Ziua Logo
  21:29, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2008-12-11
niciodata din cluj napoca (...@yahoo.com, IP: 89.137.111...)
2008-12-10 22:32
cuceritorul de iepuri de camp



(isis ra el) s-au bagat pest 80 miliarde de dolari de catre Germania drept despagubiri si nu mai stiu cate miliarde de catre SUA drept ajutoare (majoritatea nerambursabile)

-de unde ai scos si tu aceste cifre? D plateste drept dezpagubiri dupa ce au furat tot ce se poate de la evrei din Germania suna de 800 de mil de USD fa si tu calcul ..si vei ajunge la concluzia ca scoti bailverne din gura..iar SUA ne acorda ajutor militar cum va acorda dvs ca va bagat in NATO si nu va tremura chilotii de rusii si uncraineieni





si tot n-o duc prea bine. Daca nu mai primesc bani din strainatate ,,cu toata inteligenta lor,, o iau la vale. Inteligenta lor nu-i decat gheseftara si tine de mentalitatea camatarilor.

- poti s ate miri cat doresti dar in aceasta tara adica Israel e inteligenta si o pot dovedi zilnic...vezi situatia eco al Israelului...fata de ex al ro-ei





Nu multumim, nu va vrem in Europa care la dat pe Michelangelo, pe Leonardo, samd ! Avem gandirea creatorilor de civilizatie si puterea lor. Dar va intelegem gumva- in curand SUA nu va mai avea de unde sa va dea si vreti sa va lipiti de UE ca sa sugeti in continuare. Nu prea sunteti obisnuiti cu munca trantorilor! Sugeti altceva!

- stai linistit nu avem nevoie de rasisti ca tine for ex....nu sugem nimic de la nimeni tot ne convine contra servicii care le oferim sau drept dezpagubiri pt crimele de razboi




De ce va fi SUA insolvabila? Pentru ca negrul Obama si cu guvernul sau de ,,prostituate,, vor pune taxe mai mari pe albi pentru ca negrii sa primeasca mai mult cica drept despagubire pentru sclavie. De aia, stati acolo in asia!

-e treab americanilor only...oricum 3 miliarde sunt marunti fata de nevoile si programele de salvarea economiei americane ...care se ridica la sute de miliarde de USD..dar stai linistit si ro a ta va avea in curind nevoie de ajutor mult mai mult decat primeste la ora actuala de la UE...oare cine e parazit?






     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00711 sec.