Ziua Logo
  18:41, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-12-10
rosu ovidiu (...@yahoo.com, IP: 79.112.121...)
2008-12-10 12:28
Romania comunista este exclusa structural din planul anti criza al Uniunii Europene

Prezenta la Bruxelles a "noului" priministru comunisto-PSD-to-PDL-ist insotit de presedintele care a tradat principiile fundamentale ale statului de drept romanesc,acceptand ramanerea in libertate si coaptarea la guvernare a complicilor infractorului corupt nejudecat nastase adrian va fi una decorativa,pentru ca Romania actuala comunista nu va putea :
1.Redresare economica nu va fi pentru ca Romania nu are economie proprie,iar ceea ce exista este sub ocupatie penal securist-comunista, sau a complicilor lor.
2.Politica bancara romaneasca este una distructiva si inselatoare, cu grave consecinte asupra clientilor,ex.Banca Romaneasca care si-a dublat dobanda la imprumuri, dupa ce si-a atras clientii prin facilitati inselatoare si riscante atat pentru banca cat si pentru clienti.
3.Reducerea taxelor si impozitelor???Chiar chiar zilele acestea o taxa romaneasca a fost triplata,iar o relaxare fiscala in Romania actuala comunista ar insemna ca bugetul staTului sa raman un zero barat.
Acest deziderat european este si dusmanul nr.1 al comuniStilor romani aflati la putere pentru ca astfel i-ar scapa din mana pe marlanii romani care sunt dezumanizati SI prin poveri fiscale ucigatoare.
4.Fondul social european pentru sprijinirea fortei de munca nu are aplicabilitatea in Romania pentru ca piata fortei de munca romanesti este una preponderent subterana,iar competenta si profesionalismul la romani inseamna nepotism , impostura si imoralitate.PATRONII ROMANI COCOSATI DE TAXE SI IMPOZITE SE GANDESC DOAR LA MENTINEREA AFACERII LOR PE O LINIE DE PLUTIRE,PRIMII SACRIFICATI SUNT SALARIATII.
5.Protejarea cetatenilor europeni impotriva urmarilor crizei mondiale,"Ajutoare directe pentru familii, mai ales cele mai vulnerabile."
In Romania aceste ajutoare sunt tot pentru marlanii ajunsi politicieni,taranii romani ,romanii ,oameni simpli ,vor ramane sa traiasca sub cel mai drastic nivel de subzistenta,nivel care nici nu exista in tarile Europei occidentale.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00620 sec.