Ziua Logo
  18:36, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-03-08
andreifodor din Milano (...@ieo.it, IP: 83.224.216...)
2008-03-08 14:50
off topic-prima parte raspuns lui Ghita Bizonul

Reiau prima parte a raspunsului care se pare ca s-a pierdut. Din nou scuze pentru intarziere, nu citesc ziarele in fiecare zi.
1) Zidul: la re-venirea PSD cu Nastase le guvernare foarte multi directori au fost schimbati pe criterii politice. Daca ministrii sanatatii erau plagiatori, imagineaza-ti esaloanele inferioare. Rezultatul: blocaj in sistem si exacerbarea nepotismului si a valutei.
2) Ne-am pregatit pentru o specialitate, nu pentru un oras, fie el Bucuresti, Cluj, Iasi. Daca era posibil sa fie apoi practicata in provincie, nici o problema. Crezi ca cei care au mers in Proventa ( Provence, Fr), aveau vreo problema sa se miste in proventza. Problema plecarii o gasesti la punctul 1.
3) In Romania sunt si multi medici buni. Sunt si medici mai putin pregatiti, care sunt scosi in fata la stiri. Multi medici buni au si incercat sa se intoarca, dupa studii afara. La un examen, dupa un raspuns foarte bun stii ce i s-a raspuns unui candidat care se specializase afara: Da' noi de unde stim ca n-ati cules portocale in Franta? Onor comisie.
Vreti medicina mai performanta? Faceti ca la fotbal, aduci arbitri de afara. Adica pentru comisii profesori de afara. Bunicul meu a dat primariatul cu profesori francezi in Romania, deci nu ar fi o noutate. E posibil sa fie un semnal de schimbare care sa ii atraga pe multi dintre cei plecati. Si ati avea o schimbare.

Numai bine


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00692 sec.