Ziua Logo
  18:43, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-12-19
Aladin din york (...@optonline.net, IP: 69.123.99...)
2009-12-20 03:33
Hrebe asta m-a spionat. Eu Aladin am scos flacarile violete de la lampa.

Sa-l fac pe Basescu sa castige !
Dar nici Geoana nu s-a lasat: a scos pe Ginie din sticla ca sa castige si acum nu poate pune dopul inapoi .........la shampanie.
Mare-i gradina PSD-ului. Nu vreti sa recunoasteti dece ATI PIERDUT ???
Pentru ca lumea uraste comunismul rosu si iliescu este emblema acestui comunism ! Excludeti-l pe Iliescu cu tam-tam si poate mai pacaliti pe unii. Si aici in USA McCain nu putea sa se dezlipeasca de tufish junior cu toate ca voia . Si a pierdut. Si la fel ca geoana (doar nutreste) va candida din nou. Tot spre dezastrul partidului sau. Geoana daca mai rezista sa stea aco;o trebuie sa modernizeze partidul sa-l curete de leprele bolshewice
sa faca o lustratie in partid sa-l faca socialist dar in sens european.
Acelasi lucru sa-l faca si Basescu o LUSTRATIE interioara ! sa ramane ceilalti cu eticheta de partid de securisti si comunisti. Epurari PUBLICE !!
Numai asa veti castiga increderea Votantilor. Si ceva legi serioase care sa nu lase loc de frauda. Un prim pas Ceva publicitate la condamnarile celor ce au fraudat ! indiferent din ce partid au fost.Ca frauda a fost ; Cu faina, cu uleiul,cu 50 de lei plus primari ce au obligat prostanacii comunei sa voteze (pe bunicuzda)si cine a luat si a votat si cel ce a dat ! Si turistii ce isi scot timbrul autocolant de pe identitatea de plastic ca o joaca de copil. Poate Afganistanul sa va dea un exemplu ? Muiatul degetului cand votezi in o cerneala ce nu se sterge o saptamana ! In plus un spatiu unde se pune amprenta langa stampila. Sistemele electronice sunt bune dar cine le poate controla ?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00611 sec.