Ziua Logo
  13:16, miercuri, 24 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-10-13
stan patitu (...@gmail.com, IP: 89.122.155...)
2009-10-13 08:37
VOM AVEA CE MERITAM...

Si anume un presedinte plingacios si paranoid... Sa te tii paranghelii daca iese Basescu din nou. Scapa cine poate... Daca mai poate scapa cineva! Oricum poporul asta ar da dovada ca este cu totul special: a trantit la vot partidul care a dat cel mai performant guvern din ultimii 20 ani, care a adus crestere economica fara precedent si a adus la putere un guvern care ne-a dus de rapa. Nu se poate sa accepti ideea ca de vina ar fi criza mondiala. Cine se scuza se acuza! Numai la noi nu e valabila asta ! Uitati-va ce mutre au guvernantii nostri! Sunt complet "nevinovati"! Asa lipsa de oameni au incat l-au pastrat pe ministrul justitiei care a fost liberal, iar acum l-au propus pe Ciolos la Bruxelles. Altceva nu au ! Nu au oameni care sa poata conduce . Daca-l pui pe Boc sa dirijeze doi oameni pentru a sapa un sant de cativa metri nu ar fi capabil. Orice este intrebat el baga repede o banda inregistrata in capul lui ca un papagal. Ce sa spui de seful statului ?!? El a fost comandant de vapor. La marina se duceau tinerii care erau mai grei de cap. Se duceau de nevoie. Ce placere poate fi sa-ti lasi nevasta sau iubita pe mana altora si tu sa te multumesti cu matelotii sau, daca ai noroc cu un transport de oi...

invizibil din RO (...@yahoo.com, IP: 81.89.29...)
2009-10-13 09:34
Re: VOM AVEA CE MERITAM...

Lasa-ne cu cea mai mare crestere economica din ultimii 20 de ani. Ce a facut guvernul tariceanu in ultimile luni de mandat cand a inceput criza ?
nu mai aveau bani nici sa mearga la WC.
BRC vindea in medie 40 milioane de euro pe zi ca sa tina leul sub 4 lei inainte de alegeri ca sa nu dea rau la prostimea care o sa mearga la vot. In ultimile luni plateau pensiile din bugetul de stat ! Si-au dat seama ca nu au bani dupa ce au votat in unalimitate cresterea salariilor profesorilor.
Daca cresterea economica s-a obtinut prin vanzarea unor institutii ca BCR , scoti repede 2 miliarde de euro apoi cand vine criza pierzi de 2 ori pe atat pt ca strainii scot toti euro din tara si prabusesc leul.
Daca prin asemenea tranzactii s-a obtinut cresterea economica aia de 8%, poti sa ti-o iei si sa ti-o indesi pe gat, pt ca valoarea leului ca cazut in 6luni cu 20%.

cum a furat Tariceanu 4 ani prin directorii de deconcentrate nu spui nimic. si-a instalat oamenii lui pe posturi de directori de deconcentrate si le dadea de 20-30 de ori salariu mediu pe economie. la alegeri pt primarii fondurile sau impartit intre primarii PNL si PSD, cei de la PDL primind mai nimic. PSD a primit fonduri pt primari ca sa sustina din in parlament din umbra un guvern minoritar de 20%.

cum ramane cu taxa de prima inmatriculare, furt pe fata din buzunarul cetateanului sarac spre mediu care nu isi permite sa dea 7000euro pe un Logan. o taxa declarata ilegala de uniunea europeana , pe care guvernul Tariceanu se incapatana sa tina cu dintii doar ca sa mai stoarca la buget cativa bani.

NU SUNT ACESTEA HOTII ?

DAR ASTEA NU SUNT STIRI CARE LE SPUNE LA ANTENA 3 LA CARE TE UITI TU. NU ? Acolo stiu doar sa povesteasca ce greseli de exprimare a facut fata lui Basescu.

Noroc ca nu sunt toti atat de pasibili la spalare pe creier ca si tine. Din fericire mai sunt oameni capabili sa treaca peste intoxcarile media si sa vada in profunzimea lucrurilor.

arr1975 din Timisoara (...@gmail.com, IP: 82.77.149...)
2009-10-13 15:26
Re: VOM AVEA CE MERITAM...

La 2009-10-13 09:34:36, invizibil a scris:

....
am scris is ue si scriu de fiecare data - MINCIUNA TAXA AUTO ESTE UITATA, IAR PRESA MANIPULATOARE NU VREA SA DEZBATA PROBLEMA - unde mai pui faptul ca idiotii platesc si smecherii se lafaie in limuzine si "gipane" de la 100.000 euroi in sus - daca TAXA BOC-AUTO-TARICEANU ar fi fost corecta, aceasta ar fi fost una ANUALA, SUPORTABILA CA VALOARE SI PLATIBILA DE TOATA LUMEA - REPET! -TOATA LUMEA - DACA ACEASTA TAXA NENOROCITA SI HOATA AR FI AVUT VALOAREA INTRE 0 SI 1.000 LEI ANUAL BUGETUL ASTA PIRLIT AR FI AVUT MAI MULT DE CASTIGAT - DACA AR FI PLATIT TOTI SI MAI MULT DE ATAT TAXE MAI MARI AR TREBUI SA AIBA CEI CE PRODUC DIN TRANSPORT, NU UNUL CARE MERGE DOAR LA LUCRU SI IN CONCEDIU CU MASINA - DACA UNUL CU UN ROMAN VECHI DE CAND BUNICA FATA MARE CARE POLUEAZA IN DRACI NU PLATESTE, DE CE SA O FAC EU??!! EUROPA DOARME SI MANCA RAHAT IMPREUNA CU FRANTA, BOC, RENAULT, STROIE, FORMOUNT, SULFINA, PSD SI NU IN CELE DIN URMA PDL - TOTI O APA S-UN PAMANT ----- MI-E SCRBA DE EI SI MI-E SCARBA DE ROMANI CA NU IAU ATITUDINE, DAR CUM PRINCIPIUL CAPUL PLECAT SABIA NU-L TAIE FUNCTIONEAZA, NENOROCITII ASTIA NE VOR CALCA IN PICIOARE PINA UNUL RASARIT VA DA CU EI DE PAMANT --- ACEL "UNU" PUTEM FI DOAR NOI, CEI CARE VREM SA AVEM UN LOC IN SOCIETATEA ASTA BOLNAVA SI MILIARDARA ...

arr1975 din Timisoara (...@gmail.com, IP: 82.77.149...)
2009-10-13 15:42
Re: VOM AVEA CE MERITAM...

La 2009-10-13 08:37:45, stan patitu a scris:
....
Patitule, ia spune-mi tu ce oameni are Obrescu asta al tau sau ... ce oameni are Crinuta, ca sa nu zic Crizata - Vosganian la FINANTE?! Olteanu la BNR?! David la INTERNE?! ... Exemplele pot continua, dar cred ca n-are rost ... cu aerieni d-astia care se plimba desculti pe sosele suspendate si admira ceasuri de aur nu are rost sa-mi bat capul .... nu de alta, dar al meu e pe umeri - fara falsa modestie ... TAXA AUTO, CEVA??? NIMIC, NIMIC???? ............


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00736 sec.