Ziua Logo
  21:30, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-02-16
Mark din Tara Licuricilor Mari (...@rcn.com, IP: 207.38.226...)
2007-02-16 13:49
Multimea de admiratori maritimi iese la atac -in zadar

Basescu nu este mai presus decat orice alt potentat dar prin pr4estatia lui de pina acum el a devenit cel mai "performant " produs al revolutiei FSN iste.
E un om normal fara puteri supraponderate si ca atare se comporta normal.
Inconjurat de blonde sau brunete carora a trebuit sa le verifice mai intai temperatura pentru a putea fi numite in functii , fie ele consiliere de palat , prefecte de Bucuresti, minsitre sau parlamentare cu vocatie paranormala.
Basescu are alergie la fenomenul "coruptiei" si 'sistemul ticalosit" elemente principale in campania propulsatoare catre Cotrocenii din deal. Alergie de fapt la ceea ce fura altii fara el si compania .Daca Udrea-Cocos , GoldenBltiztii si Videnii ar putea suge din toate furaciunile mioritice , Basescu s-ar putea declara un presedinte implinit si deosebit de fericit.
Fratele de la Constanta e bine sanatos , produce pentru linistea post prezidentiala ,contracte grele , exporturi de pui "aviara free"(singurul exportator pe vremea molimei inventate cand fluturii zburau in ministerul agriculturii), contracte de aprovizionare in exclusivitate ale bazelor americane din Constanta si multe alte ghidusii nevinovate. Sincer , nu ma deranjeaza , puterea creeaza posibilitatea sa-ti lingi degetele cand poti. Tupeul si agresivitatea presedintelui din ultima vreme demonstreaza ca ceva a intrat in deriva, extrem de iritat plin de aroganta isi va duce steagul asa cum si-a propus.Va intra in istoria moderna ca o noua teapa trasa poporului , un alt esec pentru societatea romaneasca dar un nou succes pentru serviciile producatoare de politicieni .
Au atins deja limita maxima de monopolizare a economiei romanesti alaturi de "partenerii" de nadejde de la rasarit . Este exact ceea ce si-au propus in '89. FSN ul salvator si-a pus la adapost pentru generatii intregi fii ascultatori ramificati azi in PSD , PD, PRM, PLD, chiar si PNG ul incubat de Hrebenciuc si Talpes in laboratoarele secrete , forcepsat in mass media ultimilor luni pentru a promova "fenomenul becali ". Un nou produs vandabil si al naibii de toxic pentru romanul paralizat de neputinta.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00665 sec.