Ziua Logo
  18:37, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-08-22
GHIA din Brasov (...@yahoo.com, IP: 79.116.222...)
2009-08-21 23:16
IN CIUDA LUI DAVIDESCU VASILE, SE SCUFUNDA CORABIA

SE SCUFUNDA CORABIA
Tartorul de la Cotroceni a pierdut busola. Este drept ca nici pana acum nu a dovedit ca tinea cont de indicatiile ei, dar oricum mai avea cate un punct de reper. Acum da la plezneala. Cauza. Ar trebui sa o cautam in neparticparea la Ziua SUA, si aceasta absenta este pe langa gestul nepoliticos si semnul derapajului basescian. Cred ca nu a mers la aniversare nu din motve de rang diplomatic, de cate ori nu a coborat la nivelul betivului de taverna, chiar presedinte fiind, ci din cauza ca Marele Licurici si-a luat mana de pe acest individ. De aici si groaza, debusolarea prezidentului inca. Da din colt in colt. Face spume la gura, se preface inger, dar este si diavol, daca Satan o cere, tunde oi, si toate circariile de care este capabil. Daca aceste fapte ar avea efect numai asupra persoanei sale, nu as fi bagat in seama. Dar ele au efecte, uneori devastatoare asupra noastra, ca ne zicem tara, popor, Romania, etc. Oare cum poate fi interpretata diplomatic lipsa de la sarbatoarea Americii si prezenta la o aniversare a unei tari care are un presedinte cu ceva naravuri asemanatoare, dar care mai si face ceva pentru tara pe care o reprezinta. Spre deosebire de al nostru. Si apoi episodul cu ratoirea la UE pune capac. Individul are impresia ca si Comisia Europeana este tot in subordinea lui, ca acolo este tot un papagal numi Boc. Tare mare trebuie sa fie groaza ca nu va mai fi presedinte, de aici si tonul apasat al afirmatiei ca „ eu sunt Basescu, presedintele Romaniei”, ca si cand noi nu am sti acest lucru. Si daca nu am sti, este foarte grav, demonstreaza un fapt: Lumea nu te mai recunosate drept presedintele tarii. Si de o vreme indeseste gafele majore pe minut, si nu numai ca le indeseste, dar si cresc in gravitate. Udrea, Ridzi, Basescu Mircea, Ioana cu a ei casa, va spune ceva.O sa avem zile negre pana la alegerile prezidentiale. Sa speram ca va veni soarele dupa.

Davidescu vasile din Bucuresti (...@k.ro, IP: 81.196.18...)
2009-08-21 23:32
Re: Dle Ghia nu se scufunda nici o corabie.Intre dorinta si realitate este mare diferenta

La 2009-08-21 23:16:03, GHIA a scris:

Foarte multi indivizi,poate mai putin maturizati isi confunda adesea dorintele cu realitatea.Unii o fac in mod naiv si poate ar trebui sa-i intelegem,altii o fac cu scop de propaganda ieftina si acestia reprezinta,sa zicem raul.
Nu stiu din ce categorie faceti parte.
Eu va respect opiniile.
Totusi argumentele dv. sunt daca nu lipsite de sens,sunt cel putin nedocumentate.

Va asigur ca la Cotreoceni nu se scufunda nici o corabie si o spun deoarece sunt un observator apropiat.
Propaganda desantata anti-Basescu si mai ales atacarea celor apropiati presedintelui sau fata de familia sa sunt actiuni previzibile,nu a luat pe nimeni prin surprindere si fiind minciuni si facaturi sunt usor de combatut sau de neluat in seama.Chiar si sondajele platite dar interesate in care dl.Basescu nu iese din 35% nu sperie pe nimeni deoarece noi de la Cotroceni cunoastem mult mai bine scorurile adevarate
Nu cunosc ca Presedintele nu ar fi onorat ziua nationala a USA iar despre debusolarea presedintelui as dori sa fiu si eu la fel de debusolat la varsta lui.

Ca face spume la gura,invocarea satanei sunt argumente slabe si denota ca nu ati reflectat si ati lasat doar glandele sa va conduca.
Basescu este un presedinte demn si nu intelege ca in UE sa avem un statut secundar,asa ca ratoirea la UE cum numiti dv.se pare ca este o tinta falsa.Un presedinte nu este un subordonat in UE ci un participant care poate critica sau nu o anumita sitruatie sau pozitie.

Restul sunt cuvinte fara rost si ar trebui sa reflectati.
Puteti fi intr-o partoda opusa presedintelul dar descrierea unei situatii apocaliptice mi se pare ca nu va avantajeaza inteligenta.

bula-nash din Insula Invartitilor (...@yahoo.com, IP: 93.122.135...)
2009-08-22 08:51
Re: IN CIUDA LUI DAVIDESCU VASILE, SE SCUFUNDA CORABIA

Bre Vasalie, esti pe langa orice elementara psihologie a grupului. Sau ai ajuns sa o teoretizezi atat de mult incat ai uitat de unde ai plecat. Ca structura teoretica pe care te bazezi duce la rezultate contrare celor practice, asta nu te face sa te intrebi unde ai gresit. Ma rog, esti "specialist" in Psihologi, nu in Logica...
Fapt este ca, pentru a fi acceptat intr-un anume club, nu importa de ce natura, trebuie, ca un minimum, sa demonstrezi ca dispui de nivelul de educatie unanim acceptat de clubul respectiv . Nu poti intra cu bocancii murdari de noroi pe covoare de Buhara si sa te astepti sa fii apreciat din cauza asta. Numai daca acel club se ocupa cu detergentii de covoare, or something alike. Este exact motivul pentru care afirmatia ca Basescu este un presedinte demn nu sta in picioare. El nu va depasi niciodata conditia de comandant de nava, mic bisnitar de blugi si cafea, chiar daca trece de la cafea la vedete si avioane...

Davidescu vasile din Bucuresti (...@k.ro, IP: 81.196.18...)
2009-08-22 10:02
Re: Bula,dar conditia ta care este ,te-ai gandit

La 2009-08-22 08:51:36, bula-nash a scris:

Dupa felul cum scrii nu pare a fi mare lucru de capul tau,ma refer la cultura ca bogat poate esti.

Va iesi sau nu Basescu este dreptul electoratului sa decida.Unii spun da altii nu dar ambii sunt onorabili.

daca tu crezi ca reprezinti onorabilitatea te poti inscrie la liberali care,cum spun ei au vocatia conducerii.

caci cand economia duduia ce faceau ei-nimic.acuma acuza pe altii ca o criza mondiala cuprinde si Romnania.

cat despre psihologia maselor,a multimii cum zici tu,se vede ca ai citit doar un ziar,ZIUA.

Pai cu asa studii si asa nivel de cunoastere eu m-as pierde in multime.

daca esti tanar pune-te si invata si poate,daca ai back-ground o sa fie ceva de capul tau.

Sa stii ca noi din PD-L si Basescu nu avem nevoie de votanti ca tine!

Scuze!

bula-nash din Insula Invartitilor (...@yahoo.com, IP: 93.122.135...)
2009-08-22 12:09
Re: Bula,dar conditia ta care este ,te-ai gandit

La 2009-08-22 10:02:09, Davidescu vasile a scris:

> La 2009-08-22 08:51:36, bula-nash a scris:
>
> Dupa felul cum scrii nu pare a fi mare lucru de capul tau,ma refer la
> cultura ca bogat poate esti.

Tipic: daca nu pui o eticheta, nu poti judeca. Tot ce iese din sabloanele tale este necunoscut, deci potential rau. Este inceputul fascismului, si moartea activitatii intelectuale. Recunosc ca nu tin neaparat sa fie mare lucru de capul meu...in ceea ce priveste aprecierea pe care pedelicii mi-o acorda. Nu ma intereseaza opiniile secaturilor in ceea ce ma priveste. Sistemul nostru de valori nu are puncte de tangenta.
>
> Va iesi sau nu Basescu este dreptul electoratului sa decida.Unii spun
> da altii nu dar ambii sunt onorabili.

Nu m-am referit nici un moment la electorat. Te poti agata de ultimul vostru pai cat vrei. Chiar si dupa ce va inecati.

>
> daca tu crezi ca reprezinti onorabilitatea te poti inscrie la liberali
> care,cum spun ei au vocatia conducerii.

Nu reprezint pe nimeni, ci doar un punct de vedere. Da nivelul vostru intelectual nu poate intelege acest lucru. Voi judecati cu stomacul si cu zonele subpubiene. FYI, am avut o propunere, de a intra intr-un partid, nu importa care, dar am refuzat sa sustin persoane in locul principiilor.

>
> caci cand economia duduia ce faceau ei-nimic.acuma acuza pe altii ca o
> criza mondiala cuprinde si Romnania.

Pai nu zice matrozelu vostru ca el nu are treaba cu altceva, el se lupta cu criza mondiala? Si da-i, si da-i, pana a indatorat si pe nepotii nostri, semnand, poate, certificatul de deces al unei natii!

>
> cat despre psihologia maselor,a multimii cum zici tu,se vede ca ai
> citit doar un ziar,ZIUA.
>
> Pai cu asa studii si asa nivel de cunoastere eu m-as pierde in
> multime.
>
> daca esti tanar pune-te si invata si poate,daca ai back-ground o sa
> fie ceva de capul tau.

La stilul tipic bolsevic, acuze si apostrofari fara cea mai mica urma de suport faptic. Mai ia-i la studiat pe Fromm si Le Bon, si dupa aia pot sa verific daca ai notiunile de baza pentru a pierde vremea cu tine. Da poti sa incepi cu Freud, daca intelegi din el mai mult decat "libido".
>
> Sa stii ca noi din PD-L si Basescu nu avem nevoie de votanti ca tine!

Nici n-o sa-i aveti vreodata! Si, oricum, ma lasa rece chestia asta! Ghinionul vostru este ca cei "ca mine" incep sa se inmulteasca (ca numar, ca sa nu intelegi altceva)
>
> Scuze!
>


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00778 sec.