Ziua Logo
  Nr. 1865 de joi, 3 august 2000 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Eveniment tragic la UM 01060 Bucuresti

Soldatul Manailescu s-a sinucis in garda

Un soldat de la UM 01060 Bucuresti s-a impuscat marti noapte in timp ce executa serviciul de garda, informeaza MApN. Paul Manailescu a intrat in post la ora 1.00, iar jumatate de ora mai tarziu colegii sai au auzit doua impuscaturi. El a fost transportat de urgenta la Spitalul Sf. Pantelimon, dar doctorii nu au putut decat sa constate decesul provocat de o plaga impuscata in zona parietal-stanga.

Soldatul a lasat doua scrisori, una adresata prietenei sale, cealalta prietenilor sai, in care scria: "Sa ma ierte prietenii mei cei mai buni, in special Butnariu, daca i-am suparat cu ceva si las drept semn de prietenie cheile mele". Potrivit comandantului Brigazii 1 Mecanizata, colonelul Vasile Voica, militarul, care era cunoscut ca "un om linistit, cuminte si harnic", trebuia sa fie trecut in rezerva in octombrie. "Este foarte posibil sa se fi certat cu prietena, dar nu este exclusa nici varianta existentei unor probleme acasa. Parintii lui sunt divortati, iar tatal lui este somer", a declarat sursa citata. Manailescu locuia impreuna cu tatal sau in comuna Lunca Priporului, din judetul Buzau, iar inainte de incorporare lucrase o perioada in Bucuresti.

Cazul este cercetat de o comisie condusa de colonelul Mihail Nicolescu, comandantul unitatii militare in care a avut loc tragedia.

Marius BATCA

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Eveniment tragic la UM 01060 Bucuresti (19 afisari)
 Muncitorii de la Allied Deals Phoenix Baia Mare pleaca in vacanta fortata (15 afisari)
 "Victoria" a luat foc (14 afisari)
 Berceanu propune transferarea minerilor de la Gura Barza (14 afisari)
 Constantinescu a gratiat 21 de condamnati (12 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2000 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00408 sec.