Ziua Logo
  18:47, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2008-11-25
Alex.Pandrea din Bucuresti (...@fastmail.fm, IP: 81.196.18...)
2008-11-24 21:43
Europa omagiaza pe Monica Macovei

Arogantu' din Bordurenii Asfaltaci ot Norway REPUBLIC (apud NUTZY ). (...@k.ro, IP: 89.32.47...)
2008-11-24 21:51
A fost DOI ANI si PATRU luni MJ. Citi corupti a bagat la zdup ? ZERO ! ndc

.Sobru. (...@yahoo.com, IP: 86.106.63...)
2008-11-24 21:52
Re: Europa omagiaza pe Monica Macovei

Ce nesanatos! Ha ha ha ha ha!

Solitude din USA (...@yahoo.com, IP: 134.60.48...)
2008-11-24 23:48
@ Arogantu'

Esti obisnuit cu justitia de pe vremea lui Stalin si Ceasca, to'asu! Deh, naravul din fire...

horiageo din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 93.126.147...)
2008-11-25 00:29
Re: Europa omagiaza pe Monica Macovei

Arogantu' din Bordurenii Asfaltaci ot Norway REPUBLIC (apud NUTZY ). (...@k.ro, IP: 89.32.47...)
2008-11-25 01:20
Tovarasico - nu cunosc vremurile de care vorbesti ! Tu de unde le stii ? ndc


La 2008-11-24 23:48:13, Solitude a scris:

> Esti obisnuit cu justitia de pe vremea lui Stalin si Ceasca, to'asu!
> Deh, naravul din fire...
>

knowbothsystems (...@yahoo.com, IP: 86.107.229...)
2008-11-25 04:18
Re: Europa omagiaza pe Monica Macovei

S-or fi mirand acestia, acum, ca le scade % pd-l in sondaje.....>!
Ar fi culmea sa se mai si mire de... efectul actiunilor, spuselor-gindurilor lor. !!!!!!!!.

Cind toti repeta aceeasi minciuna de 2.5 ani: Ca au fost eliminati dela guvernare, dati afara,
Ca 'scosi cu forta" ...... inseamna primind meritatul Ultimatum dela premier Tariceanu.... ori (stau in guvern ca aliati DA ce erau, si nu fac opozitie guvernului ca adversari)....- ori (pleaca din guvern si isi continua unde vor opozitia ce-o fac guvernului fiind in guvern ca aliati DA)----opozitie pe care si-o faceau deja de 1.5 ani in gyvern stind , aliati-DA fiind.......
In fata Ultimatum-- care a pus tara la pace, insfirsit, am zis atunci si de atunci---- neavind incotro pd.....ca sa mai joace la 2 capete era prea vizibil natiei daca pus degetul pe joc, ei-pd au pupat a doua varianta = au plecat din guvern,,, si de atunci mint toti, noua romanilor... ca au fost dati afara dela guvernare. Chiar nu le e rusine de natie?

Macovei... UE laudata ca nu ii cunosc UE eficienta ANI si SNA, premiata ca nu i se stie 'ineficienta noilor structur'i inventii Macovei--ANI si DNA.
Azi B in Speciala sa la Realitatea : 'Societatea blocheaza activitatea anti-coruptie, sociatatea nu vrea anti-coruptie. Asa sa fie> Eu sint societatea, si vreau-. Vrea toata tara!

Din Speciala lui B- la Realitatea tv: Dosare- de Morar/ DNA trimise la curte abia acum 2008- de catre B- ultim YES pe traseul- Morar / DNA

Dece abia acum, intreava ziaristul pe B-invitat in Speciala. "daca le trimtea mai devreme, le uita' raspunde B pus pe glume cu anti-coruptia.

Deci B a asteptat campania oarlamentare sa le libereze catre curte.
Si totusi le scade % in sondaje.


Par ca si-au pierdut toti logica. Azi , pelticul Stoica acum pd-l-- -----numai MJ nu pare adecvat/ MJ ce a fost in facatura CDR de decapitat PNT----- Stoica asigura natia pe sticla RealitateaTV ca "da, alianta DA exista inca, n-a fost dizolvata daca n-a fost ceruta-dizolvata.
Pai daca nu le-a placut, dece nu si-au anulat-o cind si-au luat bagajele dela palat Victoria?!
Chiar cine ne-or fi crezind pe noi romanii acesti infantili-politici ?

Azi in Speciala sa, pe Realitatea, Basescu s-a deconspirat total dar a plecat sperind ca nu: va face necazuri natiei, la 'desemnare premier-step. Daca vrea conditiile sale luate in calcul nu cele rezultind din votul nostru- privind desemnat partide cistigatoare deci si premer desemnat de ele nu de B.

B parea ce era, un cameleon pe care nu s-ar putea paria sperind cistig. Asaltat de ziaristi cu intrebari bazice dar incomode, pornea idea, o sfirsea cu alta.
Parea dictatorial ca Lucasenko... vrea... vrea ...vrea.. --legat de desemnare premier.
Noi dece mai votam daca votul nu-l desemneaza ?

God Help Romania to get rid of him next year!
And of them-all pdl for good!



La 2008-11-24 21:43:15, Alex.Pandrea a scris:
> Europa omagiaza pe Monica Macovei
" " " si pana la urma au scos cu forta din guvern PD si bine inteles si pe Dna.Macovei. " "

Alex.Pandrea din Bucuresti (...@fastmail.fm, IP: 81.196.18...)
2008-11-25 08:47
Re: Sa vedem ce pateste intelectualul Srolojan sau Dece oare oligarhii doresc ca:INTELEPTII....LA SO

La 2008-11-24 21:43:15, Alex.Pandrea a scris:

Dece oare oligarhii doresc ca:INTELEPTII....LA SOPON?
Nu o sa iau apararea intelectualilor,pentru ca ei o stiu mai bine a face.Ura fata de intelectuali caracterizeaza totdeauna regimurile si partidele totalitare,Sa ne amintim de regimurile totalitare si soarte intelectualilor de la N.Iorga la inginerul Ursu.
Astazi sa ne amintim de intelectualul cel mai barfit,dl.Stolojan

Inca nu s-a terminat discutia privind miraculoasa cedare a lui Stolojan,care a oferit candidatura sa la presedentie Dlui.Basescu.
O generozitate atat de mare rar se mai intalneste azi in Romania si cu greu poate fi conceputa,in timp ce detractorii,din pacate,nici nu pot intelege asemenea gesturi.

Stolojan parca ar veni de pe alta planeta,pentru politicianul roman mediocru asemenea lucru nu poate exista.
Dar Dl.Stolojan este un intelept si asta este cel mai modest omagiu care i se poate aduce pentru gestul de a ceda,in momentul cand si-a dat seama ca procentajul sau in alegeri nu mai poate creste.

Sa cedezi candidatura la presedentie cand vezi ca cineva are mai multe sanse,sa incerci a promova un tanar la presedentia PNL si ca premier (este vorba de dl.Tariceanu) sunt lucruri pe care un politician roman nu este in stare nici sa gandeasca si cu atata mai putin sa inteleaga.

Sa nu uitam ca tot Stolojan a fost chemat in calitate de prim-ministru tehnocrat in unul dintre cele mai grele momente din epoca postdecembrista.

Acuma,ca orice intelept care striga "nebunilor incotro va duceti" din nou se ofera sa salveze PNL apucat pe calea grupului de interese,denuntand grupul de oligarhi,care injosesc un nobil partid,asa cum este PNL.

Va rasuna glasul lui in desert.

Nu este el generalul roman care s-a intors la coarnele plugului si pe care l-a lasat doar la rugamintea senatului de a apara patria,iar dupa ce a invins ,s-a reintors la coarnele plugului.
In momentul de fata el doreste sa salveze PNL,sa-l scoata de sub influenta grupurilor oligarhice,sa faca din nou din PNL un partid competitiv electoral si in ultima instanta sa salveze gandirea liberala si dreapta romaneasca pentru prosperitatea tarii.

Ferice de epoca in care avem acest politician intelept dar singur si neinteles.

Fostul ambasador al Marii Britanii care ne era prieten si nu se implica in politica interna a Romaniei,a simtit totusi nevoia sa spuna:.

- Cabinetul Tariceanu cu o echipa divizata de fotbal, care ar putea sa-si dea autogol in momentele decisive, daca nu va face un efort colectiv pentru finalizarea integrarii-.

Intr-un alt articol cineva folosea concepte din -Psihologia animala-in care vorbea de masculul alfa si masculul beta
Tot acolo se vorbeste de –PUTEREA LIBERALA- un fel de PAX ROMANA a Romaniei.

Am asistat la nemultumiri si incriminari la care nimeni nu s-ar fi asteptat la Conferinta PNL pe Bucuresti din care a fost exclus chiar omul care a adus PNL la putere-dl.Stolojan.

Guvernul este slab si cel slab este asaltat:sindicate,cereri de mariri de salarii,legi de favorizare a nationalitatilor conlocuitoare,verdicte nefavorabie la Curtea Europeana,reforme avortate sau blocate,absenteism ostentativ in parlament tocmai a deputatilor puterii ,si pentru a pune capac,pretentia PC de a initia o motiune de cenzura impotriva unui guvern din care face parte etc.

Simplismul lui Hasoti,Norica Nicolae,Antonescu sau Orban este desarmant-dusmanul de clasa-Basescu si in subsidiar PD care asculta de Basescu.

Nici o analiza serioasa.

In zadar dl.Stoica,Dna Musca,Dl.Stolojan insasi si multi altii vorbesc de o conducere ilegitima,de ingamfarea puterii,grupul conductei de petrol,merge ca orbul in fata prapastiei.

Am subliniat,dupa puterea mea de cetatean ca in PNL puterea de decizie este luata de un grup liberal primitiv,infatuat pe care l-am numit CINTEZISM dupa numele ideologului sau si mai ales dupa probarea practica ,in sanatate a dezastrului conceptiei cinteziste.

Am subliniat ca acest tip de liberalism primitiv,de tipul sec.19 ,cand liberalismul era in ascensiune,nu corespunde realitatilor unei tari sarace fara o clasa mijlocie substantiala.

Cinteza a ideologizat superioritatea liberala in contrast cu,ceea ce Lenin numea PAPUSHNIKII,adica niste tovarasi vremelnici de drum-este vorba de PD- si de masa de supusi care sunt de la natura pusi sa suporte toate greutatile,ba daca s-ar putea sa-i si admire pe liberali.Am numit aceasta tendinta darwinism social liberal pentru a nu face apel la ideologia fascista.

Nu am vrut sa am dreptate,am iubit partidele istorice,nu sunt membru unui partid acum dar dezastrul spre care duce tara grupul oligarhic din petrol nu poate sa ma lase indiferent.
Situatia absurda a dlui.Atanasiu,cotat in NATO si UE ca cel mai slab ministru al apararii din ultimii 16 ani,ne arata ca gratie oligarhiei si legilor ei dictatoriale,in actualul PNL nu mai exista o reglare,prin feed-back,motiv pentru care dezasterele apar la tot pasul.
Si electoratul taxeaza aceasta politica a infatuarii,arogantei si a lipsei simtului realitatii.
Iata dece gruparile anti-tariceanu se multiplica in maniera tumultoasa in toata tara.In zadar inteleptul Stolojan striga ca reforma trebuie sa se faca in interiorul PNL,oligarhii imping spre divizarea PNL ca si cum nu ar vedea ca isi semneaza propria excludere din viata politica.

Chiar pana unde pot merge acesti oameni care nu cunosc cuvantul demisie de onoare ci cu agresivitatea primitiva a lui Orban ataca….si nu vad ca soarta PNL se pecetlueste zi de zi.

Oare pe cine vor da vina?
Principiul mediocritatilor din PNL-INTELEPTII ….…LA SOPON- nu poate duce decat la esecul unei respectabile ideologii,care a avut todeauna ca scop prosperitatea tarii

Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 193.231.172...)
2008-11-25 10:17
Re: mde. Ptr tin masculul alfa este Baselu'

dupa cate tin minte esti medic psihiatru.
La doctorii de pisici nu prea ma pricep, insa vazui alte spitale binisor (adica am stat destul in ele , da nu ca pacient ci profesional. Si am fost pe relatii de cvasiegalitate , am discutat liber de toate, am baut impreuna - chiar si cafea. Ne-ma tutuit si am avut relatii excelente - chiar si duap 10 ani de zile "nenea Ghita)" nenea ca ia mai mari cu 2-5 ani sa se simta mai juni ) are usi deschise ) si pot zice ca cunosc relatiile dintre medici.
Este primatologie pura. Masculul alfa , dublat de femela alfa (de obicei amanta) , prechea beta samd .... pana la ultimi stagiar. Exact ca - n cartea iaia de desfcria cimpanzeii din Gombe...

NormanFinkel5 din Te$uland (...@mailforce.net, IP: 93.190.137...)
2008-11-25 19:58
Re: Europa omagiaza pe Monica Macovei

:-))

La 2008-11-24 21:52:50, .Sobru. a scris:
> Ce nesanatos! Ha ha ha ha ha!


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00840 sec.