Ziua Logo
  18:38, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-05-09
bladtepes din spania (...@hotmail.com, IP: 192.44.242...)
2007-05-09 16:57
REFERENDUL ULTIMA RASUFLAREA A VECHIUL SITEM SI CARE VA DESCHIDE PORTILE CATRE O ROMANIA MAI LIBERA

Au trecut 17 ani de cand Romania a zis adio la Comunismul dar acest adio nu a fost pe de plin zis ci de impotriva a resultat ca sa creat un hibrid comunist+ capitalism in care corruptia sa inchistat in puterea. Corruptia a existat si din timpul comunismului ea a avut aceasi structura piramidala ca si acuma adica corupt era acel mare secretar de partid,adjunti lui,sef de ferme,ingeniri,primari,prefecte,doctori,padurari ,muncitori,portari care lucrau la divese uzine,intitutie, in epoca aia se putea cumpara servicile,favoarile,pile. find moneda reprezentativa PACHETUL DE KENT iar singura deosebirea cu actual sistem corrupt e ca atunci nimeni isi putea pricopsi in milione de euro,sau sa construiasca imense vile,palate.
Cade Ceacescu si vine Iliescu la putere ,el apartine aceeasi generatia de politici comunisti al carui vizul lui e sa fie ca Ceacescu adica sa fie si el numit fiul poporului dar el nu prea isi gaseste loc pentru aceasta denomirea in noul sistemas zis democratic si se multumeste cu titul de d-le presedinte apoi incepe repartizarea a tutoror bunurile materiale de stat:cladire,ferme, fabrica,banci intre toti fosti comuniste si apoi incepe delapidarea intregi tari ,aparitia asute de mii de om de "afaceri" care cistiga milone de euro intr-o tara asa de saraca cu o populatia care are un venit de foame intre 100-200 de euro.
Sansa mare de a iesi de acest mare impas adica de a curata corrupti si de readuce romania la nivelul tari di UE este chiar aderarea la UE.Dar exista un dar Corrupti care sint raspindit in form de o piramida GIGANTICA in toata tara Nu vor ca rumania sa intre pe deplin in UE fiindca acest lucru ar insenna DISPARITIA LOR,multi dintre ei ar intra in pusacrie si ar ramine falimintari.
.
Ieri propiul Presedinte BASESCU A DECLARAT LA Tvr-r International ca daca el prinde pe vreo un afacerit care a primti contracte in favopare firmei lui fara ca sa aiba o adevata licitatia va fi tras la jutitia si ca urmarea la puscarie. deci se stie ofcial ce le asteapta pe acesti mafioti de stat
.
Deci aderarae Rumania la UE pe deplin ar insenna prabusirea si disparitia a aceasta clasa corrupta care au furat si destrus tara.

De accea au suspendat pe actual presedinte Basescu findca el vroia tocmai introducrea reala a Rumanie in UE
Grupurile care represinta acesta clasa corrupta e representata in mare de catre:

Baroni care au immense datori ne platite si totusi continua sa li se acorde immense credite . Vor fi trimise la puscarie impreuna cu cei care l-au springinit.
Politicieni care a acumulat immense fortune vor trebuie sa declare de unde au acumulat asemmenea sume de bani
Judecatori corrupti.
Primari care au si ei immense fortuni
Sefi de la diversi intitutie ectc..ectc.
Deci in alte cuvinte friica de a intra in miinele jutitie face ca parlametari(representati ai clasei corrupta) au creat acesta situatia penibila dar pericul cel mare va fi daca ei vor cistiga la referendum atunci Rumania va fi intr-un mare pericol de a se intoarce la vechiul sitem deorece printe corrupti sint niste bosorogi cu intentiile de a fi un nou ceucescu si unu dintre ei e gata sa dea lovitura de stat dar acest nou Dictator va curata pe ceilati corrupti ca sa fie el singur stapin in Toata tara din pacate acest lucru majoritatea corruptilor nu prea isi- dau semma iar cind o sa pricepa ei acest lucru atuci poate ca va fi tirziu.
Un alt scenario ar fi daca cistiga referendul clasa corrupta, ca urmarea a acest lucru UE o sa inchida granite la tot ce provinde din rumania inclusiv oameni,dispeare contracte de munca Rumani ilegali in staul schengen vor fi expulsati ectc.si va implica ca milione de cetateni o sa ramina fara veniturile ca drept urmarea acest lucru se potae declansa masive proteste si cine stie chiar se va origina o adevarata REVOLUTIE cu curatenia totala a clasa corrupta care a distrus Rumania

Mii de zcuse ptr . lipsurile de ortografie sint de multi ani in afara tari.

Ratacitul (...@lycos.com, IP: 74.57.191...)
2007-05-09 17:52
Re: REFERENDUL ULTIMA RASUFLAREA A VECHIUL SITEM SI CARE VA DESCHIDE PORTILE CATRE O ROMANIA MAI LI

Esti si in afara problemelor. Mean no offence.

La 2007-05-09 16:57:37, bladtepes a scris:

>
> Mii de zcuse ptr . lipsurile de ortografie sint de multi ani in afara
> tari.
>


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00642 sec.