Ziua Logo
  Nr. 3272 de miercuri, 16 martie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Traficant polonez capturat in Maramures

Un cetatean polonez a fost prins in flagrant de catre ofiterii antidrog din cadrul Centrului Zonal Cluj in timp ce incerca sa vanda aproape 1.500 de pastile ecstasy (MDMA), transmite Rompres. Herdzik Krzysytof Szczepan, de 35 de ani, a fost retinut de ofiteri in incinta Hotelului "Siesta" din Sighetu Marmatiei, judetul Maramures.

Polonezul vroia sa-si vanda marfa cu patru euro pastila de ecstasy. Herdzik Krzysytof Szczepan le-a declarat politistilor ca a introdus comprimatele de MDMA in Romania in data de 11 martie a.c., acestea fiind achizitionate din Polonia de reteaua de traficanti pentru care lucra la pretul de 2,8 zloti pastila, adica 0,70 euro.

Cetateanul polonez a fost arestat preventiv de Tribunalul Maramures pentru 29 de zile, urmand ca de acest caz sa se ocupe in continuare procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj.

Comisarul Toma Rus, seful Centrului Zonal de Combatere a Criminalitatii Organizate si Antidrog Cluj, a precizat ca Herdzik Krzysytof Szczepan face parte dintr-o retea de traficanti de droguri din Polonia care se afla in relatie cu o alta similara din Maramures. Potrivit acestuia, retinerea polonezului are legatura cu arestarea, in luna decembrie a anului trecut, in Baia Mare, a trei romani care voiau sa vanda 4500 de pastile de MDMA. In cazul in care polonezul va fi gasit vinovat de trafic de droguri de mare risc, instanta de judecata ar putea sa-l condamne la pedeapsa cu inchisoarea intre 10 si 25 de ani.

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Stiri pe scurt (203 afisari)
 Fratia lupilor (198 afisari)
 Primaria si Prefectura Bucuresti au fost depesedizate (120 afisari)
 Imperiul de carton al "Clanului Nicoara" (II) (109 afisari)
 Spalatoria "Europa" (39 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00421 sec.