Ziua Logo
  00:38, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Marile Dosare

2008-05-05
Uliu_Roman (...@bugmenot.com, IP: 89.137.9...)
2008-05-05 14:09
Pentru aparatorii sistemului

Acest mesaj a fost postat inainte si indepartat de cineva cu posibilitatea s-o faca. De ce?


Fraierilor! Bine v-a spus cineva, munciti acolo ca boii, invidiosi pe cei care-au ramas in tara si se descurca de 100 ori mai bine decat voi. V-ati facut mai americani decat americanii, eh? Adevaratii americani au un cuvant pentru d-alde voi:

Losers.

Pariez ca sunteti fericiti de mancarea plina cu chimicale, dar ceva mai ieftina ca-n Romania, cu care va umpleti cosurile la Sam's, pariez ca v-ati repezit sa va cumparati in rate un televizor cat geamu' si ca platiti pentru "finele" programe disponibile pe cablu (dati bani ca sa va indobitociti pe voi si copiii vostri),
pariez ca aveti copii inscrisi in scoli publice si nu aveti habar de indoctrinarea subtila si uneori mult mai putin subtila la care ei sunt supusi si sunteti in schimb fericiti ca scoala este declarata "Blue ribbon" si mai are si un indicator "Drug free school zone", cu toate ca musteste de droguri.
Sunteti pe cale sa deveniti niste zombies, intr-o societate de zombies, adica sa va integrati perfect. Intr-adevar, e mai bine ca ati plecat, stati acolo "fericiti" noi va uram din inima ,
"Good riddance!"

roy din secrapadeziua.blogspot.com (...@hotmail.com, IP: 213.8.118...)
2008-05-05 14:21
Re: Pentru aparatorii sistemului

Iar eu repet postarea mea la postarea asta:

Spui bancuri bune, am ras bine!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

La 2008-05-05 14:09:35, Uliu_Roman a scris:

> Acest mesaj a fost postat inainte si indepartat de cineva cu
> posibilitatea s-o faca. De ce?
>
>
> Fraierilor! Bine v-a spus cineva, munciti acolo ca boii, invidiosi pe
> cei care-au ramas in tara si se descurca de 100 ori mai bine decat
> voi. V-ati facut mai americani decat americanii, eh? Adevaratii
> americani au un cuvant pentru d-alde voi:
>
> Losers.
>
> Pariez ca sunteti fericiti de mancarea plina cu chimicale, dar
> ceva mai ieftina ca-n Romania, cu care va umpleti cosurile la Sam's,
> pariez ca v-ati repezit sa va cumparati in rate un televizor cat
> geamu' si ca platiti pentru "finele" programe disponibile pe cablu
> (dati bani ca sa va indobitociti pe voi si copiii vostri),
> pariez ca aveti copii inscrisi in scoli publice si nu aveti habar de
> indoctrinarea subtila si uneori mult mai putin subtila la care ei sunt
> supusi si sunteti in schimb fericiti ca scoala este declarata "Blue
> ribbon" si mai are si un indicator "Drug free school zone", cu toate
> ca musteste de droguri.
> Sunteti pe cale sa deveniti niste zombies, intr-o societate de
> zombies, adica sa va integrati perfect. Intr-adevar, e mai bine ca ati
> plecat, stati acolo "fericiti" noi va uram din inima ,
> "Good riddance!"
>

HERUT din Piata Romana 1989 (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2008-05-05 14:49
Re: Pentru aparatorii sistemului

La 2008-05-05 14:09:35, Uliu_Roman a scris:

""""""""""""Sunteti pe cale sa deveniti niste zombies, intr-o societate de zombies, adica sa va integrati perfect. Intr-adevar, e mai bine ca ati plecat, stati acolo "fericiti" noi va uram din inima ,
"Good riddance!"""""""""""""""



Hai sa va dau un exemplu de zobies-americanus, domnule Uliu.

Ieri, am fost cu fameleonul la un b-b-q intr-o padure de aici deosebit de frumoasa, virgina (ca Sherezada), pe o vreme de Rai, nu altceva. La intoarcere, pe drum, am vazut o cruce. Era un loc insemnat ca acolo avusese loc un accident mortal. Am oprit din curiozitate si m-am uitat sa vad despre ce era vorba. Scott Wenfried se numea decedatul, si avea virsta de 19 ani. Cine stie ce s-a intimplat ? Dar nu aceasta era interesant ci faptul ca acel mic "altar" era garnisit cu flori multe si la mijloc, la baza crucii de lemn stateau doua mingii (foarte scumpe dealtfel), una de fotbal (fotbal european) si una de basket.

Draga domnule Uliu, cind acele mingii vor dispare de la acea cruce, atunci mai aveti sanse sa va bucurati ca americanii au devenit zombies. Pina atunci, mai aveti de mincat seminte (bune cu miez de-alune, minca-tz-as !)

Si mai e ceva ! Daca cuiva ii dadea mina sa faca acest mic altar in Romanica noastra, cam cite minute le dadeati acelor mingii sa stea la baza crucii ? Raspundeti si ... mai vorbim !

Uliu_Roman (...@bugmenot.com, IP: 89.137.9...)
2008-05-05 15:08
Mingile sau Crucea, alegeti!


Ei ma bucur sincer ca inca mai statea crucea la marginea drumului.
Vedeti, draga Herut, intr-o tara de 2000 ani Crestina, ca Romania, aveti dreptate, niste copii ar fi "imprumutat" mingile pentru a le pune la folosinta buna.
Intr-o tara de 200 ani "Crestina" ca America, mingile raman ca tot sunt ieftine, insa exista probleme cu mentinerea crucilor!

http://www.foxnews.com/story/0,2933,311956,00.html

E nevoie sa mentionez scandalul provocat de indepartarea brazilor de Craciun de la aeroportul din Seattle, bazat pe plangerea unui rabbin ca se simte lezat, sau vesnicele examtriculari din scoli publice ale copiilor care poarta un tricou pe care scrie doar "I love Jesus", sau de urarile generice "Happy Holidays" pe care le auziti vrei-nu-vrei, in magazine de Craciun si Sfintele Pasti, cand angajatii instruiti pana la sange sub pedeapsa cu concedierea, nu vor spune ce se spunea mai acum 20 ani, adica "Merry Christmas" si "Happy Easter" !
Sa va mai spun si altele ? Mie dupa 17 ani m-i s-a ridicat in gat si am spalat putina. Va jur ca e mai bine in Romania !


.> La
> intoarcere, pe drum, am vazut o cruce. Era un loc insemnat ca acolo
> avusese loc un accident mortal. Am oprit din curiozitate si m-am uitat
> sa vad despre ce era vorba.

HERUT din Piata Romana 1989 (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2008-05-05 15:26
Re: Mingile sau Crucea, alegeti!

La 2008-05-05 15:08:40, Uliu_Roman a scris:

"""""""""E nevoie sa mentionez scandalul provocat de indepartarea brazilor de Craciun de la aeroportul din Seattle, bazat pe plangerea unui rabbin ca se simte lezat, sau vesnicele examtriculari din scoli publice ale copiilor care poarta un tricou pe care scrie doar "I love Jesus", sau de urarile generice "Happy Holidays" pe care le auziti vrei-nu-vrei, in magazine de Craciun si Sfintele Pasti, cand angajatii instruiti pana la sange sub pedeapsa cu concedierea, nu vor spune ce se spunea mai acum 20 ani, adica "Merry Christmas" si "Happy Easter" !
Sa va mai spun si altele ? Mie dupa 17 ani m-i s-a ridicat in gat si am spalat putina. Va jur ca e mai bine in Romania ! """"""""""""




Aveti multa dreptate, dar de raspuns tot nu mi-ati raspuns.

V-am spus, acele mingii nu erau ieftine deloc, ci erau originale. Si, va spunceva, si aici sunt copii care nu au astfel de mingii, si, poate ca ar dori ca acele mingii de la baza acelei cruci sa le revina lor, dar nimeni nu indrazneste sa se atinga de ele. Acele mingii zac acolo de luni de zile, peste ele a poposit omatul, apoi acesta s-a topit, iar acum stau tot acolo si acolo vor sta mult si bine.

D-stra ati deviat discutia in zona lui politically corectness, si nu am cum sa va contrazic pentru ca aveti mare dreptate. Unde nu aveti dreptate este "realitatea" acestui concept, si anume, chiar daca s-au interzis insemnele crestine din magazine, ele tot au fost instalate acolo si vitrinele si strazile au fost impodobite cu tot ceea ce reprezinta pentru americani, Craciunul. Va spun eu ca aici, in SUA, si arabii si evreii si mongolii, si chinezii, cu totii isi impodobesc casele, inauntru si inafara, de Craciun, cu insemne crestine. La magazine, pe toata perioada sarbatorilor de Craciun n-a fost macar un vinzator sau lucrator public care sa nu mi se adreseze cu Happy Christmas ! Sa fim seriosi, domnule Uliu. Nu sunt nici pe departe un aparator infocat al Americii. Ceea ce doresc eu, insa, e un singur lucru : reflectarea realitatii asa cum este ea, fara exagerari sau trunchieri. Si americanii sunt oameni ! Credeti d-stra ca ei nu se "simt" si nu se oripileaza in fata acestor mirsevii cu homosexualitatea, cu interzicerea crestinismului din scoli sau din spatiile publice ? Ba bine ca nu. Pai, domnule Uliu, in scoli, crestinismul e mult mai prezent acum cind este interzis decit inainte cind ii era permis sa existe. Cel putin, aici unde traiesc eu, majoritatea scolilor publice au introdus clase de studiu al religiei, au ore de rugaciuni si alte alea. Una apare la stiri si alta este realitatea, d-le Uliu. Oamenii nici pe departe nu renunta la traditii, iar America, asa tinara cum este ea, are si ea traditiile ei crestine. Asa cum sunt ele, dar sunt. Ca sa nu mai vorbim ca duminica de duminica bisericile lor sunt pline pina la refuz de oameni, care, nu numai ca participa la slujbe, dar copiii lor mai au si cite trei ore de religie, inafara de ce au la scoala. De aceea, trebuie sa recunoastem ca studiul Bibliei e mult mai avansat la protestanti decit la noi, la romani, si asta se simte.

Lupta impotriva crestinismului exista, numai ca, impactul ei in realitate este destul de minor. Lumea isi vede linistita de treaba si se face ca habar nu are de "regulamente" sau "indicatii" !

Uliu_Roman (...@bugmenot.com, IP: 89.137.9...)
2008-05-05 15:41
Re: Mingile sau Crucea, alegeti!

La 2008-05-05 15:26:32, HERUT a scris:

> La 2008-05-05 15:08:40, Uliu_Roman a scris:
>
> """""""""E nevoie sa mentionez scandalul provocat de indepartarea
> brazilor de Craciun de la aeroportul din Seattle, bazat pe plangerea
> unui rabbin ca se simte lezat, sau vesnicele examtriculari din scoli
> publice ale copiilor care poarta un tricou pe care scrie doar "I love
> Jesus", sau de urarile generice "Happy Holidays" pe care le auziti
> vrei-nu-vrei, in magazine de Craciun si Sfintele Pasti, cand angajatii
> instruiti pana la sange sub pedeapsa cu concedierea, nu vor spune ce
> se spunea mai acum 20 ani, adica "Merry Christmas" si "Happy Easter" !
>
> Sa va mai spun si altele ? Mie dupa 17 ani m-i s-a ridicat in gat si
> am spalat putina. Va jur ca e mai bine in Romania ! """"""""""""
>
>
>
>
> Aveti multa dreptate, dar de raspuns tot nu mi-ati raspuns.

Multumesc pentru aprecieri, dar din pacate n-o sa va pot raspunde pe satisfactia dv., sunteti mult prea prolific la scris, iar eu trebuie sa ma duc cu copiii chiar acum.
Tot ce pot sa spun este ca in SUA se prefera forma, substantei. Da, totul e decorat magnific de Craciun, dar insemnatatea adevarata a sarbatorii, a cam disparut. E doar o ocazie pentru a umple cu pachete mari locul din jurul bradului.
Ca tot va place sa-i dati exemplu pe protestanti, priviti aici ce inseamna religia "crestina" in America, unii dintre ei au inceput sa-si dea seama. Din pacate am vazut si biserici Ortodoxe care organizeaza "Bingo nights".

http://www.theamericannightmare.org/100_reasons_A-D.html

HERUT din Piata Romana 1989 (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2008-05-05 16:05
Re: Mingile sau Crucea, alegeti!

La 2008-05-05 15:41:33, Uliu_Roman a scris:

"""""""""""Ca tot va place sa-i dati exemplu pe protestanti, priviti aici ce inseamna religia "crestina" in America, unii dintre ei au inceput sa-si dea seama. Din pacate am vazut si biserici Ortodoxe care organizeaza "Bingo nights". """"""""""""



Eu ma refeream la "starea" crestina a societatii americane si nu la exceptiile acestei stari. E-adevarat ca sunt "biserici" care sunt falimentare si fac "orice" ca sa se salveze, organizind bingo-uri, kick-boxing-uri, meditatii yoga!!, aerobic-uri, etc., orice doar ca sa aibe bani pt. functionare si continuitate. La mine in orasul in care triesc s-au inchis anul trecut 17 biserici catolice !, in schimb s-au deschis 21 de biserici baptiste (ale negrilor). Efect si cauza.

Nici bisericile ortodoxe nu o duc pe roze si recurg si ei la tot felul de "mis-mas-uri" ca sa-si salveze situatia financiara. Cum sunt si biserici ortodoxe romanesti, grecesti, rusesti care au milioane de dolari in contul lor, si tot alearga dupa "ocazii".

Starea crestina si adevaratul mesaj al Craciunului este foarte discutat in perioada respectiva, si nu exista om care sa nu recunoasca ca adevaratul mesaj al Nasterii Domnului a fost diminuat de mirsevia capitalista de a-si asuma aceasta sarbatoare pentru propriile lor nevoi, numai ca, Dumnezeu scoate binele din rau si pina la urma, omul de rind simte cum trebuie aceasta Sfinta Sarbatoare.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00618 sec.