Ziua Logo
  21:28, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-02-16
Echilibru (...@yahoo.com, IP: 80.97.187...)
2007-02-16 12:57
hai sa nu fim naivi ...

si sa credem ca Basescu este cel mai profesionist, cinstit, corect, onest si altruist presedinte. Este si el un OM POLITIC DIN ROMANIA care are familie, copii, o multime de obligatii catre rude, prieteni, colegi de partid, sponsori, parteneri de afaceri etc etc etc si caruia, ca unui adevarat lup de mare, ii cam place sa bea, sa petreaca si probabil sa faca multe alte lucruri "omenesti".

Biletelul in cauza este clar un favor dar ... la limita legii. Poate ca a luat un comision pt asta sau partidul a primit niste bani etc dar pana la urma nu pare chiar asa o hotie de pus la zid.

Categoric Basescu nu este perfect cum nici alegatorii / sustinatorii lui nu sunt perfecti. Personal am avut o stragere de inima destul de mare cand l-am votat dar ... AICI ESTE CHEIA PROBLEMEI ... in comparatie cu Nastase ...

Numai aducandu-mi aminte de sistemul ticalosit de pe vremea lui Nastase si mi se zbarleste pielea. Atat guvernarea CDR cat si DA pot fi caracterizate prin f multa incompetenta dar ceea ce s-a intamplat cu PSD-ul la putere este strigator la cer.

Am convingerea insa ca a facut si Basescu destule de care poate fi acuzat la modul serios dar articole de genul asta n-o sa faca decat sa-i ridice mingea la fileu.

Solitude din USA (...@yahoo.com, IP: 134.60.48...)
2007-02-16 14:25
Re: hai sa nu fim naivi ...

In sfarsit un punct de vedere... echilibrat si care pune punctul pe i!

E clar ca nu e Basescu arhanghelul Mihail al politicii romanesti... si in ultima instanta este normal sa aiba simpatii si antipatii, ca noi toti.

Cand vezi insa corul celor care il acuza insa... ma ingrozesc! Un Voiculescu care minte cu fiecare respiratie, un Iliescu absolut terifiant si fara nici un graunte de morala, un Tariceanu absolut nevertebrat si generator de grave confuzii ideologice sau un Nastase (ce oroare) care mai avea un pic si isi decreta nemurirea... vctudor nici macar nu merita mentionat!

Gasesc ca aceasta campanie media concertata impotriva lui Basescu nu face decat sa ii determine pe cei care inca mai stateau in cumpana sa aleaga partea celui care, judecand dupa raportul de forte, pare in inferioritate.

arthur din bucuresti (...@mymail.ro, IP: 80.86.116...)
2007-02-16 14:25
Re: hai sa nu fim naivi ...

Pai sa nu fim naivi si sa-l analizam pe Basescu si faptele lui lucid si competent.
1.Daca in apostila lui Basescu pe document inlocuim " ministru Dobre" cu "Traiane" ,iar semnatura Basescu cu Tariceanu obtinem sensul din "biletelul " Rompetrol! Acest dosar ,spre deosebire de Rompetrol,a fost rezolvat ,adica s-au luat banii,ceea ce inseamna curat trafic de influenta! Si tocmai"floarea" Basescu vorbea de grupuri de interese! Culmea e ca niste intelectuali chiar il cred cavalerul tristei figuri care lupta de unul singur impotriva balaurul corupt Patriciu!
2.Eu m-am saturat satot votez solutia de urgenta Basescu numai ca sa nu se aleaga Oprescu,Geoana sau Nastase. De fapt Basescu in functiile publice unde a tot fost nu a facut nimic concret ,in folosul cetateanului;
-ca min.transp. nu a facut un cm de autostrada ba mai mult a anihilat si orice proiect de viitor anuntand ca Romania nu are trafic care sa le faca rentabile. Si astazi milioanele de masini din trafic se blocheaza pe soselele patriei!
-ca PG nu a facut nimic palpabil in afara vaicarelilor ca nu este lasat. Poate doar ceva gardulete ,asfaltari si reasfaltari sau gradene realizate de firmele blondei Ccos si compania.
-ca presedinte isi aroga realizarile guvernului,dar trage in mod continuu in el ca sa vada fraierii ce intransigent este. Nu la fel de intransigent este cu anturajul lui (sau grup de interese,ca sa zic asa).Acum o trage cu initiativa cu votul uninominal cand aceasta propunere nu a fost sustinuta tocmai de PD care nu avea personalitati care sa aduca voturi asa ca s-au ascuns pe listele ADA in spatele PNL.Acum il vrea caci PD are tot mai multi oameni cu bani si se poate folosi si de "prietenii" Stolo+Becali! Poate i-o trage Patriciu ,Micula ,Voiculescu +Copos ca si ei au ceva bani,iar electorul roman se cam duce unde e micul si berica!
La 2007-02-16 12:57:56, Echilibru a scris:

> si sa credem ca Basescu este cel mai profesionist, cinstit, corect,
> onest si altruist presedinte. Este si el un OM POLITIC DIN ROMANIA
> care are familie, copii, o multime de obligatii catre rude, prieteni,
> colegi de partid, sponsori, parteneri de afaceri etc etc etc si
> caruia, ca unui adevarat lup de mare, ii cam place sa bea, sa petreaca
> si probabil sa faca multe alte lucruri "omenesti".
>
> Biletelul in cauza este clar un favor dar ... la limita legii. Poate
> ca a luat un comision pt asta sau partidul a primit niste bani etc dar
> pana la urma nu pare chiar asa o hotie de pus la zid.
>
> Categoric Basescu nu este perfect cum nici alegatorii / sustinatorii
> lui nu sunt perfecti. Personal am avut o stragere de inima destul de
> mare cand l-am votat dar ... AICI ESTE CHEIA PROBLEMEI ... in
> comparatie cu Nastase ...
>
> Numai aducandu-mi aminte de sistemul ticalosit de pe vremea lui
> Nastase si mi se zbarleste pielea. Atat guvernarea CDR cat si DA pot
> fi caracterizate prin f multa incompetenta dar ceea ce s-a intamplat
> cu PSD-ul la putere este strigator la cer.
>
> Am convingerea insa ca a facut si Basescu destule de care poate fi
> acuzat la modul serios dar articole de genul asta n-o sa faca decat
> sa-i ridice mingea la fileu.
>

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2007-02-16 14:36
Re: hai sa nu fim naivi ...si mai bine sa-i punem un fermoar la gura,

ca sa nu mai acuze pe altii de micile invarteli "la limita legii", cum spui tu, pe care le face el insusi.
Dar cu chetia asta m-ai dat gata : "Poate ca a luat un comision pt asta sau partidul a primit niste bani etc dar pana la urma nu pare chiar asa o hotie de pus la zid" - Dar ce hotie ar mai trebui sa faca UN PRESEDINTE ca sa fie pus la zid ?! Sa violeze si el vreo cateva secretare ca si presedintele Israelului, sau sa Intre cu masina intr-un copac beat mort ?! ASTA-TI PLACE ?!

Echilibru (...@yahoo.com, IP: 89.165.133...)
2007-02-16 19:26
Re: hai sa nu fim naivi ...

La 2007-02-16 12:57:56, Echilibru a scris:

Alooooooooooo!

De acord sa nu facem apologia lui Basescu dar daca nu recunoastem "meritele" celorlalti care au vandut pana si ultima picatura de petrol in pragul crizei energetice miroase a manipulare.

Problema nu este de a-l da jos pe Basescu ci de a avea in fruntea tarii un presedinte, un parlament si un guvern MULT MAI BUNE DECAT CE AVEM ACUM. Oi fi avand in buzunar vreo 10.000 de specialisti si noi nu stim.

Este o lupta politica mizerabila care din pacate face victime in randul celor putini care au facut totusi ceva. O Europa intreaga ii recunoaste meritele lui Macovei dar a fost data jos pt ca a fost numita de Basescu.

Este trist ca am ajuns sa-l comparam pe Basescu care a facut 100 milioane eur cu nastase care a depasit miliardul. Trist dar adevarat ... prietenii stiu de ce.


> Biletelul in cauza este clar un favor dar ... la limita legii. Poate
> ca a luat un comision pt asta sau partidul a primit niste bani etc dar
> pana la urma nu pare chiar asa o hotie de pus la zid.
>
> Am convingerea insa ca a facut si Basescu destule de care poate fi
> acuzat la modul serios dar articole de genul asta n-o sa faca decat
> sa-i ridice mingea la fileu.

Raspuns de la: Raquel
> Dar ce hotie ar mai trebui sa faca UN PRESEDINTE ca sa fie pus > la zid ?! Sa violeze si el vreo cateva secretare ca si presedintele Israelului,
> sau sa Intre cu masina intr-un copac beat mort ?! ASTA-TI PLACE ?!
>


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00715 sec.