Ziua Logo
  06:14, miercuri, 24 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2008-09-20
CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 70.230.153...)
2008-09-20 06:48
lil-easco !

La 2008-09-20 00:39:32, lil a scris:

Draga Arcturus , pe mine nu ma amuza deloc sa scrie Eufrosin ca se trateaza cancerele cu aghiazma si tulburarile de ritm cu ulei de peste.

N-am nimic cu el personal si e convingerea ( si alegerea) lui , dar nu stiu ce intelegi tu prin "simpatic".

_________


Ai auzit de AMO (Asociatia Medicilor Ortodocsi) din Romania ? Daca nu ai auzit de ea, iti recomand sa cauti si sa citesti referatele unor doctori care fac parte din aceasta organizatie. Dupa ce ai sa le citesti, ai sa-l vezi cu alti ochi pe Euforsin. Eu sunt de acord cu el. Tu nu ai cum pentru ca esti - putin, sau putin mai mult - spalata pe creier ! Vei fi extrem de surprinsa cind ai sa vezi ca cei mai renumiti doctori ai Romaniei fac parte din aceasta asociatie. De ce ? :-)))

Dupa cum bine stii si tu medicina nu e nici pe departe o meseriie cu factor de siguranta de 100%. Eu cred ca per global, medicina vindeca sub 10 % din bolnavi. Restul e la indemina "milei" si a hazardului.

lil (...@yahoo.fr, IP: 212.194.203...)
2008-09-20 15:10
Re: lil-easco !

La 2008-09-20 06:48:22, CALUGARU a scris:


>
>
> Ai auzit de AMO (Asociatia Medicilor Ortodocsi) din Romania ? Daca nu
> ai auzit de ea, iti recomand sa cauti si sa citesti referatele unor
> doctori care fac parte din aceasta organizatie. Dupa ce ai sa le
> citesti, ai sa-l vezi cu alti ochi pe Euforsin. Eu sunt de acord cu
> el. Tu nu ai cum pentru ca esti - putin, sau putin mai mult - spalata
> pe creier ! Vei fi extrem de surprinsa cind ai sa vezi ca cei mai
> renumiti doctori ai Romaniei fac parte din aceasta asociatie. De ce ?
> :-)))

Neata Calugare . De ce ma faci tu spalata pe creier daca nu sant de acord cu astfel de aberatii ? Doar eu nu te fac la fel pentru ca esti...:)

>
> Dupa cum bine stii si tu medicina nu e nici pe departe o meseriie cu
> factor de siguranta de 100%. Eu cred ca per global, medicina vindeca
> sub 10 % din bolnavi. Restul e la indemina "milei" si a hazardului.
>

Bineinteles ca nu e sigura suta la suta (cel mai banal exemplu fiind riscul operator). Dar tu explici insasi definitia medicinei prin ceva mistic.
Nu e draga : daca perforezi un colon la o banala coloscopie dupa ce ai realizat cu succes sute de transplaturi e numai si numai pentru ca riscul zero nu exista , indiferent de gest si de banalitatea lui.

Procentul de zece la suta vindecati e scos din burta.

ps: te-am luat foarte in serios in exemplul tau , am zis doar ca ceea ce mi s-a intamplat mie ieri nu e acelasi lucru : ajungea sa pui un stetoscop si sa faci un EKG. Pentru flutter ajunge. De aia eram neagra ieri.

Nu-mi explica despre sistemul de sanatate american , or sa-mi sara americanii in cap. In frunte cu Alamar care zice in ciuda statisticilor OMS ca cel francez e prost. E drept ca pentru el asigurarea medicala pentru toti e un furt si banii folositi pentru o crima.

ps : nici un OTV , afara , e soare si sambata si restaurant :!)

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 70.230.153...)
2008-09-20 15:48
Re: lil-easco !

La 2008-09-20 15:10:50, lil a scris:



"""""""""""Neata Calugare . """"""""""""

Sar'minustitzele ! Si unghiutele ! Si nasucu' ! Si guritza ! ... utza, utza !

________________


"""""""""""""De ce ma faci tu spalata pe creier daca nu sant de acord cu astfel de aberatii ? Doar eu nu te fac la fel pentru ca esti...:) """""""""


Pai daca o spune o doctorita ? Mamaaa, si-nca ce doctorita ! Mumoasaa de dai in pietre la ficati ! :-)))), e musai sa fie asa !

Da, lilutz !,, recunosc. Sunt asa cum zici : un idiot, un dobitoc, un fraier, un ... Agarici - Pogonici ! :-))) Da'-s mort dupe tine ! Ce poti sa-mi faci ? :-))) "Hope"-ul asta nu mi-l poti extirpa nici cu chiureta "indiferentei" ! :-)))

_________________________________


""""""""""Bineinteles ca nu e sigura suta la suta (cel mai banal exemplu fiind riscul operator). Dar tu explici insasi definitia medicinei prin ceva mistic.
Nu e draga : daca perforezi un colon la o banala coloscopie dupa ce ai realizat cu succes sute de transplaturi e numai si numai pentru ca riscul zero nu exista , indiferent de gest si de banalitatea lui. """""""""""


Pai, tocmai asta e ! Asta e ce-ti spuneam ! De ce ? De ce o "banalitate" devine dintr-o data dezastru ? Procedurile E exemplare. Sunt cunoscute si para cunoscute ... dar ? "Na belea, c-am luat-o cish cu sonda, bagaaa-mi-as, si moare ala !" :-)))) De ce totul devine complicat din simplu si simplu din complicat ? Aveti, voi doctorii control asupra ceea ce faceti ? Au, nu cumva e ceva de-aspura voastra ? Im ? Ia mai rumego ! De ce nu vrei sa vezi ceea ce nu se vede dar se simte ? De ce ignorati (unii din) voi "vaditul" ?

________________


""""""""Procentul de zece la suta vindecati e scos din burta. """""""""

Ba, poate ca l-am scos din slipi ! Ce-are-aface ? Ce, nu-i asa ? Poti sa-mi spui tu mie ca o aspirina ma vindeca ? Sau o moldamina ?, sau o ampicilina ? Vax ! Voi nu stiti nimic desi credeti ca stiti totul. Cu cit stiti mai mult, cu atit hazardul e mai mare !, iar siguranta voastra se topeste in mila; mila Cuiva, de undeva !

___________________

""""""""""ps: te-am luat foarte in serios in exemplul tau , am zis doar ca ceea ce mi s-a intamplat mie ieri nu e acelasi lucru : ajungea sa pui un stetoscop si sa faci un EKG. Pentru flutter ajunge. De aia eram neagra ieri. """""""""""""

Mai, fato !, nu-ntelegi ? In America curului am vazut cu ochii mei sute de cazuri de greseli inimaginabile facute de doftorii de pe aici ! Mi-ar trebui saptamini de zile sa ti le descriu mai in detaliu ! Eu cred ca peste 80% din cazurile mortale din spitalele de aici se datoresc incredibilei incompetente la care se dedau acesti timpiti de doctori. As dori sa-i cunosc si eu pe doctorii care au terminat medicina cu C and D ! Unde sunt acei doctori ? De ce nu li se publica ..., nu CV-urile lor, ci GPA-urile lor ? Sa-i vedem la note ! <<Aaa, John, ORL-istul meu, a luat "d" si "c" la medicina interna. Hait, acu' tot el imi prescrie medicamente ! Ce ma fac, Doamne ?>> :-)))) Hai, mai, lilutz !, ce naiba ? Parca tu nu stii ce stiu ?


______________


"""""""""Nu-mi explica despre sistemul de sanatate american , or sa-mi sara americanii in cap. In frunte cu Alamar care zice in ciuda statisticilor OMS ca cel francez e prost. E drept ca pentru el asigurarea medicala pentru toti e un furt si banii folositi pentru o crima. """"""""""

Lasa-l dracu pe timpitul ala de alamar, si pe timpita aia de california cu celalalt timpit de robin. Astia E spalati pe creiere de Rush Limbaugh, un cacialmist ordinar in gura caruia (as face eu ceva) se uita mocirla Americii ! Aceasta tara, de rahat, care se mai da si "the greatest in da world !" are cel mai inuman si mai mirshav sistem de asigurare medicala. Ce asigurare medicala ?, e prea mult spus. Americanul e la mina mortii ! Spitalele de aici ?, sunt case ale mortii, pur si simplu. Sa-i vezi la ER ! Vine omul in singe, adus cu ambulanta, si nenorocitii il aseaza frumos pe un wiheel chair si-l duc la oficiu pentru ca sa-l ia la iuntrebari daca are sau nu insurance. "Baa, timpitilor, moare omu' si voi il tineti acolo sa raspunza la intrebari : <cu cine aveti Insurance-ul ?> <Aveti cardul de insurance la d-stra ?> <Nu-l am doamna, ca cazui de pe-acoperis in hainele de lucru. Actile le tiu la dulap in restroom !> <Mmm, nu stiu ce sa facem, trebuie sa dau niste telefoane sa vedem ce-avem de facut in cazul d-stra !> <Din compiuter nu apare ca ati fi angajatul firmei la care spuneti ca lucrati !> <Cum dracu, doamna ?, ca de-acolo m-a luat salvarea !> <Imi pare rau, dar trebuie sa avem dovada !> ... Si ala moare !, moare acolo la ghiseu in fata unei timpite si idioate, dupa care, daca are norocul sa ajunga in spital, vin doctorii si-i spun celor apropiati bolnavului care : "hm, n-a avut shansa !", cum ca "da, e tragic. Daca se intervenea la timp, am fi avut succes garantat, dar asa ?> Pai cum, baaa, ardi-v-ar focu de nenorociti ?, pai daca l-ati tinut cu orele la ghiseu ? ... AHi, lil, ca-mi vurca singele-n cap de draci ! Lasa-i dracu de timpiti ! Cine se uita la ei ? Adevarul din America e cel pe care ti-l spune mandea !

________________

"""ps : nici un OTV , afara , e soare si sambata si restaurant :!) """"""

Ma bagi in dracii aia marii ! Iar-tzi pui fusta aia scurta si neagra ca sa-ti scoata in relief sholdurile atit de tight ? Sa le stea la meseni galustile-ngit cind vei trece printre mese ?, iar muieretul basholdin sa-si ia la coate consortii ? :-))) Cit de mishtoaca mai ai de gind sa te faci ? :-))))))))))))))))))))))))


p.s. - nu uita, aici ai un bolnav carui-i agravezi 'situati" minut cu minut, secunda cu secunda ! ... ...

Doctore, simt ceva mortal
Aici, in regiunea fiintei mele
Ma dor toate organele,
Ziua ma doare soarele
Iar noaptea luna si stelele.

Mi s-a pus un junghi in norul de pe cer
Pe care pana atunci nici nu-l observasem
Si ma trezesc in fiecare dimineata
Cu o senzatie de iarna.

Degeaba am luat tot felul de medicamente
Am urat si am iubit, am invatat sa citesc
Si chiar am citit niste carti
Am vorbit cu oamenii si m-am gandit,
Am fost bun si-am fost frumos...

Toate acestera n-au avut nici un efect, doctore
Si-am cheltuit pe ele o groaza de ani.

Cred ca m-am imbolnavit de moarte
Intr-o zi
Cand m-am nascut.

++++++++

Ce-mi prescrii, domnishoara ? :-))))) Crezi c-o sa ma mai fac bine ? :-))))

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 70.230.153...)
2008-09-20 16:04
lil-utz, era sa uit...


ca sa-ti mearga bine :


http://www.youtube.com/watch?v=60RzAR8I6kU

lil (...@yahoo.fr, IP: 213.44.54...)
2008-09-21 17:35
Re: lil-utz, era sa uit...

La 2008-09-20 16:04:12, CALUGARU a scris:

>
> ca sa-ti mearga bine :
>
>
> http://www.youtube.com/watch?v=60RzAR8I6kU
>

Merci Calugare.
Frumos.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00537 sec.