Ziua Logo
  08:24, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Opinii

2009-09-17
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2009-09-17 11:33
Daca ma cenzurati pe mine atunci cenzurati-o si pe Arendt ce a scris destpre banalitatea raului!

Ntz. N-am ciitit-o dar am auzit ... Voi chiar credeti ca "aia" prtau coarne , copite si aveau cozi ? Nu va ambalati cu presupuneri , astea le are si Dracu'. Sarsaila, Belzebut , Scaraotchi .
Si am zis ca in particular Hitler putea fi om cumsecade ... Si in plus spre entuziasmul cucoanelor nu fuma , era vegetarian , iubea cainii si nu le avea cu bauta .. Deh un om model ... nu ca mine care nu prea iubesc cainii .. Si pe cestia asta o evreica imi reprosa ca sunt nazist fiindca as face din maidanezi manusi si a fost extrem de sucarita cand i-am zis ca Obercalaul SS Himmler lacrima de mila animalelor - insa nu si a copiilor evrei.. Tot om rau am ramas ... desi eu prefer copii cainilor. Asa ca vedeti ... cat sunt de comune parerile superficiale
Asa si cu blonda aia . Era blonda si tanara ... Si stia ce stia nu numai Germania ci toata lumea : lagarele erau facute sa fie reeducate elementele antisociale : vagabonzii , comunistii, braconierii, homosexualii , aia care nu respectau Ordnung la locul de munca , social democratii (primii abonati au fost social democratii !!),cersetorii, cei prea religiosi care credeau ca numa Got hat immer Recht si alte elemente din astea ...Si ca in final Adolf era prea de moda veche si tinea la drei K ca sa discute in fata secretarei sale ( tinere ) despre lucruri brutale gen exterminari . Este exagerat ce scriu ? Antisemit? Unic? Dar cum toata lumea s-a prefacut ca ignora lagarele sovietice si masacrele? Se stia din anii 20 insa intelectualii vestici preferau sa nu stie !! Si atunci o toanta juna trebuia sa stie ?
Scuzati , insa diabolizarea este ridicola. Adevarul este mult mai nasol - orice ins cumsecade in particular poate sa fie absolut deloc cumsecade !!! Si cestii precum nu fumeaza, nu bea , iubeste cainii nu definesc neaparat omul cumsecade . Hitler era vegetarian. Este un fapt istoric. Hitler a pornit cel de-al doilea razboi mondial . Este un fapt istoric. Hitler a dat ordine care constituiau incalcari ale legilor razboiului. Este un fapt istoric. Churchil fuma si bea de stingea. Este un fapt istoric .Stalin bea, fuma si masacra. Sunt fapte istorice .Aceste fapte istorice se contrazic cumva intre ele ? Sau comportamentele personale explica pe cele politice ?!
Atunci de ce ma cenzurati ?

Si apropos de ignorare - o cestie absolut banala. Toti zic de HRP omu cu papion. Insa cand in urma cu ceva timp pe EvZ cand poza sa te facea sa te gandesti la Arbeit macht frei , nimeni nu a zis ca gagiu parca ar fi Hitlerica ot Buzau fara mustata ....Heil Horipievici !!

Seherezada din din 1001 de Zile (...@yahoo.com, IP: 87.65.158...)
2009-09-17 12:01
Re: Daca ma cenzurati pe mine atunci cenzurati-o si pe Arendt ce a scris destpre banalitatea raului!

La 2009-09-17 11:33:03, Ghita Bizonu' a scris:

> Ntz. N-am ciitit-o dar am auzit ...
=========
ar merita sa o citesti. Nu pentru ea, ci pentru tine.
Este extraordinar de in-comfortabila, ... pentru oricine, pentru nazisti, pentru evrei, pentru romani. Insa e de n e c o n t r a z i s !
Sint multe de invatzat de la ea.
-----------
> Voi chiar credeti ca "aia" prtau
> coarne , copite si aveau cozi ? Nu va ambalati cu presupuneri , astea
> le are si Dracu'. Sarsaila, Belzebut , Scaraotchi .
> Si am zis ca in particular Hitler putea fi om cumsecade ... Si in plus
> spre entuziasmul cucoanelor nu fuma , era vegetarian , iubea cainii si
> nu le avea cu bauta .. Deh un om model ... nu ca mine care nu prea
> iubesc cainii ..
...
> Asa si cu blonda aia . Era blonda si tanara ...
------------------
Ai perfecta dreptate. Permite-mi sa completez portretul:

... si stia sa bata la masina !!! cu mare viteza, ... esential pentru fuhrerul cu logoree !!! ... si batea nu cuvinte, ci ... litere si spatii ...

Asemenea specimene exista si in ziua de azi. Habar nu au ce zice textul !
Sint capabile sa poarte a conversatie pe de laturi ...,
in timp ce dactilografiaza o sentinta la moarte !!

o maiestrie de invidiat !


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00698 sec.