a mai spus Copos. Berceanu a anuntat ieri ca a stabilit o comisie care sa analizeze cererea lui Copos si ca daca se va lua decizia concesionarii stadionului, aceasta se va face doar in schimbul unei sume de bani care va fi alocata catre CS Rapid.

Marius GHERGHE
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Caii troieni ai SUA in Europa ataca la Rusia (3798 afisari)
 Cazul Steinhardt (3281 afisari)
 Adevaratul Antonescu, cel din stenograme (3273 afisari)
 A fost prins! (3124 afisari)
 Mai animalule, unde e tata? (2883 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00512 sec.