Ziua Logo
  19:19, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-04-19
sorge din romania (...@yahoo.com, IP: 77.81.208...)
2008-04-18 22:47
Scenariu privit din dreapta !

Hai sa privim asa cum ar vrea sa priveasca Iliescu;avem cele 2 etape,prima ar accesul la primaria Bucuresti,care ar fi ca o confiscare de regina,apoi parlamentarele care ar fi influentate de rezultatele de mai inainte.
Ce plan poate sa conceapa Iliescu?Atac cu sacrificiu de KNIGHT,ar fi cazul nebunului si inpinsul adevaratului candidat din spate.
Oprescu ,nemaifiind sustinut de PSD si fiind victimizat ca saracul de el ,un om asa de capabil si doctor nu mai spun,va lua o halca cit mai mare din voturile lui Blaga.
Pe de alta parte Orban care pare de fatada si fara nici un plan clar pt primarie isi ia si el niste voturi care pot sa fie si din vechia alianta DA.
La momentul potrivit le va da inapoi lui Diaconescu ,ca doara sau inteles asa de bine la guvernare.Toate celelalte partide isi vor lua si ele obolul.
Si il vedem pe Blaga in turul 2. De aici incolo este treaba lui Vanghelie si a altor experti in voturi pe sub masa.Si aici s ar termina cu Bucurestiul.
S ar numi un picior de pod confortabil pt stinga ,in vederea alegerilor din toamna.
In acest moment la REALITATEA, Dinescu si Tanase incearca sa ne convinga ca vai de bietii baieti de la PSD,ca li se canibalizeaza voturile.Prosti ne mai cred!


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00580 sec.