Ziua Logo
  19:31, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-04-19
vida clara (...@yahoo.es, IP: 81.203.156...)
2008-04-20 16:12
cdr-ilor,de ca nu incercatzi voi un tariceanu pres,si miluta pm(a nu se citi p,mea)

Bai gili,nu mai am timp de pierdut,dar cand gasesc,mai bag un ochi pe aci.Ce sa invete Costica de la tine,ca nici tu nu stii ce ai de predat,daca ar fi sa te apuci sa predai democratie?E gresit spus "nu prea",pt ca esti complet paralel.
Cel putzin potzi sa te mandresti,ca esti unul dintre "paralelii"de frunte.
Daca tu,si cei ca tine,a-tzi reusi sa intelegetzi cat de rau va facetzi,nu mai zic altora,ci voua insiva,v-atzi lasa,si v-atzi pune cenusa in cap.
Dar cum nici un individ uman fara cap,nu-si neaga propria-i viatza,nici voi nu suntetzi in pericolul de a tacea si a va vedea de treaba,privind cunm va fac altzii o viatza mai buna,chiar si fara sa tzinetzi voi,cu cat va tin puterile,frana de mana trasa.

Constantinescu,are o putere de a fi inactiv si sters,cum la putzini oameni am vazut.Pentru aceleasi calitati,tariceanu ar putea sa-i fie un contracandidat perfect.Avetzi,iata doi(doar doi?din cinspe mii?ca brazii.
Scoatetzii pe faleza.
Georgems,doar mi-a luat-o inainte,zicand ca exista posibilitatea(si a venit si timpul)ca pnl-ul sa se urce pe o aceeasi treapta cu pnl-ul.
Numai ca,sa aiba grija sa atea aplecatzi,ca sa nu dea,cu capul de tavan.
Iar cand stau asa aplecatzi,sa aiba,iarasi grija sa nu-i intoarca spatele lui Base.
Ca Base,nu-i nascase.
Ziua, a,fost un drum de tara,cum rar mi-a fost dat sa mai vad.Oricat ar incerca cineva sa toarne la asfalt,nu se face nici o branza,pt ca e varza in infrastructura.
Daca folosea,ca suport,o hartie mai putzin fina,putea ajunge egalul antemergatoarelor ei,din vremuri in care lumea era scutita sa mai stea la rand la hartie igienica,iar suncile isi pastrau prospetzimea,chiar cu riscul ca citea-i pe ele in timp ce alaturai si ceapa.
Multe salutari,si pauza lunga.Cu toate ca mie personal,o sa-mi lipsesti,asa pt culoare.Cei ca tine,ca fb,ca huhu,trebuie sa va re-orientatzi,
Eu unul,daca as avea la indemana doar doua posibilitatzi,nu as pleca cu cei din acest tip,la drum,Si sunt convins,ca nici voi nu a-tzi face-o.

Ps.Am postat,mi-a dat ca "eroare",iar la repostare,vad ca Costica,ti-a spus el,ce-ti transmit si eu.Stiu eu daca potzi citi,tu,doua?


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00605 sec.